Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139481 puta)
Hronicar svakodnevice

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 569
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.1.2
mob
Nokia n70
Moje misljenje. Zasto ubacate Hrvate u ovo..... Da je srece da se pored redovnih liga oformi neka regionalna liga ( kao Royal liga u Skandinaviji) ali od klubova iz okruzenja izuzev Hrvata koji su teski smorovi... Na primjer uzeti timove :

1.Partizan
2.C.Zvezda
3.Buducnost
4.Levski
5.MTK
6.PAOK
7.Neki Rumunski klub (Kluz,Rapid,Dinamo Buk,nebitno)
8.Bosanski/Makedonski ili eventualni jos jedan Grcki tim.

14 utakmica bi zahtijevala liga.... Odigra se u terminima kad se klubovi dogovore bla,bla. Po meni najbolja varijanta,samo bez Hrvata jer s njima dogovora nema, ipak je to EVROPSKI DINAMO ili smaracki HAJDUK ....
IP sačuvana
social share
<> nisam siguran da li sam to JA<>
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung SGH-E590
Moje misljenje. Zasto ubacate Hrvate u ovo..... Da je srece da se pored redovnih liga oformi neka regionalna liga ( kao Royal liga u Skandinaviji) ali od klubova iz okruzenja izuzev Hrvata koji su teski smorovi... Na primjer uzeti timove :

1.Partizan
2.C.Zvezda
3.Buducnost
4.Levski
5.MTK
6.PAOK
7.Neki Rumunski klub (Kluz,Rapid,Dinamo Buk,nebitno)
8.Bosanski/Makedonski ili eventualni jos jedan Grcki tim.

14 utakmica bi zahtijevala liga.... Odigra se u terminima kad se klubovi dogovore bla,bla. Po meni najbolja varijanta,samo bez Hrvata jer s njima dogovora nema, ipak je to EVROPSKI DINAMO ili smaracki HAJDUK ....
Ala si ti upucen u fudbal...
Ubacujes mi tu Bosance,Crnogorce i Makedonce i kao ajde neka igra 1 Rumunski klub, a Rumunska liga jaca od nase za klasu, a od ovih ostalih za 3 klase Smile

A da nepricam sto ubacujes Grke i to jos PAOK od koga ima bar 4 bolja Grcka tima! Smile Smile Smile Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 21:04:17 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Trenutno jedina svrha postojanja svih klubova sem Zvezde, Partizana i donekle Vose je da funkcioneri pune dzepove. Evo Napredak svake godine strepi od ispadanja u drugu ligu, menjaju se igraci non stop, treneri na svakih 2 meseca... Kada ova tri gorepomenuta kluba ne bi igrala u nasoj domacoj ligi, onda bi njihovi medjusobni mecevi imali smisla jer bi se onda za titulu takmicili i Javor, OFK, Kula... Zvuci strasno bedno ali bi bar bilo zanimljivije. Ionako velika trojka svaku drugu utakmicu sredjuje preko sudija, nema tu tolike razlike u kvalitetu, samo su ovi veliki vise medijski eksponirani.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Sa rvatima ne bi trebali da pravimo ligu i rekao sam vec 100 puta zbog cega...
Ja sam za pravoslavnu bracu Bugare i Rumune!!!

Сјајан предлог. А свака утакмица би могла почети, једном литургијом, са наравно црквеним звонима која би се чула у позадини. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Blejac u kraju!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 26936
Zastava Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung SGH-E590
Trenutno jedina svrha postojanja svih klubova sem Zvezde, Partizana i donekle Vose je da funkcioneri pune dzepove. Evo Napredak svake godine strepi od ispadanja u drugu ligu, menjaju se igraci non stop, treneri na svakih 2 meseca... Kada ova tri gorepomenuta kluba ne bi igrala u nasoj domacoj ligi, onda bi njihovi medjusobni mecevi imali smisla jer bi se onda za titulu takmicili i Javor, OFK, Kula... Zvuci strasno bedno ali bi bar bilo zanimljivije. Ionako velika trojka svaku drugu utakmicu sredjuje preko sudija, nema tu tolike razlike u kvalitetu, samo su ovi veliki vise medijski eksponirani.
Tu si upravu...zato ja pratim drugu ligi jel se ne zna ko ide dalje!!!

Citat
Сјајан предлог. А свака утакмица би могла почети, једном литургијом, са наравно црквеним звонима која би се чула у позадини. Smile

To ako ti imas nesto protiv pravoslavlja idi i pricaj na religijskom forumu!
Ovakva liga uopste nije nemoguca, a spomenuo sam pravoslavlje samo zato sto nas sa tim drzavama vezuje nesto lepo za razliku od onih sa druge strane!!!
« Poslednja izmena: 04. Feb 2009, 22:19:36 od Roki_09 »
IP sačuvana
social share

Realnost je iluzija koja nastaje usled nedostatka alkohola.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Che cosa

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 4811
Zastava Italija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Nokia E71 Kinez
al ste se vi razmahali, nema od ovog ništa  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Citat

To ako ti imas nesto protiv pravoslavlja idi i pricaj na religijskom forumu!
Ovakva liga uopste nije nemoguca, a spomenuo sam pravoslavlje samo zato sto nas sa tim drzavama vezuje nesto lepo za razliku od onih sa druge strane!!!

Бркаш ствари синак. Ти си почео са Православљем, не ја. Ја само одговарам на твоје глупости. Иначе ми поприлично пуца курац за Православље. Не оптерећујем мозак јеврејским глупостима. Smile

А стварно би волео да видим ситуацију, у којој неке Нишлије или Врањанци дочекују Православну "браћу" из Бугарске. Smile Обожавају их! Невероватно колико их Православље спаја. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
Ako te nesto ne interesuje, OK, tvoje pravo. Ali nemoj da vredjas, nije u redu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Не видим да сам то игде учинио, али како год било није тема, па нема потребе настављати. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
Hteo je covek da svi znamo njegovo misljenje...  Smile Smile

A moram da se slozim da nam bugari nisu braca posto mnogo ratova i sa njima ratovasmo, ali opet to je bilo pre mnogo godina pa su u medjuvremenu zaboravljeni ti sukobi... Ali ni to nije tema...

Ja sam mozda preterano optimista ali mislim da bi uz dobru organizaciju, ova liga mozda i mogla da bude korisna...

Nego me zanima kako je funkcionisala druga liga u SFRJ, jel bila podeljena po drzavama ili su svi ucestvovali?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 15 16 18 19 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 1.365 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.