Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 139937 puta)
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
Ти мора да си са Фарских Острва.
« Poslednja izmena: 15. Nov 2011, 22:45:16 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
@grobar kv

Nisi znao da sam ja treci brat? Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Sto se mene tice, neka cigani igraju ovu ligu/kup slobodno, samo neka cepaju sto se mene tice. Partizan neka i dalje nastavi cesto da ulazi u LE i ponekad u LS i ja zadovoljan. Neka i ne igramo na prolece, nije problem, opet cemo imati vise jacih utakmica.

Aj,aj,aj....

Ja vjerujem kada si ovo pisao da si bio pod teskim narkoticima.

Vi imate jake utakmice na 8 godina i cek,vi ste time zadovoljni?Razmislis dobro i ukapiras - pa mi nemamo jakih utakmica.

Ako dodje do formiranja ove lige,bice zaista dobro (ako bude zdrava prica ).

Mi smo go kurac,svi odreda.

Jos nije pocela prica,doslo je do zali jer nasi ne mogu da igraju taj tezak ritam,zato ga i popusimo svima u Evropi,evo prilike i da se tu napreduje.

Evo prilike da se ide na teska gostovanja,da se igra pred punim stadionima.

Evo prilike da cesce Marakana bude puna.

Evo prilike da nam tamo neki irvasi polome noge,a mi pobjedimo sa 1:0.

Evo prilike da mladi igraci nauce da igraju protiv stranih ekipa.

I tako lijepo,vremenom ce se docii do kvaliteta a kasnije i kontinuiteta igre u Evropi.

Sto se tice baljezgarija koje plasirate sada VI,Grobari i td. je prosto smijesno,vi ste jebeni prevaranti,nikad ljudski nista nijeste uradili,nakon prve sezone,trazicete da igrate tu ligu,ovo je opipavanje pulsa.Ko vas ne zna skupo bi vas platio,ko vas zna,ni elera ne bi dao.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52

Evo prilike da se ide na teska gostovanja,da se igra pred punim stadionima.

Evo prilike da cesce Marakana bude puna.

Evo prilike da nam tamo neki irvasi polome noge,a mi pobjedimo sa 1:0.

Evo prilike da mladi igraci nauce da igraju protiv stranih ekipa.

I tako lijepo,vremenom ce se docii do kvaliteta a kasnije i kontinuiteta igre u Evropi.

Teska gostovanja pred punim tribinama.  Smile

Da Marakana ce biti puna kad im u goste dolaze razni prosecni nepoznati Bugari, Ukrajinci, Kazahstanci...

To za lomljenje nogu si dobro rekao. I ovako ne znamo sta cemo sa silnim povredama jos nam samo fale utakmice sa nekim brdjanima koji ce nasima bukvalno izlomiti noge.

To sto su strane ekipe ne znace onaj inostrani kvalitet, to su brdjani ko i mi, videlo Evropu nije. 

Vremenom ce doci do kvaliteta i kontinuiteta?  Smile Aha, ko sto se kod nas uvek podize i kvalitet i regularnost prvenstva.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia N95
Citat
Teska gostovanja pred punim tribinama.

Daaa,na pr. 20 000 ljudi koji navijaju protiv tebe?Gdje to ima u Srbiji?  Smile

Citat
Da Marakana ce biti puna kad im u goste dolaze razni prosecni nepoznati Bugari, Ukrajinci, Kazahstanci...

Marakana ima 15 000 ljudi protiv Javora a ne protiv Dinama iz Bukuresta,makar 25 000.

Citat
To za lomljenje nogu si dobro rekao. I ovako ne znamo sta cemo sa silnim povredama jos nam samo fale utakmice sa nekim brdjanima koji ce nasima bukvalno izlomiti noge.

Ti opet ne znas.

Citat
To sto su strane ekipe ne znace onaj inostrani kvalitet, to su brdjani ko i mi, videlo Evropu nije.

Da,pogotovo Rumuni,Grci i Turci.Jok,Jok.

Citat
Vremenom ce doci do kvaliteta i kontinuiteta?   Aha, ko sto se kod nas uvek podize i kvalitet i regularnost prvenstva.

Ne mogu ti crtam.

Nego,ne znam zasto uopste i polemisem sa tobom kada vi necete ucestvovati (odma),ovako ste se kurcili za Jadrnsku ligu,pa kad ste vidjeli da to podize kvalitet,e onda je pocela druga pjesma,pun mi je kurac vaseg cinizma...
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Nego,ne znam zasto uopste i polemisem sa tobom kada vi necete ucestvovati (odma),ovako ste se kurcili za Jadrnsku ligu,pa kad ste vidjeli da to podize kvalitet,e onda je pocela druga pjesma,pun mi je kurac vaseg cinizma...

Hahahahaha, nije bitno da li cemo mi ucestvovati ili vi, ja ovo komentarisem kao ljubitelj sporta/fudbala. A to Jadransku ligu si se sad nalupao, znas i sam ali ajde. Nismo zbog podizanja kvaliteta (vidim vi ste iz godine u godinu sve kvalitetniji) nego zbog ucena sa strane, kako moramo, zbog podizanja kvaliteta srpske kosarke, zbog evro takmicenja.

Velicas Rumune, Grke i Turke. Ali to nije njihov "krem", ni blizu. To su oni Rumuni, Grci, Turci iz sredine tabele koji svojim kvalitetom nama ne mogu nista pomoci, ali nista.
« Poslednja izmena: 16. Nov 2011, 12:04:07 od bogdany80 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Гробари Нови БеГе

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 4919
Zastava Blokovi batice...
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.120
mob
Nokia 5800 express mus
Зависи ко ће играти лигу.Ако играју све екипе нпр из Украјине то би било сјајно,екипе попут Металиста,Карпати Љева итд,па сви су јачи од нас,имају квалитет што су доказали у Европи,а ево сад и ови Ворскла играју Лигу Европе.Тешко да би ова лига била слаба.
Ја сам за.Мука ми је од наших ливада и бункера.
Замислите Звезда-Паок,Партизан-Оли...Па то би спектакл био.Или да дође у Бг Арис са 3000 навијача,да не причамо о гостовању тамо.Бугари и Румуни,јефтино а близу,и има добрих тимова,Рапид,Клуж,Динамо,Стеауа,Оцелул,Цска,Левски,Литекс...

Има пуно комбинација,требало би само добра организација,због пута и умора.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
Citat
Mi smo go kurac,svi odreda.
Smile
Tacno tako.Liga nasa je u kurcu,repka nam je u kurcu ceo fudbal nam je u kurcu.Kad bi ovakva ideja o formiranju Balkanske lige donela neki boljitak za nas fudbal ja bih bio za takvu ligu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 14114
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
Kad bi ovakva ideja o formiranju Balkanske lige donela neki boljitak za nas fudbal ja bih bio za takvu ligu.

I ja naravno, i svi koji zele bolji srpski fudbal. Ali do tog KAD BI ima jos mnogo mnogo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

...on kaze zivela droga a ja ziveo Burek....

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 7287
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
Nokia 
Generalno gledano,kakva nam je liga????Po meni je sranje,verujem da su i ostale(Hrvatska,Slovenacka,Bosanska) isto sranje drugo pakovanje.Neki ovde na forumu uporedjuju formiranje Jadranske lige u kosarci i ove u fudbalu,ja mislim da se to dvoje ne moze porediti.Zasto mi uvek razmisljamo da ako se formira neka vrska Balkanske lige srpski fudbal ce izgubiti??Sta se desava sa trenutno0m situacijom,koja je u fudbalu sada?Po meni je katastrofalna,zato mislim da nemamo sta da izgubimo ako probamo ovako nesto....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 97 98 100 101 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.