Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Koje drzave bi trebale da sacinjavaju Balkansku (Regionalnu) ligu?
EX SFRJ
40.8%  (29)
Srbija, Madjarska, Rumunija i Bugarska
11.3%  (8)
Srbija, Hrvatska, Bugarska i Madjarska
2.8%  (2)
Srbija i neke druge drzave...
8.5%  (6)
Protiv sam Regionalne lige
36.6%  (26)
Ukupno glasova: 71
Idi dole
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska (Regionalna) Fudbalska Liga?  (Pročitano 140145 puta)
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N95
Nijesmo mi ni za sta,ne mozemo ni sa turcima ni sa spancima ni sa japancima.To se radi tako sto,crknes u sopstvenim govnima.

Ono sto me vise potpuno ne tangira jeste da li Tomislav Karadzic ili neko treci sjedi na celu FSS,jer samo budala ne moze da ukapira da nije do njega sto je fudbal ocajan,niti je do njega sto klubovi ne znaju da rade sa mladjim kategorijama i ostalim glupostima.

Jednostavno je sve ovo,fuuuudballll je sraaaanjeeeeeeeeeeee,jebessssss gaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,nema naprijed,nema popravke,jer,prvenstveno,mi to sami ne zelimo,tako da,nema vise nade,zabluje i sl. stvari.Jebes fudbal!
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Ma igramo sa turcima, nije problem, samo ne znam kako ce oni to da organizuju i gde ce da smeste te utakmice. Jedino da igra treci tim, kombinovan sa decom iz omladinskog pogona tih ekipa.

Znaci da kazemo da je realno da se to igra na prolece, jer 90 posto ekipa igra neko evropsko takmicenje u jesenjoj polusezoni(mada se nasi timovi posebno Zvezda nisu proslavili u zadnje vreme ni tu). 
Ako bi se igralo na prolece, nemoguce je da se igra vise od 7 utakmica, sto kaze da bi se to jedino moglo igrati po onom kup sistemu, kako se nekada igrao kup sampiona i kup uefa.

E sada time se za nase klubove vec samnjuje atraktivnost takmicenja, jer ce biti cimanje da se prodje i prvi krug, ali nema veze, ono sto je veci problem jeste sto vecina ozbiljnih protivnika u tom terminu igra neko evropsko takmicenje, jer ekipe poput olympiakosa, panatinaikosa, fenerbahcea, galatasaraja i sl. vrlo cesto prezime u evropi, tj. moze se ocekivati to od njih... Bez ovih ekipa u takmicenju, smanjuje se i atraktivnost za sponzore, jer je i pitanje koju ces ekipu moci da navatas mesto njih.

U svakom slucaju moze ovo biti zanimljivo ali bice tu problema.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

I Templari c'entrano sempre.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 32002
Zastava Младеновац
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Citat
jer samo budala ne moze da ukapira da nije do njega sto je fudbal ocajan,niti je do njega sto klubovi ne znaju da rade sa mladjim kategorijama i ostalim glupostima.

Upravo to.

Inače, što se tiče ove lige o kojoj pričate, pa zar vi mislite da će Turci, pored sopstvenog vrlo kvalitetnog prvenstva, hteti da igraju fudbal sa nama neznalicama? Čak čisto sumnjam da bi i Grci tako nešto hteli. Jedino da se odigra ta nekakva mini liga od 8 klubova... ali za to mislim da nema vremena.

Inače, za bilo kakvu ligu od 16, 18 ili 20 klubova - nisam.
« Poslednja izmena: 19. Okt 2011, 15:51:46 od Tepachenko »
IP sačuvana
social share
Let me tell you something you already know. The world ain't all sunshine and rainbows. It's a very mean and nasty place and I don't care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit. It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That's how winning is done! Now if you know what you're worth then go out and get what you're worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain't where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain't you! You're better than that!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ма......

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10661
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.23
mob
Samsung 
Citat
jer samo budala ne moze da ukapira da nije do njega sto je fudbal ocajan,niti je do njega sto klubovi ne znaju da rade sa mladjim kategorijama i ostalim glupostima.

Upravo to.

Inače, što se tiče ove lige o kojoj pričate, pa zar vi mislite da će Turci, pored sopstvenog vrlo kvalitetnog prvenstva, hteti da igraju fudbal sa nama neznalicama? Čak čisto sumnjam da bi i Grci tako nešto hteli. Jedino da se odigra ta nekakva mini liga od 8 klubova... ali za to mislim da nema vremena.

Inače, za bilo kakvu ligu od 16, 18 ili 20 klubova - nisam.

Pitanje je koliko je ta vest uopste tacna, ali kako god bilo, ne zvuci mi kao neko veliko iznenadjenje. Za razliku od Grka, Turke vuce politicka ambicija. Oni su vec nekoliko puta izjavljivali kako im je cilj da vrate okolne zemlje pod svoj uticaj, a danas se to ne radi vojnim putem (sto je krajnje resenje), vec drugim sredstvima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Svima ide u korist da popune slobodne termine i pritom zarade neku kintu.
U tim jacim klubovima postoji gomila igraca koja ima kvalitet a ne dobija priliku previse, pa bi tu iskoristili priliku i za to.
To da se igra nesto vise od kup takmicenja je nerealno i smesno.

Sigurno da tu ima i politika uticaja, ali treba se staviti u poziciju klubova iz Turske, npr. da nama ponude Makedonci i Slovenci da igramo neko takvo takmicenje, gde bi mi mogli i da zaradimo, plus da probamo neke mlade igrace sigurno da ne bi imali nista protiv.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

SD-Crvena Zvezda!

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7417
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.51
mob
Nokia N95
I jedne i drugo prije svega ja mislim da vuce stanje u njihovom fudbalu.Ono sto je relano,jesto to da su i turci i grci izgubili fudbalski kompas i nijesu u nista boljoj situaciji od Srbije recimo,s tim sto na pr. vodeci klubovi njihovih liga imaju velike svote novca,koje im opet nijesu dovoljne za velike stvari.

Na evropskoj mapi ih uopste nema,cak ne pruzaju nista jaci otpor od rijetkih izleta balkanskih klubova.Kupovinom istrosenih fudbalera su unistili sopstvene pogone,narocito Turci,koji od odlicne reprezentacije,mnostvo dobrih fudbalera iz svog pogona,sada je starnje totalno drugacije.Vodeci klubovi i dalje bacaju pare na skupe starkelje,talenti im trunu,reprezentacija prosijek,nesto poput Srbije.

Grcka je isto radi,te Rivaldo,te kurac,te palac.Problem sa huliganizmom,stanjem u drzavi,nijedan mladi fudbaler nije izasao tolike godine,vodeci klubovi su topovska hrana u Evropi.

Zato i mislim da svi oni imaju neki sportski interes prije svega,pa tek onda politicki.Prosto je glupo reci da ga Turska ima a Grcka ne,vjerovanje u te 'bratske' odnose je totalna glupost (mnogi nam dokazase na primjeru Kosova i Metohije).Ono sto je mozda siugurno u ovom trenutku,da turska moze imati interes jer je stabilnija drzava od Grcke,koja se raspala.

Ima tu jos jedna stvar,a to je bezbjednost.Spojiti navijacke grupe iz SRB-turske-Grcke-Bugarske? Nista manje opasnije ako ne i rizicnije od EX-ju lige.
IP sačuvana
social share
Ovo je jedan od najtežih dana u mojoj karijeri, životu... Teško mi je iz jednog, jedinog razloga: Ja Crvenu zvezdu vodim sa emocijama. To je moj klub - rekao je Robert Prosinečki.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Sto se kaze, zakuvala se prica oko ove lige... Partizan objavio da nece ucestvovati, moze se procitati i u okviru prvog teksta(ima link)... No nebitno, njihova stvar.

http://www.mozzartsport.com/vesti/8448/direktor-cska--partizan-u-inat-zvezdi-nece-u-balkansku-ligu/

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:352813-Stefanovic-Balkanska-liga-donosi-profit

U ponedeljak ce biti taj sastanak pa cemo videti sta ce biti... I dalje mi je nejasno ovo oko formata, tj. kako ce koga prikljucivati ili sta vec, ali ajde videcemo... Posle ovog prvog intervjua je vec malo jasnije u kom su terminu zamislili i kako to uopste da se igra, i moglo bi da uspe... Fazon je, koliko ja kontam, ovi koji prodju u evropu na jesen, pa ispadnu za prolece, bi se prikljucivali, ko sto treceplasirana ekipa iz LS ide u LE... Al je tu previse promenljivih, bice to malo komplikovano, al moze proci... Ajde videcemo sta ce i kako biti...

« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 15:03:32 od jaksa »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7001
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.52
mob
HTC One M8
To ne da ne moze da uspe, nego je neizvodljivo 1000% tako kako su oni zamislili.

Citat
"Ako se Zvezda ili Partizan plasiraju u grupnu fazu Lige šampiona ili Lige Evropa, u Balkanskoj ligi bi učestvovali klubovi koji su bili iza njih u Srbiji, a oni bi se na proleće priključili takmičenju", istakao je bivši fudbaler Obilića, Liteksa i CSKA.

Evo, samo ovo je dovoljno da pokaze koliko je sve to neozbiljno. Glupost na kvadrat.

I ovo...

Citat
UEFA podržava regionalne lige.

...strasna laz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
OS
Windows 7
Browser
Chrome 15.0.874.106
Велика неозбиљност.
« Poslednja izmena: 10. Nov 2011, 16:41:16 od grobar kv »
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 7279
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Nema razloga da se UEFA nesto protivi, niti ista slicno, ovome, ovi cak gledaju da uefa tu pomogne u celoj prici, jer ovo takmicenje ni na jedan nacin ne ugrozava niti nacionalne sampionate, niti bilo koje takmicenje uefa-e...

A sto se ovog drugog tice, postoji tu problema svakako ali mozda bi to moglo da prodje... Moze da se desi da to npr. bude ovako...

Zvezda, Fenerbahce, Olympiakos, Paok, Panathinaikos, Levski, Galatasaray, Steaua udju u LS/LE i onda ako ne prodju dalje u evropi, se ukrste sa klubovima koji su igrali taj balkanski kup po grupama ko sto se treceplasirani iz LS ukrste sa ovima koji su prosli u LE... Al je problem sto ce taj broj varirati, i onda ces bukvalno morati da juris ekipe da igraju taj kup, prvo na leto, posle ulaska timova u evropu, a posle i kad ispadnu, ces morati da navatas neku ekipu da bi formirao to kako valja i popunio broj.

Moze tu nesto da se smisli i da to prodje, al je bolja varijanta da se igra to samo na prolece, posto vecina klubova koji su kao zainteresovani za takmicenje, ne prezimi u evropi.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 88 89 91 92 ... 110
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.115 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.