Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 06:25:58
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Da li ste za Balkansku ligu?
DA
62.9%  (44)
NE
37.1%  (26)
Ukupno glasova: 70
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Balkanska liga  (Pročitano 8465 puta)
Ucesnik diskusija

čovjek čudan!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 133
Zastava Hrvatska
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.10
mob
Motorola Bla Bla
Odlicna zamisao ali tesko izvodljiva...
ma nije evo ti toga za par godina!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.02
mob
Samsung Lunar XZ130
 Wojwodina - Budutjnost... Derbi kola... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 4
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Prvo da se osvrnem na stalne i već dosadne komentare o hrvatskim kompleksima u odnosu na srbe i na vječito prepucavanje ko kome dolazi na forum.I jedni i drugi podjednako prate šta se dogadja u najdražem im susjedstvu(komšiluku)mada nitko to ne želi priznati.To je strašan rivalitet;pogotovo izmedju dvije i jedine sportske velesile na ovim prostorima,mada se taj rivalitet trenutno bazira na mržnji.Ne postoji hrvatski kompleks u odnosu na srbe i jedna i druga nacija, pa i ostale države ex yu su napravile nevjerovatne rezultate u gotovo svim sportovima!pogotovo kad gledamo broj stanovnika ovih državica;svi zajedno imamo manje stanovnika od jednog mexico citya;to je čudo.Iako sam rodjen u Vukovaru i proživio sve i svašta s vaše strane("jasenovac"da nebude zabone,pričam o bližoj prošlosti) iako sam odgajan kao hr domoljub a nakon vukovara i kao nacionalista,danas imam drugačije mišljenje,čovjek je čovjek za mene.koliko got ja to ne želio kad igraju zemlje ili klubovi s prostora ex yu ja sam srcem uz njih.Moj odgovor je DA,bez obzira na okolnosti!Jedva čekam oglede velike četvorke,sarajeva,želje,ćelika,borca,vardara......................DAAAA
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson w900
Kosarka je vec odavno probila led.
Jos godina dve i fudbal ce poceti da se igra na ex yu nivou.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Qtek 9600
Vise puta sam rekao i ponovicu protiv sam bilo kakve lige.

Neki kup mozda. Recimo prvaci drzava da odigraju jedan turnircic, jer i tako svi ispadamo uglavnom na prolece i fale medjunarodne utakmice u ritmu sreda subota. Pa pogledajte koliko utakmice godisnje odigraju spanci, englezi. To je ono sto fali nasim klubovima malo vise kavlitetnih utakmica.
IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

не учествујем у расправама са гробарима млађим од 21 и старијим од 31 године.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4409
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.20
mob
Samsung Lunar XZ130
Vise puta sam rekao i ponovicu protiv sam bilo kakve lige.

Neki kup mozda. Recimo prvaci drzava da odigraju jedan turnircic, jer i tako svi ispadamo uglavnom na prolece i fale medjunarodne utakmice u ritmu sreda subota. Pa pogledajte koliko utakmice godisnje odigraju spanci, englezi. To je ono sto fali nasim klubovima malo vise kavlitetnih utakmica.

Lepo recheno...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 410
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.01
mob
SonyEricsson w900
Da nam fali malo kvalitetnijih utakmica ne bi bilo lose
Nama fali mnogo stvari
Bar jos 3-4 tima kvaliteta Zvezde i Partizana=>vise publike na stadionima=>jaki sponzori=>znacajnije ucesce u evro kupovima
Ma pogledaj samo rumunski fudbal

Ali slazem se da treba poceti prvo od prijateljskih utakmica ili nekog kupa
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Qtek 9600
Skotski fudbal ima dva kvalitetna tima, pa opet imaju solidan uspeh u Evropi i puni su stadioni.

Mislim da je ovde problem balkanski mentalitet. Uvek su nam velike oci, zeljni smo nekog standarda i zaslepljni zapadom ne vidimo dobre stvari i ono sto imamo ovde.

Meni je domace prvenstvo sasvim ok. Voleo bih jedino da imamo vise utakmica van Beograda. U sustini problem na balkanu smo svi mi pojedinacno. Nema to veze za kvalitetom fudbala, koji po meni i nije toliko los. Mlada reprezentacija Srbije u novom veku prilicno dominira, ti momci igraju nasu ligu, ali ubrzo odlaze. Zasto odlaze? Zato sto nema navijaca, nema ulaganja, nema marketinga, nema promacija, nema nicega.

Po meni najodgovorniji su navijaci koji sede kod kuce i iz svojih ugodnih fotelja ili kladionica prate utakmice inostranih klubova, nece da sede na starim novinama i bodre klub za koji navijaju, a najpametniju su i najveci strucnjaci po pitanju fudbala. Pricaju o igrama Barselone i cekaju da se pojavi neki Abramovic kako bi pracenje fudbala postalo nesto "fancy" moderno itd. Niko ne razmislja o tome da Barselonin tim vredi 150.000.000. Ne mogu ni da zamislim kakva bi bila reakcija ljudi ovde kada Zvezda ne bi osvojila titulu ili ligu sampiona i pored tolikih ulaganja kao sto se nrp. desilo Celziju. Razapeli bi ih.

Skoro sam gledao III i II englesku ligu. Tamo je ludilo na stadionima dubke su puni. Svi su u dresovima svojih timova. Ista je prica i sa nemackom. Nije to mnogo kvalitetniji fudbal od naseg. Tamo je sasvim drugacija kultura pracenja fudbala, ali zato ce te zemlje uvek biti krem svetskog fudbala, a mi boranija.

IP sačuvana
social share

Звезда ми је све, Звезда живот је, срце моје је увек уз тебе, Звездо волим те!!!!

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Damn Mad Cows !

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 21466
Zastava Trstenik, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.3
mob
Samsung Galaxy Kevoje8ac
Treba podrzati regionalnu ligu definitivno. Sa njom fudbal na ovim prostorima samo moze da napreduje. Jedini problem bila bi publika. Mislim Dinamo ili Hajduk u Beogradu bi sigurno bili zasticeni od policije i tu ne bi bilo problema. Ali sta se desava kada Beogradski klubovi i navijaci idu u Zagreb! Tu su napadi na sve strane i na navijace i na autobus sa igracima.

@Sto mu gromova, u Engleskoj i Nemackoj se mnogo bolje zivi i ljudi imaju vremena i novca da stalno prate utakmice. A odlasci na stadione su tamo vid zabave i opustanja. Bezanja od urbanog, ubrzanog zivota.
« Poslednja izmena: 06. Maj 2007, 16:49:22 od insideman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Sto mu gromova!!!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 1554
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
mob
Qtek 9600
Nisam siguran bas da bi mogli mnogo da ih zastite ovde  Smile

Ne vredi prvim povikom Ustase, ili Ubi ubi Srbina. Srbe na vrbe i to tu sport ne postoji vise. Kosarka je bila vrlo mucna, ako se secate, a to je ipak dvoranski sport i nema taj znacaj. Ovako u fudbalu tesko.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 26. Sep 2025, 06:25:58
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Balkanska liga
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.051 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.