Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:10:27
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Балашевић и политика  (Pročitano 20780 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 110
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
@ Dutch
Valjda Djerdj Balasz!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Samsung Note 10+
Ne znam madjarski,hvala na ispravci  Smile
Koliko je nistavan cak i krije svoje poreklo i veru,samo je jednom izjavio da on zivi u multinacionalnom braku.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 2992
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Samsung Galaxy S9+
Ne treba se uopste opterecivati sa takvim covekom.On je svojim izjavama pokazao koliko je mali i jadan.Ako nista bar je bio 1 put iskren pa je rekao da se bori za nezavisnu Vojvodinu.Kad bi i Canak otkrio pravo lice i konacno rekao da se zalaze za nezavisnu Vojvodinu to bi bilo dobro.Jedno mi samo nije jasno.Kako to da  je Balasevicu toliko odvratna Srbija a zivi u njoj?Neka lepo spakuje kofere i zivi u Hrvatskoj ili Crnoj Gori.Niko ga ne tera da zivi ovde kad mu je toliko sve odvratno.Nama bi sigurno bilo lepse bez njega
IP sačuvana
social share
nema  vise s tobom price prebicu te lice imam iza sebe vojsku Srbija mi klice na mobilnom telefonu obrisi njen broj ako zelim da postedim bedni zivot tvoj.ej riki martine brate shvati me dobices batine

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 10671
Zastava Novi Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.6
prava slina...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 70
OS
Linux
Browser
Mozilla Firefox 1.5
on je govno i to ono sto se stvara posle mnogo alkohola pa smrdi jako i dugo....jako dugo.bytheway zena mu se jebe sa svima

Na kom si ti stepenu razvoja? Ameba, Bitchar ili trepljar? Zasto to tebe interesuje sa kim se njegova zena jebe? Bolje ti nesto pokusaj da jebes, neces vise pisati ovakve nebuloze.
« Poslednja izmena: 24. Jun 2006, 14:44:54 od ttt1 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 415
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
stvarno ako se coveku zena jebe sa svima, neka se i dalje jebe sa svima, sta u tome ima lose...swingerka, sto li?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
мало смислене критике не би никог убило,овако...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Nine eleven, oh nine eleven

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1028
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
mob
Motorola k1 razr
@ttt1  Prvo nije dozvoljeno vredjanje ucesnika diskusija, a ti si me izvredjao/la.Drugo hvala na obnovljenoj lekciji iz biologije, nikad mi to nije islo.I ne znam sto je tebe to toliko pogodilo.Jedino mozemo doci do zakljucka da si ti Djordje Balasevic Svetsko Govno Broj 1. i sada lepo Smiley 1
IP sačuvana
social share

Remember kids, guns don't kill people. Dangerous minorities do
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

ko? jel ja?

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 45
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5.0.4
mob
Siemens A60
Dakle....malo je vec tuzno gledati ove postove...kako sam razumeo ovde se prica o licemerstvu,izdaji i uvlacenju u dupe...u glavnim ulogoma Đ.Balasevic i B.Đorđevic...

Da se razumemo svako ima pravo na svoje misljenje, mada kada je politika u pitanju...ipak bi trebalo da se bar javne licnosti drze po strani...za njihovo dobro...jer kao i uvek mogu se protumaciti pogresno...veliki su obojica da bi sebi takve stvari sebi dozvolili...to su im minusi...mada tanka je tu linija...kako ce ko da te shvati.

Ok....idemo sa Slovenijom...

“O izvinjenju i krivici

Jeste, govorio sam protiv Slovenaca, zato što su rasturili moju domovinu. To ti je kao ono kad te ostavi devojka, pa prva tri dana imaš fore da pričaš ružno o njoj... E, a onda su i Hrvati hteli da se odvoje od nas. Oni su to ionako uvek hteli. A onda i Bosna. "Muslimani? Od njih ne možeš očekivati ništa dobro", pa Makedonci, sad već i Crnogorci. E, sad i mi već hoćemo da se odvojimo sami od sebe. I shvatiš na kraju u kome je problem…” Đ.Balasevic

Dakle…pricao je svasta o Slovencima…kao sto kaze “rasturili su mu domovinu” i naravno nikad nije imao uspeha kada je Slovenija bila u pitanju što se njegovih koncerata tice, pominjao je i to, jebi ga…povredila mu se sujeta….…desila se nesreca, cerka mu je imala gadnu saobracajku, sad kako i zasto ne znam…..otisli su valjda u Porec u neku banju, bolnicu,ili sta vec da je lece…. Tada je i dobio pasos Slovenacki…i malo promenio nacin izrazavanja kada su Slovenci u pitanju…izvinio se…ne kazem da je to fino, ili ne….jeste malo ljigavo…ali bar priznaje…da se zajebo…

U medjuvremenu je postao Ambasador dobre volje UN...tako da je nebitno kakav i ciji  pasos ima...

Bora Corba….ukratko….pljuvao po njima, kao i po svakom….socno kao sto i ume….hm…..i secate li se kada je trebalo da ide u tu istu Sloveniju da drzi koncerte….(a sta bi drugo) I dobio je pezzz….nisu hteli da ga prime….toliko o tome…

Ljudi…oni pevaju…sviraju za pare…ne prodaju carape, bostan (lubenice) po pijaci, od toga zive….ali treba se imati stila….

Ocemo i o pevanju….i pljuvanju……Bora na krv i noz opanjkava narodnjake, pa deli te iste tezge sa njima…..peva na matrice i ostalo….

Bora je u vreme najvecih strahota na ovim prostorima….usao u vrlo zajebanu struju nacionalizma…I izado par kaseta sa tom tematikom…( e moj druze Zagrebacki I ostalo…sa Minđusarima…Kojekakvim smesnim Knindzama )…sta to znaci…malo da se pokupi kajmak dok je narod narajcani spreman i na takve gluposti da baca pare….

Sto se toga tice…Balasevic…je uvek potencirao ( kao i u ovom tekstu ) da ga granice ne zanimaju…kao i sve ostalo vezano za njih…

Na kraju Bora zamenik ministra kulture, ili vec cega…..pa skoro isto toliko smesno kao ako se secate svojevremeno sto je Zorica Brunclik trebala da bude neka ministarka…mozda bas i za kulturu….a kako se dolazi do ministarskih i ostalih politickih mesta u ovo drzavi ne treba trositi reci ( samo nogice vire )

Sad da ne preterujem, mozda je Bora sa Kostunicom kako bi on onako vrlo “kulturno” rekao “prst u dupe-bulju” ko ce ga znati….pa sto ne bi i Balasevic bio sa Đukanovicem…

I…najzanimljiji deo pisma…koji koliko vidim najvise bode vase oci…

“…želim vam, još jednom, puno sreće, i državu kakvu i sebi želim ali je, kanda, nikad neću imati..."

Oni koje malo vise no povrsno prate Balasevica znaju da su reci njegove igracke…slazem se donekle da vuce na insinuaciju…ocepljenje Vojvodine…i ostalo….razmislite…zar i Vi ne biste zeleli da zivite u nekoj boljoj zemlji-drzavi….i dali je bitno kako se ona zove….Srbija, Amerika, Vojvodina…..sve jedno samo da je bolje…priznajte da se to moze i na ovakav nacin protumaciti.
Sad na kraju dikutabilno je dali cemo ikada imati takvu drzavu…sto dolazimo do ovog Đoletovog “državu kakvu i sebi želim ali je, kanda, nikad neću imati..."

Da rezimiram obojica su isuvise dobri ( bar sto se muzike tice ) da bi se jebavali ovim stvarima…po mome izlaganju shvatili ste kome ide glas…a ko se sa kime jebe,  koje kome prst u bulju, govno i ostalo …..ostavljam da raspredaju plitki na ovome forumu… Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Хрїстóсъ воскрéсе! Воистину воскресе!

Zodijak
Pol
Poruke 1619
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
…slazem se donekle da vuce na insinuaciju…ocepljenje Vojvodine…i ostalo….razmislite…zar i Vi ne biste zeleli da zivite u nekoj boljoj zemlji-drzavi….i dali je bitno kako se ona zove….Srbija, Amerika, Vojvodina…..sve jedno samo da je bolje…priznajte da se to moze i na ovakav nacin protumaciti.
Sad na kraju dikutabilno je dali cemo ikada imati takvu drzavu…sto dolazimo do ovog Đoletovog “državu kakvu i sebi želim ali je, kanda, nikad neću imati..."
ван теме

без намере да се осврћем на остало што си написао,морам да одговорим на ове твоје речи које сам цитирао...
Ја не би да живим у било којој држави само да би ми било боље.Желим да живим овде где сам и досад живео како год било.Девиза "уби бене иби патриа" није универзална,иако је врло популарна код неких.
Размисли шта се дешава у душама оних који су емигрирали,прогнаних,избеглих и сваких других несрећника који су морали да напусте своје огњиште па макар оно било и најскромније.Сви они желе опет својим кућама,на своју сироту земљу.Да је тако,сведочи и пример Мехмед паше Соколовића који је до краја свог живота чувао оно мало ствари у које био обучен када га је затекла проклета девширма...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 11
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 30. Avg 2025, 15:10:27
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.066 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.