Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Počeo kao fizikalac, a danas je milioner  (Pročitano 8517 puta)
Moderator
Superstar foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 61642
Zastava Beograd
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.00
mob
Nokia C5-00
Ja da se ne radujem uspehu ovog coveka ne bih ni postavio temi u kojoj bih zeleo da cujem misljenja ostalih a to sta ja radim na forumu i gde idem, mislim da to nije uopste ni tema ovde niti nesto sto bi ti, kao clan koji ima duplo vise poruka od mene i koji je pre postavljao bas istu tu liriku Wink .. ali rekoh .. o tome uopste nije ovde tema nego o tome kako je covek od fizikalca postao nesto

Искрено сам слабо шта разумео, али свакако нисам омаловажавао успех господина ниједног тренутка, то што мени није стало до његовог успеха, као што ни теби није стало, осим ако тај израз не узимаш баш олако,  не значи да ја исти негирам...  Smile

Мене не занимају ни животне приче познатих, трновит пут до звезда, и остале пичкематерине, а да ме занимају такве приче анонимуса, то тек мош мислити... rolleyes

Ovo me je oduvek interesovalo(ne za forum i tebe nego u globalu za ljude)...

Ako te ne zanimaju price poznatih, njihovi zivoti itd. i ti dodjes i procitas nesto i napises "Oh, look at al the fucks I give for that" zar to ne znaci da ti je to sto si procitao ipak izazvalo reakciju i da nije bas da te nije briga kad si vec odlucio da napises nesto na temi?  Smile

Ако се из мојих претходних постова не може закључити како се крећу моја размишљања на ову тему, на ову врућину тешко да ћу то боље образложити...  Smile

А ако се прочитају цели, мислим да је јасно чему: "Свака част господину за кога први пут чујем, одличан успех, фасцинантно... (5 секунди касније); Види ово мајку му, Дачић рек'о "блабла", који бре вредни господин од малопре?" уствари, без намере да улазим у главу било коме али тако се људима генерално крећу мисли о људима до којих им није стало и не познају их: "Јао, како слатко/тужно/страшно", и врло брзо се прелази на нешто друго (понекад нешто заиста упечатљиво остане урезано негде), мислим, јел ја причам енглески...  Smile Smile

« Poslednja izmena: 30. Jun 2012, 16:53:10 od gagijk »
IP sačuvana
social share

Прочитајте: Кућни ред Најчешће постављана питања
You can be addicted to a certain kind of candy...

Pogledaj profil WWW Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Frankly, my dear, I don't give a damn.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 45679
OS
Windows XP
Browser
Opera 11.50

Shvatio ja tvoje misljenje, samo me je eto interesovalo to kako to da je "Look at all the fucks I give" ustvari "Look, I give a fuck". rolleyes
IP sačuvana
social share

"Oni koji su vešti u borbi, ne obuzme ih bes. Oni koji su vešti u pobedi, ne obuzme ih strah.
 Zato mudri pobeđuju pre borbe, dok se neznalice bore da bi pobedili"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Бог чува Србију!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3973
Zastava Beogard
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.00
mob
Samsung S8 Plus
Kad sam video naslov teme pomislih da se radi o Marku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 4.382 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.