Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bajern želi Pantelića  (Pročitano 1948 puta)
29. Dec 2005, 11:48:18
Administrator
Capo di tutti capi


Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Apple iPhone 6s
Bajern želi Pantelića
Aktuelni šampion Nemačke ne krije zainteresovanost da u svoje redove dovede centarfora Herte

Sjajnim partijama u dresu Herte Marko Pantelić naterao je čelnike Bajern Minhena da se zainteresuju za mogućnost otkupa njegovog ugovora. Napadač berlinskog tima došao je pre nekoliko meseci iz Crvene zvezde na jednogodišnju pozajmicu i već skrenuo pažnju na sebe.

- Bajern je pokušao da stupi u kontakt sa mnom, ali realno ne želim da razgovaram s njima o eventualnom transferu. Znam da su svi impresionirani mojim igrama i svestan sam da sam i velikima zapao za oko. Međutim, osećam moralnu odgovornost i potrebu da ostanem u Herti. Ne želim da okrenem leđa klubu i iskreno se nadam da će Herta uspeti da sakupi dovoljno novca da otkupi moj ugovor i da me zadrži - rekao je Pantelić za Start.

Bivši kapiten Crvene zvezde stigao je u Berlin poslednjeg dana prelaznog roka i za kratko vreme prirastao za srca saigračima, medijima i navijačima u Nemačkoj.

- Kada igraš maksimalno koliko možeš i ne štediš se, svi će to da primete i da te poštuju. Tako je bilo i u Crvenoj zvezdi.

Pantelić najbolje oseća podgrevanje temperature pred Svetsko prvenstvo. Golovi u Herti mogli bi da učine da se i on opet nađe u plavom dresu.
- Cilj svakog fudbalera je da igra za svoju zemlju na takmičenju kao što je Mundijal. Mislim da svojim kvalitetima mogu da pomognem reprezentaciji. Ipak, moje je da igram, a na selektoru je da prati te igre i odredi da li sam za nacionalni tim.

Sumirajući jesenji deo nemačkog šampionata tamošnji mediji ocenili su igre Marka Pantelića kao vrlo dobre, ali mu pojedinci zameraju da loše koristi levu nogu.
- Igram dobro levom, a imam i odličan šut. Istina je da su pojedini nemački mediji imali takvih zamerki, ali srpski novinari vrlo dobro znaju kakvu levu nogu ima Marko Pantelić. Možete da im odgovorite da će Marko jednom iskoristiti na pravi način levicu i kakav mu je udarac spoljnom, a onda će svi oni ostati zaprepašćeni - istakao je Pantelić.
Igraću u Kupu UEFA

Herta je u Kupu UEFA uspela da obezbedi drugu rundu, a optimizam za uspešno proleće baziraju na činjenici da će ih u nastavku takmičenja pojačati Marko Pantelić.
- Mislim da imam pravo da nastupim na proleće u Kupu UEFA, ali sačekajmo još nekoliko dana da stigne zvanična potvrda. Imamo velike ambicije kako u Evropi, tako i u nastavku domaćeg šampionata - rekao je Pantelić.
V. Tomković

Izvor: Start

(02. May 2007, 21:41:51)
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook
 
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Domaci :: Morazzia :: TotalCar :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.091 sec za 18 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.