Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:57:57
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Bagdad  (Pročitano 5592 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
A bog je dobar pa ce pomoci! Ajde bre ne lupaj!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Sta da ne lupam? Sta sta mi tu mozemo?
Ko smo uopste mi da nesto mozemo?
Imali smo sansu protiv NATO ali smo je lijepo iskoristili!
Bolje je da nam se druga sansa ne pruza! Mislim da kada Rusija i Kina ne zele da zastite svoje interese u tom podrucju meni se cisto j*** za nekim tamo islamistima. Ima ih ko gamadi, a uvijek ostave jedni druge na cjedilu.
Nikome od arapskog svijeta nije palo na pamet da pomogne talibanima, pa nece pomoci ni Sadamu. To su picke i sve sto zelim je sto vise mrtvih na obje strane!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
Moras da priznas da bi svi hteli da budu svecki policajac. Mo smo svoju sansu izgubili jer na je bio vazniji nacionalizam od bratsva i jedinstva
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Naravno da bi svako da bude policajac, ali nesto mi se ne cini da smo mi ikada imali neke velike sanse, a ni ambicije. U svakom slucaju sada ih sigurno nemamo i bilo bi dovoljno da opstanemo i da dignemo malo privredu te da mozemo da zivimo kao ljudi u svojoj zemlji, a ne da svake godine ljudi u masama idu iz svoje domovine.
Samo mi nije jasno sta hoces da kazes sa tim sta mi tu mozemo!
Nije nam potrebno da nesto se bunimo protiv ovog rata koji je daleko od nas, a pogotovo nema potrebe da se bunim jer cemo samo dobiti samarcinu, a nista dobro ne mozemo da izvucemo.
Treba reci svoj stav, ali ne treba ga reci urlajuci. Srbi su protiv rata, ali nije da treba da se prikljucimo Sadamu i da napadnemo, recimo Italiju (zemlja koju mrzim i cije bih ljude klao zubima da mi vriste na uho!) samo da bi otvorili jos jedan front ili sta ja znam.
Bolje je cutati kada te niko ne pita za zdravlje nego izazivati djavola. Mrzim Ameriku, ali je bolje da to ne pokazujem. Narocito kada to ne govore ni Rusi ni Kinezi ni cijela usrana Evropa!
Na Tv-u mozes da vidis koliko se ljudi bune, protestvuju a nikoga ne boli kurac. Oni ce istjerati svoje i to je cinjenica. Ako ih Sadam ne zaustavi s onom svojom crkavicom, popusio je! Niko mu nece pomoci! Volio bih da grijesim i da ce recimo Evropa, Rusija i Kina odluciti da malo bombarduju Ameriku, ali moras priznati da je to samo san!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Zvezda u usponu

Legum servi sumus ut liberi esse possimus.

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 2135
Zastava tako blizu, a tako daleko
mob
SonyEricsson 
Citat
Volio bih da grijesim i da ce recimo Evropa, Rusija i Kina odluciti da malo bombarduju Ameriku, ali moras priznati da je to samo san!

Slažem se Vojvodo (osobito s onim dijelom o Talijanima), to je samo san.
A kad bi bar mogao postati stvarnost.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
E momci pisao bih ja vise nego sam skrtica. Ja sam po zanimanju teror pa me zanima ima li sanse negde da postavim bombu na zanimljivo mesto? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Ima ovdje kod mene par zanimljivih mjesta, ali bi bolje bilo da pitas sanjicu! Ona dolazi iz zato blagorodnih podrucja! Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 229
BUUUUUUM!!!! Smile        done bu L33T
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Puma, Nokia, Telenor, Renault 25 only.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 3154
Zastava Sabac, Serbia
mob
Nokia 5800 XM
ti si malo popaljen na kanter...  

Ma gotov je sto se tice Sadama, eno usli mu u palatu!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1197
Ma nista strasno, ima ih on 10! Jedna palata manje-vise.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Jul 2025, 12:57:57
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vicoteka

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.