Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:36:59
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Za sva pitanja u vezi kupovine novog hardware-a ili procene vrednosti i preporuke koristite - ovu temu

Spyware,sta je,kako radi,kako se zastititi? :: Kako rade mreze :: Burek Anti-virus software review :: Index tema koje ne treba propustiti

Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Graficke karte uporedjivanje  (Pročitano 1099 puta)
08. Maj 2011, 23:17:19
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.60
mob
Nokia n73
Imam laptop Asus X50Gl sa grafickom karticom GeForce  8600m G 256mb i stari Pc sa grafickom karticom nVidia GeForce 6600 LE AGP. Od igrica jednio igram War Craft (Dotu). U Pc mi je bio procesor Pentijum na 2ghz, 2gb rama i dota je radila perfektno na high 1024x768 sve dok mi nije crkao procesor i ubacio sam neki Celeron, i sad radi mnoogo losije(smanjio rezoluciju i detalje). Posto taj Pc slabo koristim igram dotu preko laptopa koji mi je prikacen na monitor od Pc-ja. Kako je moguce da dotu ne mogu da poteram preko 800x600 i low detalje, bez seckanja ?

Laptop
Intel Core2Duo T5800 2Ghz , 2 gb rama, Geforce 8600m G

Ako moze nesto da se uradi da radi na 1024x768 High, bas bih voleo da mi neko kaze  Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
Imam laptop Asus X50Gl sa grafickom karticom GeForce  8600m G 256mb i stari Pc sa grafickom karticom nVidia GeForce 6600 LE AGP. Od igrica jednio igram War Craft (Dotu). U Pc mi je bio procesor Pentijum na 2ghz, 2gb rama i dota je radila perfektno na high 1024x768 sve dok mi nije crkao procesor i ubacio sam neki Celeron, i sad radi mnoogo losije(smanjio rezoluciju i detalje). Posto taj Pc slabo koristim igram dotu preko laptopa koji mi je prikacen na monitor od Pc-ja. Kako je moguce da dotu ne mogu da poteram preko 800x600 i low detalje, bez seckanja ?

Laptop
Intel Core2Duo T5800 2Ghz , 2 gb rama, Geforce 8600m G

Ako moze nesto da se uradi da radi na 1024x768 High, bas bih voleo da mi neko kaze  Smile

Reci koji OS imas na tom laptop-u i da li ti secka inace ili samo kad povezes laptop i na externi monitor?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia n73
Sada Win7, a imao sam Vistu. Nema razilke. Secka uvek i na monitoru od laptopa i na externom monitioru. Mnogo me nervira
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

"RIKNULA BORANIJA"

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 358
OS
Nepoznat
Browser
Mozilla Firefox 4.0.1
pregrejavali se grafika tj citav laptop tastatura ispod tastature  ono primetno da je vruce...
inace imam lose iskustvo sa nvidiom  serije 6 i 8 jako lose izvedbe  osetljive na temperaturu
stoga mogu reci samo da sumnjam na pregrijavanje  neznam dali ga koristis  na ravnoj  podlozi ili na  cebetu sto ljudi naravno rade  izduvaj ga malo kompresorom  ocisti ulaze i izlaze za strujanje vazduha  mislim da ces time resiti problem  jer ce uskoro da pocne da ti se  i gasi u radu jer ima takve simptome   pozdrav  srecno javi sta  je bilo
ps.
vodi racuna da ti se propeler od ventilatora  koji hladi  cpu i grafu ne vrti dok  ga ispuhujes kompresorom  jer u protivnom spalices plocu  zato sto  ventilator stvara struju dok se vrti
« Poslednja izmena: 09. Maj 2011, 15:25:03 od badgonzzoo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

U want 2 play a game?

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 2416
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
vodi racuna da ti se propeler od ventilatora  koji hladi  cpu i grafu ne vrti dok  ga ispuhujes kompresorom  jer u protivnom spalices plocu  zato sto  ventilator stvara struju dok se vrti

Nemoj da plasis coveka... a i ne oslobadjas se prasine kompresorom vec usisivacem...
 Nije to laptop od pre 10 god... ne moze ga bas tako lako ostetiti ako se zavrti cooler na par sekundi  Smile

@Peaker, probaj da instaliras najnoviji driver za graficku, koji ces prethodno skinuti sa oficijala...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 186
Zastava Beograd
OS
Nepoznat
Browser
Chrome 11.0.696.65
mob
Nokia n73
Pobogu ne igram dotu iz kreveta, 'astal naravno  Smile. Da se graje greje se ali nista nenorlano novi je komp. Cistm usisivacem redovno, nosio sam ga na detaljno ciscenje kod druga. Nije bas do temperature. Najnoviji driveri. Nemam pojma sta je. Izgleda da je graficka josilja do grafice starije od nje 5-6 godina.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 24. Jul 2025, 06:36:59
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.118 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.