Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:27:46
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Baba Bilja hoce napolje!  (Pročitano 7997 puta)
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2395
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
tiger ju je usporedio sa susjedom u alfu a ja alfa sa karadžićem (bar po frizuri) i šta sad tu tebe jebe?
ja mislim da ni ti sam ne znaš šta si htio reći
IP sačuvana
social share
...snaga udarca mi varira...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Citat
Nekadasnja dama i predsjednica srpske , koja zbog ratnih zlocina sjedi u zatvoru hoce napolje! Sto se mene tice neka se srpska izdajica krcka tamo!

хе хе
Ова логика ме подсећа на оно кад су неке српске генерале на превару ухапсили на заседању ОЕБС-а, па Шешељ рекао "Шта ће српски генерал у непријатељском Бечу"

Биљана је имала муда која мушкарци нису имали да буде на првој линији. Касније је одбила да се рукује са Милошевићем када је он завртао руку Србима из РС да прихвате Венс-Овенов план.
Било је код ње доста каснијих застрањивања, па и издаје, али јој ја раније заслуге не спорим.
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
Nekadasnja dama i predsjednica srpske , koja zbog ratnih zlocina sjedi u zatvoru hoce napolje! Sto se mene tice neka se srpska izdajica krcka tamo!

хе хе
Ова логика ме подсећа на оно кад су неке српске генерале на превару ухапсили на заседању ОЕБС-а, па Шешељ рекао "Шта ће српски генерал у непријатељском Бечу"

Биљана је имала муда која мушкарци нису имали да буде на првој линији. Касније је одбила да се рукује са Милошевићем када је он завртао руку Србима из РС да прихвате Венс-Овенов план.
Било је код ње доста каснијих застрањивања, па и издаје, али јој ја раније заслуге не спорим.

biljana je odbila da se rukuje sa milosevicem iz prostog razloga.
tada je medju srbima bilo extra popularno mrziti slobu, sticali su se na taj nacin politicki poeni kod stranaca (poznato je da joj se kasnije to isplatilo). nije bilo vazno ko si i sta si, samo je bilo bitno da mrzis slobu i mnoga su se vrata otvarala. tako je isplivala vecina govana koji i danas drmaju RS (a i srbijom). ti isti ljudi bili bi i protiv duska dugouska ako bi od toga imali neke koristi...

ranijih zasluga, nije imala.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
Miran!!!...@umorni. Smile
@od rasssse , bas tako. To je nasa Bilja.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.10
 nikola34 je negdje postovao link na njenu ispovijest, nisam imao pojma, valjda je izlazio feljton u vecernjim cijeli septembar.
nevjerovatno sta ta prica. koja sujeta probija iz tih redova, mislim, onih koje je ONA napisala.  Smile

ispunila je svoj zadatak u potpunosti.
IP sačuvana
social share

ma taj eduardo je cigan obicni. bilo bi super da mu je noga ostala u terenu. ili jos bolje, taylor trci, a eduardova noga se zapetljala u pertle u vuce se za njim... ili da je ostala na stadionu, pa da se igra umjesto charity shielda, Kup eduardove noge... da pobjednik u finalu dobija nogu
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 3415
Zastava Republika Srpska
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0
I ja sam se zapanjio kada sam vidio- najcrnje je sto ona nema pojma sta je uradila. (hmmm ili ipak ima-ne mogu nikako da je  procijenim sto se toga tice) Ipak mislim da je senilnost u pitanju - tragikomedija Smile
Sto nas narod kaze : duga kosa - kratka pamet Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
za ocekivati je jos dva takva feljtona (muslimanski i hrvatski) u najskorije vrijeme.

istina je ocigledno u hagu...  Smile Smile Smile Smile Smile Smile

ali koga ne zanima, uvijek je na rapsolaganju instant zaborav po svaku cijenu u prahu, oprobana metoda na ovim prostorima....
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1128
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.00
jebiga,kad je rat radi se svasta,i sto mora,i sto ne mora...da li ce to posle da se pokaze kao dobro ili lose,ko zna...ali svejedno,borila se za neke ciljeve,i sta ce,sada mora da ih plati...znala je to i tada...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Ekstrem

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 6621
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
ma sto je najcrnje, nista ona nije ni uradila, niti je znala sta radi. to se najbolje moze vidjeti iz njenih intervjua u periodu prije nego sto ce doci na mjesto predsjednice.
sve sto je ona radila to je bilo neko protivljenje autoritetima kao sto su bili krajisnik, radovan, slobo... i to ne zbog stvarnih njihovih gresaka, nego iz ciste sujete zbog toga sto je ostala u njihovoj sjeni i nisu je konsultovali ni za sta. vidi se iz "njene" ispovijesti da veze nije imala.
samo na brzinu je shvatila da je profitabilno okrenuti se protiv tih ljudi jer na taj nacin moze da dobije kredite kod stranaca. onda je upao dodik, njen brat po toj uvrnutoj ideologiji i eto ih danas na vlasti. ....

da je rekla sta su zaista bile greske karadzica, mladica i krajisnika, skinuo bih joj kapu..... ali ona ne zna. nije bila tu. kad je nesto bilo u BL, ona je bila na Palama, ali cula je od... bla bla bla i obrnuto. medjutim, poznavajuci nas, mogu reci da su ona i pisci ovih feljtona vec postigli pola cilja...

daleko od toga da je treba mrziti, ipak je ona samo stara zena, koju muci to sto nista nije postigla u svom zivotu, a jos je u zalasku zivota odigrala na pogresnu kartu... ko zna, mozda u njoj ima jos ljudskosti pa da u dogledno vrijeme iznese istinu o tome ko joj je diktirao ove redove i zbog cega je priznala nesto sto niije uradila. to bi bilo 1000 puta jace od svega sto je do sada ucinila.
mislim, previse su se svi oslonili na njene nebuloze, sada ima zivotnu priliku da im izbije stolicu i napravi dar mar u tom sugavom hagu i sa njihovim smiesnim procesima i dokazima.

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 3 5 6 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Sep 2025, 22:27:46
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.