U potpunosto podrzavam stav Dragana Jovanovića da ako ovako nastave moga samo tako da završe. Isti su kao i Rts 90-ih ,ne dopuštaju da se čovek sam odluči već nameću mišljenje , šire mrznju , iako toboze samo misle na ,,ljudska prava" nisu ni o od objektivnosti već su krajnje tendenciozni i mislim da ništa ne rade iz dobre namere već ličnih interesa.
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
RTS je bio (i sada je) državna televizija. RTS je bio (i sada je) režimski medij.
Odgovori mi iskreno , jel ti sanjas rts svake noći , rekao bi da si opterećen , ja ih jesam pomenuo ali ti se ponašaš kao da ti neko iza ledja govori sta da kazeš . A i ovde nije reč o tome tako da budi bar jednom objektivan , ako ti je dozvoljeno...
Газимо напред трње је пут,Звезда пламти у борби је спас.Србијо поносна, народе наш,Обилић зове, завет је дат.О мајко сестро немојте плакат',Ми бранимо српство док одмара брат.Напред вукови!
Naravno da ne podržavam paljenje TV stanice. B92 je komercijalna televizija i mogu da prikazuju šta god hoće što je u okvirima legalnog.
RTS je javni servis i mora da bude servis svih građana Srbije. A pritom se zna da ne poštuju zakon jer direktor RTS mora da ima fakultetsku diplomu da bi bio direktor (po zakonu).
Ali da li stvarno postoji razlika , i jedna i druga imaju nacionalne frekvencije , jeste da ovu jednu plaćamo , ali iz prakse vidimo da i nju većina ne plaća tako da u tom smislu i jedna i druga nose istu odgovornost.
A iz prakse smo videli sta se desi sa jednom televizijom kad se ponaša tendenciozno zbog ličnih interesa
Ko ponese kajace se a ko ne ponese kajace se vise!
Zodijak
Pol
Zastava
Windows XP
Mozilla Firefox 2.0.0.11
Nokia E
Pa jedna se finansira iz budzeta i rektiranjem a druga iz humanitarnih fondova i sponzora jevrejskog madjara sa americkim pasosem sve u svemu lepo drustvo se skupilo. Sto se mene tice treba da gore i jedna i druga!
Pa jedna se finansira iz budzeta i rektiranjem a druga iz humanitarnih fondova i sponzora jevrejskog madjara sa americkim pasosem sve u svemu lepo drustvo se skupilo. Sto se mene tice treba da gore i jedna i druga!
Mislim da si upravu a pa zato se ova druga zove jew92