Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: B92: Rajh pred "Marakanom"  (Pročitano 2037 puta)
25. Jul 2005, 17:23:42
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Ne za gomilom vec za pravdom.

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Dvadesetsedmogodišnji fudbaler Derbi Kauntija i bivši igrač Kajzerslauterna i Verdera, Nemac Marko Rajh nalazi se na korak od dresa Crvene zvezde.

Rajh igra u defanzivi, najbolju epizodu u dosadašnjoj karijeri imao je kao fudbaler Kajzerslauterna, ali je bio vrlo zapažen i u dresu engleskog kluba u kojem je imao 40 nastupa i postigao 6 golova.

Kako nezvanično saznaje B92, Rajh će potpisati ugovor sa crveno- belima do kraja nedelje i odmah se priključiti pripremama tima.

Pored Rajha, kako prenose beogradski mediji crveno-beli su zainteresovani za Brazilca Cezara, i fudbalera Perudje Di Loreta, a očekuje se i dolazak reprezentativca Gane

(02. May 2007, 21:39:15)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Marko Rajh  iskusni nemački internacionalac, stigao je u ponedelajk  u Austriju i priključio se pripremama Crvene zvezde. A već u četvrtak, dolazi u Beograd na završne pregovore, i ako sve bude po planu, odmah bi potpisao ugovor na dve godine.

”Crvena zvezda mi nije ostala u lepom sećanju, nosio sam dres Kajzerslauterna kada smo na "Marakani" izgubili sa 4:0. Ušao sam u igru u 60. minutu, imao sam tek 18 godina”, priseća se evropskog debija, Marko Rajh.

”Sećam se i neverovatne atmosfere, a i našeg kolapsa u produžecima. Već tada sam se uverio da je Crvena zvezda evropski klub i zato sam, i pored dosta ponuda koje imam, rešio da budem prvi Nemac koji će zaigrati u Srbiji. Dakle, "putujem" u suprotnom smeru, jer uglavnom Srbi dolaze u Nemačku”.

U dresu Derbija, u Prvoj engleskoj diviziji, odigrao je čak 52 utakmice.

”Bilo je lepo na Ostrvu, ali došlo je i vreme promena. Novac mi nije u prvom planu, to zna i moj menadžer, zato verujem da ću se lako dogovoriti sa čelnicima Zvezde”.

Marko Rajh igra po desnoj strani, uglavnom beka, ali se dobro snalazi i u veznom redu. Interesantno je, međutim, da je za Derbi Kaunti igrao i po levoj strani, i to u napadu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
Zenga "precrtao" Marka Rajha

Nemački fudbaler Marko Rajh najverovatnije neće potpisati ugovor sa Crvenom zvezdom, jer nije zadovoljio kriterijume novog trenera, Italijana Valtera Zengu.

Rajh je igrao za Zvezdu u pripremnom meču protiv kiparskog Paralimnija, ali Valter Zenga nije bio ushićen onim što je video.

"Rajh neće ići sa nama u Beograd. Razgovaraću sa predsednikom Draganom Stojkovićem  i videćemo šta dalje. Moj stav je da nam nisu potrebni igrači kakve već imamo, nego oni koji mogu odmah da udju u prvih 11", rekao je Zenga novinarima posle utakmice sa kiparskim klubom, koji je Zvezda dobila 4:1.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 29267
Zastava Beograd
nema nista od ovih pojacanja iz inostranstva
IP sačuvana
social share
You can't get unfamous. You can get infamous but you can't get unfamous.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Sve mi vise ovaj covek ide na...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Aman, kako moze za jednu utakmicu da proceni kakav je neko igrac?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Mudrijas Burek Foruma
Krajnje beznadezan

...jednom, davno, negde daleko...

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 11837
Zastava
mob
Nokia 5110
Poceo talijan da tera po svome, videcemo kako ce se zavrsiti, nadamo se dobro po zvezdu.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Zavrsice se batinama Smiley
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 10108
Zastava Beograd
Mislis kao ono kada su se navijaci preskocili na pomocni teren i delili packe igracima zbog nezalaganja? Smiley Ja to podrzavam.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 11066
Zastava
I ja.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.382 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.