Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 01:22:56
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: B92 ostaje bez frekvencije?!  (Pročitano 21925 puta)
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Nismo mi te srece da njima oduzmu nacionalnu  frekvenciju za emitovanje programa  Smile

Smile  Smile kakav Cak Noris,bre...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 41879
Zastava Рума, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Papa,Soroš i zavere, zar se ta priča malo nije izlizala. Ili ti je možda žao diktatora nestalih sa
političke scene...
Сорош није имао ништа са Б92??
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

S=T=O=P=======✈ =C=H=E=M=T=R=­A=I=L=S ===========✈

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 17945
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Mrzite 92,a placate RTS-u 400 dindzi? Smile

Е овако размишљају прави европејци , зна се шта у њиховом животу има приоритет приоритета ... пар стотина динара , еј није мало  Smile

Ма мене и тај ртс нервира оним ,,европске Србије" , евронетом и оном квочком Ковачевић како се већ зове ... али бар понекад може да се види нека емисија о нашој историји , култури , цркви а не да се прича о цркви само кад се пљује иста а Срби се представљају као геноцидан народ који је уништио сироте усташе,шиптаре и муџахедине , као на нама ,,драгој" у92

A jel pod tim emisijama o kulturi podrazumevs i "Sela,babe,cesljanje,sarenice..."? Smile
ima i drugih kvalitetnih emisija...ali su u zestokoj manjini....emituju se oko tri ujutru Smile Smile Smile
..a i to su reprize emisija 70-85-90  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
The Arrivals

Радио Снага Народа
Инфоратници Против Новог Светског Поретка
Гнев Србије
Окупациона Хроника
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Legenda foruma

You'll never see me fall from grace

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 48490
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
блеее 92 ... медиокритет у најави ...  Smile Smile

него као што рече неко ... од следеће године ЛШ на РТС-у ... нема потребе да се гледа блеее 92  Smile
IP sačuvana
social share

It's all a fucking joke anyway

Tim: You never say please. You never say thank you.
Frank: Please don't be an idiot. Thank you.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
 J-92 je fiktivna kompanija   Smile . nije bitno kakva je vlasnichka struktura na papiru (strana ,domaca ,akcionarska i.t.d.) vec je buitna chinjenica da oni posluju nerentabilno - troshkovi su im veci od prihoda. to je jasno svakom ko prati program te televizije ,da kolichina reklama jednostavno nije dovoljna da pokrije enormne troshkove (serije ,takmice , skupe "istrazivachke"  Smile emisije  ,plate zaposlenih .... ) .

potreban novac za njihove operacije stize iz drugih izvora - razne "donacije" i "projekti"  Smile od vrlo interesantnih drushtava i organizacija za "promociju demokratije" ,"ljudskih prava , raznih "humanitaraca" i ljubitelja "slobode govora"  Smile Smile Smile ....

shto se tiche ove sadashnje epizode sa kobajagi gubljenjem frekvencije , mishljenja sam da je to josh jedna prevara za narod - kobajagi su ugrozeni i vlast hoce da ih ukine  Smile ,da bi se pokazala njihova nezavisnost  Smile . u stvari , trenutna vlast bi pre sama podnela ostavku nego da ugrozi ovako uglednu javnu medijsku  kucu  Smile Smile...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Nokia 
Slažem se BF, nema šanse da im oduzmu frekvenciju. Budžetu treba para i sve će se završiti sa novčanom kaznom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Njih samo narod može da skine, zna se kako. Ali ni narod nije više što je bio, mnogo se pokvario. Smile
Znači da menjamo narod...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

disident Burek-foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10067
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Motorola 

Људи су заиста тренутно у шкрипцу. Програм им се срозао, немају за квалитетне филмове и серије, изгубили су шпанску лигу прошле године, а од следеће и ЛШ, неуспешан пројекат Б 92 Инфо.

Koliko ja znam,nekih par meseci pre gruzijske "narandžaste revolucije" se u Politici pojavio tekst o nekoj njihovoj "mladoj" televiziji koja je banula na medijsku scenu niotkuda.Gurala je opoziciju (tj. Sakašvilija) i rokala tadanju vlast u glavu,vrbujući atraktivnim zapadnim serijicama , filmovima lakše sadržine ,šarenim reklamama i MTV spotovima njihovu mladež da izađe na izbore (red razbibrige,red oblikovanja svesti).Čitava priča mi je delovala nekako poznato,ali mi je tek spisak igranog programa razvalio šamarčinu po sred labrnje ! Čoveče,k´o da su prepisali Be-pedesetdvojkin ! Zato i sumnjam da su u "dobra vremena" plaćali išta ozbiljnije - pre će biti da je gazda-Soroš odvojio na stranu tri bale specijalno tretiranog sena za magarce diljem Istočne Evrope !

Papa,Soroš i zavere, zar se ta priča malo nije izlizala. Ili ti je možda žao diktatora nestalih sa
političke scene...

Čoveče,kad´bi ti samo znao koliko sam samo demonstracija odradio protiv tih "diktatora nestalih sa političke scene"  i kome sam sve  i kada u lice rekao jasno i glasno šta mislim o SPS-u i JUL-u,pazio bi da ne lupetaš tek tako o ljudima koje ne znaš.Kad budeš imao muda da na prvoj liniji fronta napušavaš šizofrenika koji repetira i cilja ti u glavu i to zbog politike,onda mi se javi sa ovakvom pričom !!!

I ,o da,priča o B-52 i Sorošu se nije izlizala,budući da delove znam iz intervjua Bojane Lekić koja je bila njihova.
« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 02:07:59 od Torivoje »
IP sačuvana
social share
Od Vučića pedera do Ane lezbejke : Srpska Napredna, stranka kontinuiteta
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1223
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Apple iPhone 5
Samo nisi nam objasnio: ako nisi bio zadovoljan vladavinom Slobodana Miloševića, zašto onda sada koristiš sve fazone iz njegovog vremena
kao što su "Zavera Papstva, Nemaca i Amera uz pomoć domaćih janičara"

« Poslednja izmena: 07. Maj 2009, 07:59:27 od Jaguar b. p. »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1822
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
Ova vest je toliko neozbiljna da ni ne zaslužuje komentar...
IP sačuvana
social share
Laz izmislja opake snove
slatka umorna laz
i dok nemoc pretvara snagu u bol
gluperde lutaju daleko
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 14
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 16. Sep 2025, 01:22:56
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.044 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.