Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92: ''Тадић је хомосексуалац''  (Pročitano 39848 puta)
Svedok stvaranja istorije

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
Незнам шта да мислим, ајде ово о породичном насиљу се већ одавно прича, али да ј ПК Smile. Значи човека ништа не треба изненадити.  Smile А кад мало боље размислим, обично процури нека секс аферица везана за водеће политичаре. Слоба креше Споменку, Кундак Миру, Ђелић ову ону. Једино за БТ и Воју Коштуницу се ништа није чуло.

Najbitnije je da lik guli drugi mandat , a da mu je rejting nikakav .

Osvojicu Evropu i sacuvati Kosovo !  Smile Smiley 1

Ne znam ko je lud da veruje u takve predizborne parole ....  Smile

Ustvari znam  Smile .....

Други мандат је исфорсиран на мишиће. Читава машинерија му је ишла на руку. Међу гласачима је стварана колективна параноидна психоза и страх од повратка у '' деведесете '', мешетарење амбасадора појединих земаља у сам изборни процес, одлагање проглашења независности Косова које је било најављено за 10.12. претходне године. Ја мислим да није никада вршен већи медијски притисак на гласачко тело. Затим ткз кампања од врата до врата узимање личних података од бирача и бројева телефона и њихово уписивање у спискове сигурних гласача, нејасан став појединих политичких странака о изборним кандидатима...
Наравно било је и оних који су веровали у приче о ЕУ као о земљи дембелији и да ће американци '' увидети какви су у суштини шиптари неком магијом их очистити са КиМ и вратити нам Косово.
 Хвала Богу видим да је таквих људи све мање као уосталом и метастазираних русофоба. Smile
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Незнам шта да мислим, ајде ово о породичном насиљу се већ одавно прича, али да ј ПК Smile. Значи човека ништа не треба изненадити.  Smile А кад мало боље размислим, обично процури нека секс аферица везана за водеће политичаре. Слоба креше Споменку, Кундак Миру, Ђелић ову ону. Једино за БТ и Воју Коштуницу се ништа није чуло.

Други мандат је исфорсиран на мишиће. Читава машинерија му је ишла на руку. Међу гласачима је стварана колективна параноидна психоза и страх од повратка у '' деведесете '', мешетарење амбасадора појединих земаља у сам изборни процес, одлагање проглашења независности Косова које је било најављено за 10.12. претходне године. Ја мислим да није никада вршен већи медијски притисак на гласачко тело. Затим ткз кампања од врата до врата узимање личних података од бирача и бројева телефона и њихово уписивање у спискове сигурних гласача, нејасан став појединих политичких странака о изборним кандидатима...
Наравно било је и оних који су веровали у приче о ЕУ као о земљи дембелији и да ће американци '' увидети какви су у суштини шиптари неком магијом их очистити са КиМ и вратити нам Косово.
 Хвала Богу видим да је таквих људи све мање као уосталом и метастазираних русофоба. Smile
Previse se radujete. To mu je prvi mandat u novom ustavu. Prvi je prekinuo i obnovio novim ustavom.
Tako da bice ti on jos dugo predsednik. Jos ce Toma da psuje: pada kisa, majku im muslimansku, lepo vreme majku im madjarsku. Smile Smile Smile
I nije mu nikakva masinerija isla na ruku, jer je Voja otvoreno bio protiv njega a i Cheda cigance.
I svinjar i svi bivsi partneri, jer se Voja zakleo da ce ga podrzati na izborima, samo da mu da mandat za njegovih 2% glasova. Kako je Voja castan covek, pokakio se kao svinjar na svoju rec i besno glasao protiv njega.
Tako da ne bulaznite gluposti.
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 18:51:06 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10425
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
Najprimitivniji naslov ikad!

Jos je covjek ljepuskast, sto pomene ponekad i stampa i Berluskoni npr je tako nesto rekao.

Covjek ima zenu, a vidio sam u nekoj emisiji Gorcin ga hvali da su zajedno muvali cice u studentskim danima.

I gej?  Smile 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 6230
Najprimitivniji naslov ikad!

Jos je covjek ljepuskast, sto pomene ponekad i stampa i Berluskoni npr je tako nesto rekao.

Covjek ima zenu, a vidio sam u nekoj emisiji Gorcin ga hvali da su zajedno muvali cice u studentskim danima.

I gej?  Smile 
sta ce gej, nego da kaze za coveka kojes shacuje da je gej. Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 
koliko se ja sećam oni su se optuživali za neke prevare u braku i ljubavnice......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

alitur vitium vivitque tegendo

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17042
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Nokia 3510
@shkorpion
Устав је изгласан у време његовог првог мандата и након усвајања Устава њему је и даље текао мандат. Према томе њему је ово други мандат. Незнам одакле ти то да се радујем. Ако има већинску подршку српског народа што се мене тиче нека има безброј мандата. Околности о којима сам говорио биле су очигледне. Мешање иностраних званичника, амбасадора, ширење психозе код гласача о тоталном пропашћу, ратовима, санкцијама поткрепљиване такође од стране иностраних елемената и  обезбеђивање сигурних гласова од врата до врата...
Него ти као да му се радујеш Smile

« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 19:23:20 od Persona grata »
IP sačuvana
social share
У пороку је слађе: сви порок грде, а сви у њему живе, само што сви крију...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5

Previse se radujete. To mu je prvi mandat u novom ustavu. Prvi je prekinuo i obnovio novim ustavom.
Tako da bice ti on jos dugo predsednik. Jos ce Toma da psuje: pada kisa, majku im muslimansku, lepo vreme majku im madjarsku. Smile Smile Smile
I nije mu nikakva masinerija isla na ruku, jer je Voja otvoreno bio protiv njega a i Cheda cigance.
I svinjar i svi bivsi partneri, jer se Voja zakleo da ce ga podrzati na izborima, samo da mu da mandat za njegovih 2% glasova. Kako je Voja castan covek, pokakio se kao svinjar na svoju rec i besno glasao protiv njega.

Ahaaaaa ......  Smile

A da Bota kao provereni ustavolomac proglasi sebe dozivotnim Predsednikom ? Vidim da bi podrzao tu ustavnu promenu  Smile .....

Bota je proslost Srbije ..... sibicarsko - prevaranska ... Ali ako uspesno  zavrsi ,, osvajanje Evrope i sacuva Kosovo ,,  ja  ga dozivotno glasati .....

Ni Napoleonu to nije uspelo , ali nikad se zna  .......
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows XP
Browser
Safari 3.0.195.33
mob
Sony 

kako mu mašinerija nije išla na ruku....Svi mediji su bili na njegovoj strani....A i ono važnije pričali su mi ljudi , kako su kupovali glasove kod sirotinje....Dođu i kažu dobićeš džak brašna ili 5litara ulja ili nešto slično , ako glasaš za nas.....Onda im daju listić sa zaokruženim Tadićem i kažu kad nam vratiš prazan beli listić mi ti dajemo namernice......Šta misliš zašto se na svakim izborima štampa 600-700 hiljada listića više....? A tek da ne pričamo o nameštanju na udaljenijim i ruralnim glasačkim mestima......Recimo u jednom selu blizu Šapca u kojem sam bio više puta ima ukupno 500ljudi i od toga je ispalo da je 340 glasalo za Tadića što je apsolutno nemoguće , jer ga tamo svi smatraju za najvećeg lopova i ološa........Pa onda šatro humanitarne akcije , mnogo su mi oni humani i to samo pred izbore , pa onda kao potpisuju prelazni sporazum i dovode fiat baš pred izbore i od toga ne bude skoro ništa , a neki ljudi se popale pa glasaju za njih.....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 203
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
To je , bre , DPS filijala u Srbiji  Smile .. Isti fazoni , cak je ,,cena ,, glasa identicna   Smile .... Ocito da Tadic & Milo nisu dzabe iz istog kraja .....  Smile ......A posto su svi Crnogorci neki rod , bice da su i neki rodjaci .....  Smile

A kako  ih tek vole americki i  evropski ambasadori  Smile .....
« Poslednja izmena: 11. Dec 2009, 20:42:28 od Alex 011 »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.5
mob
Qtek 小米
Б-92  треба забранити, јер вређа председника републике и редом све остале грађане ове земље.
Поента целе приче је ако толико мрзе свог председника, како би се понашали према председнику који не испуњава њихове захтеве и који није њихов истомишљеник.
Зашто ДС није реаоговала на ову провокацију Б92 ? Или је Тадић педер или њих треба казнити ?
Шта би сутра радили ако би Тома постао председник ? Да ли би можда изводили терористичке нападе ?
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 7 8 10 11 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.062 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.