Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92: ''Тадић је хомосексуалац''  (Pročitano 39908 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.14

Zašto si ti siguran da je sve ovo smeće istina? Da li si ti blizak sa Tadićem , pa znaš njegova intimna razmišljanja? Da li bi u slučaju suđenja imao materijalni dokaz za svoje tvrdnje.Ako nemaš sve je ovo kleveta. Ako si častan čovek nećeš klevetati ljude , a pogotovo predsednika države.

ja nigde nisam rekao da imam dokaze da je sve ovo istina (osim da mu je majka iz ustashke porodice ,a da mu je otac udbash i krvnik srpskog naroda).

za ostalo sam vec rekao : shta mi  stvarno znamo o coveku koji nam je predsednik ?

a razmishljati o "casnoj borbi" protiv tadica§co je u najmanju ruku smeshno  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N80
aj da prokomentarisem ovaj deo sto se tice toga da je imao samo jednu devojku pre zene,i da su ga ljudi retko vidjali u zenskom drustvu-znaci,ako neko nije zenskaros,taj je automatski peder?
zanimljiva logika.

ajd i ja da prokomentarishem : naravno da su sve ovo tvrdnje bez dokaza (osim ono da mu je majka iz familije francetic , a otac udbas i komunistichki zlochinac) .

ali zapitajte se :

koliko mi zapravo znamo o coveku koji je danas predsednik ? . njegova biografija je vrlo sumnjiva i puna rupa. zapravo , niko za njega nije cuo dok je DS bio u opoziciji ,a tek posle dolaska na vlast pochinje njegov meteorski uspon ....

Ništa novo o tome je TABLOID i Milovan Brkić lično pisao i da je peder i pedofil u više navrata,čak i mnogo gore stvari ali nigde nije bilo nikakvog demanta ili bar nekog odjeka.Očigledno svi znaju da je to istina i bolje da prećute nego da pokušaju da dokažu nedokazivo.
Evo jednog teksta koji je nastao posle "Obznane" ili zakona o informisanju.Čik da ga pipnu.
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=189&cl=01

MOže još neki skorašnji tekst
http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=189&cl=01 Čik da ga pipnu

IP sačuvana
social share
Кроз ватру и воду дигнуте главе, стазама Победе, Части и Славе!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N80

bem ti miša
« Poslednja izmena: 30. Sep 2009, 22:16:06 od ljubac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 
Ako nemaš dokaze ne znači da treba da blatiš bilo koga. Koliko god da blatiš predsednika, toliko blatiš i sebe. Ako imaš dokaze druga je stvar. Da li bi voleo da neko o tebi prča neproverene glupost.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N80
Ako nemaš dokaze ne znači da treba da blatiš bilo koga. Koliko god da blatiš predsednika, toliko blatiš i sebe. Ako imaš dokaze druga je stvar. Da li bi voleo da neko o tebi prča neproverene glupost.

I Tito i Sloba behu neki naši predsednici i nešto nevideh da se neko snebivao da oplete po njima..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.2
mob
Alcatel 

I Tito i Sloba behu neki naši predsednici i nešto nevideh da se neko snebivao da oplete po njima..
Bogami Tita , dok je bio živ nisu smeli ni da dotaknu. Neki ga su se pribojavali i kada je umro. Što se tiče Slobodana , on je sam sebe degradirao, ali se ovakvih komentara o Slobi ne sećam. Nazivali su ga i Sadamom i diktatorom, ali ovako nisko da je neko napadao njega kao čoveka, ne sećam se. Nemojte glasati za Tadića , ako vam smeta, priključite se radikalima , ali ovako primitivno , nije ljudski. Ako čoveka kritikujete, tako što prvo pokušavate da ga diskreditujete, onda je to stvarno prostački.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 706
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 8.0
mob
Nokia N80
Kao prvo sve ovo što se priča na forumu o "našem" prešjedniku,nije izmišljotina forumaša,pisali su mnogi,čak i njegovi vrlo bliski prijatelji koji ga ili još bolje koji su ga odlično poznavali.Eto ja na primer sam postovao linkove koje je pisao Miša Brkić dugogodišnji prijatel našeg šćepana malog iz perioda kad je bio sitna riba.
Tekstova ima koliko hoćeš samo treba imati volju,dobar stomak i bez stranačke ideologije u glavi.

Prosto mi dodje da otvorim novu temu sa linkovima u kojima se pominje BT u pomenutim kontekstima

U Titovo vreme ''ukinute'' su crkve. Bog je anatemisan. Ali zamena za Boga bio je ON. I te kako je zaveo strahovladu i svi su se bojali da ne zabrljaju. On je bio savest. Policija je bila imperativ. Nije bilo kriminala. Nije bilo droge. I ''druže Tito, ljubičice bela, tebe voli omladina cela'' bila je istina.
Tito je bio bonvivan. Voleo je dobra pića, lepe žene i luksuz.Na čemu mu zameriti,nije voleo dečake,nije gajio tajkune i lopove.

I pored najbolje volje slobomrzaca na mnogim forumuma mogli su da pišu sve ali da je sadista,peder,pedofil nisu nikako mogli da nađu ni najmanji putokaz ka tome.Bilo šta.

I na kraju čitajući mnoge teme na forumima ja sam uspeo da skapiram da posle Tita nismo imali više ništa. Kako je onda moguće da je posle njega došao Sloba, i uzeo nam SVE?
« Poslednja izmena: 30. Sep 2009, 23:06:55 od ljubac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Qtek 小米
Gambi jbg pretera u svojoj ostraćenosti. Ako postoji reinkarnacija ti si u prethodnom životu bio kapo u logoru smrti ili politički komesar u Moskvi.  Smile
Стварно смараш, ја немам намеру да блатим председника, већ достављам доказе због којих би режим могао да казни или затвори б-92, јер имају моћ закона о информисању иза себе.
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
Apple iPhone 3Gs
Gambi jbg pretera u svojoj ostraćenosti. Ako postoji reinkarnacija ti si u prethodnom životu bio kapo u logoru smrti ili politički komesar u Moskvi.  Smile
Стварно смараш, ја немам намеру да блатим председника, већ достављам доказе због којих би режим могао да казни или затвори б-92, јер имају моћ закона о информисању иза себе.

Dostavljas dokaze Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile

Toliko je smesno, da ne znam cak ni odakle bih poceo... Prvo, nema osnova za tuzbu jer ne postoji pouzdani nacin da se utvrdi da li se zaista po carsiji prica da je BoTa gay.. Drugo, i da nije, to i nije neka uvreda vec seksualno opredeljenje. Trece.. ti dostaljvas dokaze.. haha Smiley .. ulepsao si mi jutro..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
OS
Nepoznat
Browser
Opera 9.60
mob
Apple 15
Moj rodjak je pricao da ga je Seselj cudno odmeravao, pa sve nesto pipkao za ruku, grlio, a s obzirom da je bio u apsani to je nekako normalno.
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 2 4 5 ... 12
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.