Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40435 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 jasno je iz ovog saopshtenja koliko su bedna i ljigava organizacija te "srpske" dveri - toliko uvlachenja u zadnji kraj rezima zaista nije zdravo ...  Smile Smile  Smile Smile

takodje je jasno koliki strah izaziva sama ideja nacionalnog i rasnog okupljanja srba kod judeo-liberala - - tolika da su se odmah umeshali i svima dobro poznati "tuzioci za srbe" - tomo zoric (hrvat ??? ) i slobodan vuksanovic - poznati po svojim istragama "ratnih zlochina"  Smile

nacionalni stroj nije organizacija koja se moze zabraniti - ona nema vodje , prostorije ,pechat ,iskaznice .... ono shto ima je neunishtiva ideja - ideja slobodne srbije za srpski narod . poshto josh nikom nije uspelo da unishti ljudsku misao ,nece ni ovoj sitnoj ribi pljuckavici . chak naprotiv - shto se vishe zabranjuje ,ideja nacionalnog stroja ce biti sve jacha  Smile .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
oliko uvlachenja u zadnji kraj rezima zaista nije zdravo ...
Није то увлачење већ прање од нацизма.Ја као неко ко је толико тога претрпе од нациста никад не могу бити нациста.А ти ако си националиста онда ок. Smile Треба одвојити те две ствари...Националиста или ти родољуб јесам али нациста никако нисам..
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
.Националиста или ти родољуб јесам али нациста никако нисам..

niste ni jedno ni drugo ,nego ....  Smile Smile ... uostalom ,pokazali ste dobro ko ste i shta ste svojim saopshtenjima a i postupcima ,vec vas i na J-92 citiraju .... male "pravoslavne" kuce rezima  Smile Smile ... al dobro ,dosta o vama -niste tema ...  Smile .

istorija je pokazala da prave rodoljube uvek napadaju korumpirani rezimi . poshto je NS najvishe na udaru "zutih" ,to neshto govori. istorija takodje pokazuje da represija nad nekom idejom takodje ne moze da je unishti ,vec samo osnazi . ja sam siguran da posle ovih odluka tuzilashtva ima mnogo mladih ljudi po srbiji koji ce ce biti radoznali da sami uvide za shta se zalaze nacionalni stroj i to je dobro .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
istorija je pokazala da  prave rodoljube uvek napadaju korumpirani rezimi
pa koga sad rezim napada nego protest na kojem tebe nema.Protets koji je na trgu svaki dan nema od koga nije napadan.I meni to nesto govori

Citat
da sami uvide za shta se zalaze nacionalni stroj i to je dobro .
ajd ti meni ka\i ya[ta se zalazu?
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
da sami uvide za shta se zalaze nacionalni stroj i to je dobro .
ajd ti meni ka\i ya[ta se zalazu?

"zalaže za očuvanje srpskih vekovnih teritorija, ujedinjenje svih srpskih zemalja i očuvanje pravoslavlja"

to sto vecina njih ima tetovirane svastike nije bitno za celu pricu, to su im modni detalji Smile
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
 niti vecina ima tetovirane svastike ...  Smile Smile Smile niti je svastika neshto chega se treba stideti - to je prastari indo-evropski simbol ,korishten i od srpske vlastele u sr.veku ...

rezim joco vash tzv protest ne napada - on se kao shto kazesh odrzava na trgu svakog dana bez problema . to shto nema publike - e pa o tome treba da razmislite ,mozda vam niko ne veruje  Smile

koga interesuju stavovi nacionalnog stroja ima njihov sajt :  http://www.nacionalnistroj.org/index.php ,ja im nisam portparol ... Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Citat
rezim joco vash tzv protest ne napada - on se kao shto kazesh odrzava na trgu svakog dana bez problema
без проблема

Policija je za sada podnela dve krivične zbog napada na policajce i 13 prekršajnih prijava protiv neonacista, ali još nema prijave za izazivanje rasne, nacionalne i verske mržnje.

http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=60827

Sad nas napadaju za sranje u Cg.Veliki prate mediski rat se vodi protiv ovog protesta...

Citat
ja im nisam portparol ...
jesi simpatizer pa kao simpatiozer reci sta ti se dopada kod njih?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11457
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
to shto nema publike - e pa o tome treba da razmislite ,mozda vam niko ne veruje Smile
А можда их јавност, под утицајем пропаганде, сматра неонацистима?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Policija je za sada podnela dve krivične zbog napada na policajce i 13 prekršajnih prijava protiv neonacista, ali još nema prijave za izazivanje rasne, nacionalne i verske mržnje. [/b]

te prijave nisu protiv bilo koga iz dveri ... niti ce da budu  Smile ...

Citat
jesi simpatizer pa kao simpatiozer reci sta ti se dopada kod njih?

to je pravi nacionalni pokret ,zasnovan na nauchnoj osnovi - bioloshka pripadnost prvo ,onda duhovna i kulturna nadgradnja . i bavi se konkretnim pitanjem opstanka naroda ,a ne nekom mitomanijom ...

----------

od ostalih nacionalnih pokreta od vlasti je ugrozen samo obraz (kao navodni klero-fashisti) ... ovi drugi su u stvari podmladak tzv "desnih stranaka" - njihova ideologija se ne razlikuje mnogo od zutih (samo eto - vishe pominju kosovo nego evropu  Smile ) ,tako da niti su pretnja,niti im prete 
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.14
mob
SonyEricsson k310i
Б92 није само против овог скупа који је био већ је и против нашег скупа који траје већ два месеца

B92:...ali da li Srbija može da ide napred i da bude progresivna ako već dva meseca Vi kao policija i tužilaštvo i svi organi dozvoljavate da jedna mala grupa ljudi, doduše, blokira grad, a sve zbog hapšenja Radovana Karadžića?
Dačić: To je sada...
...
Dačić:...mislim da je i na samom gradu Beogradu da o tome razmišlja, velike su štete koije nastaju povodom svih tih demonstracija. Ja ću samo govoriti o tome koliko Ministarstvo unutrašnjih poslova potroši novca vezano za obezbeđivanje javnog reda i mira.
B92: Ali zašto to dozvoljavate, gospodine Dačiću, to je pedesetak ljudi, to nisu hiljade građana koji demonstriraju i oni zaglave grad svakoga dana u određeno vreme umesto da stoje negde, pa neka demonstriraju, ima toliko livada po Beogradu? Mislim, Vi ste ti koji to dozvoljavate.
Dačić: Tačno se zna pod kojim uslovima se mogu zabraniti, ovo je dozvoljeni način okupljanja i organizovanja, naravno da ne treba sada ići u jednu potpuno drugačiju situaciju, zabranjivati sve oblike okupljanja, pa da onda ispadne....
B92: Ali ovde su ljudska prava Beograđana koji hoće da se kreću gradom ugrožena.
Dačić: Ja se apsolutno slažem sa vama, ali mislim da je to pitanje koje pre svega treba da bude dogovor vodećih političkih stranaka i da oko toga postoji konsenzus.
B92: Mislite da je to političko pitanje? Ali zbog čega je tako teško postići taj dogovor kad je u pitanju, eto, baš ovaj skup? Recimo, pripadnici te organizacije su najpre napali Natašu Kandić i Fond za humanitarno pravo, pa onda Helsinški odbor je bio prošle nedelje, pa su upadali u Agenciju Beta i pored toga što Vaša policija obezbeđuje Agenciju Beta, znači, ne obezbeđujete ih baš dobro ako ovi uspevaju da uđu i da slikaju novinare. Je l' potrebna je politička odluka za tako jednu banalnu stvar da zaštitite građane?
Dačić: Znate kako, ako bi policija sada morala da interveniše na milion mesta u Srbiji...svi oni koji su se obratili Ministarstvu unutrašnjih poslova, mi smo uvek dali zaštitu i to dobro znaju. Ja sam dobio i pisma od ljudi koje ste ovde malopre spomenuli, mi ćemo preduzeti sve mere. U ovoj državi niko nikome ne sme da preti, niko ne sme da upućuje bilo kakve pretnje...

Poligraf, TV B92 13.10.2008.
http://www.b92.net/info/emisije/poligraf.php

Citat
od ostalih nacionalnih pokreta od vlasti je ugrozen samo obraz (kao navodni klero-fashisti)
Не би рекао да је угрожен већ би рекао да је подржана као и национални строја.Све је то служи држави да напада праве националисте

Citat
samo eto - vishe pominju kosovo nego evropu
и више раде на Косову.А шта неки нацита има са Косовом?

IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 66 67 69 70 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.