Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40656 puta)
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 5
Policija je privela 34 osobe za koje se sumnjalo da bi mogli da izazovu nerede tokom održavanja odvojenih rizičnih skupova u centru grada, a među njima je i 10 stranaca - jedan Francuz, jedan Nemac, četiri Rumuna i četiri državljanina Republike Srpske.

Ako i na RS gledamo kao na stranu drzavu, onda nas stvarno treba rasparcati na 15 drzavica, da svaka ima svoju zastavu i pasos... Smile

Sto se tice teme, kao sto rekoh par strana pre, ne daj Boze da me ovakve jajare brane od "srpskih ultradesničarskih organizacija"(kako navodi b92).

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Sto se tice teme, kao sto rekoh par strana pre, ne daj Boze da me ovakve jajare brane od "srpskih ultradesničarskih organizacija"(kako navodi b92).

crowz...kao i uvek... Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230
Gledam ovu krizu na Islandu, pa vidi pevaju Internacionalu. Jebote istorija, dakle malo ogladni stoku i evo lidera sa leba za tri dinara.
Ubi onog koji ima, daj da zdere onom koji nema dok svi ne propadnemo, pa opet tranzicija ali ovoga puta pod nasom kontrolom. Smile Smile Smile
Ovoga puta cemo mi kupiti NIS za 400 miliona. Smile Smile Smile

Bre ja vama da kazem, nacional socijalizam je Akademija nauka.
Onaj Dinkic i onaj Toma bi zavrsili u furunu, spaljeni sa papirom od Dinkicevih akcija i slamom od zita od koje se pravio leba za tri dinara. Smile
« Poslednja izmena: 12. Okt 2008, 16:24:47 od shkorpion »
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia ispo iz modu
Изгледа су се ту поред педера окупили и љубитељи секса са животињама судећи по овим сликама.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Žena
Poruke 1063
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ovakve spodobe, samozvani "antifasisti" su bili i prosle godine u Novom Sadu, pa su se ljudi zgrazavali, isto kao i sada... Ali, srpsko pamcenje je kratkog vijeka, opste poznata cinjenica... Kad se Mars za jedinstvo Srbije bude organizovao sledece godine, opet ce ga svi napadati, i braniti jadne pedere...
IP sačuvana
social share
Ко себе иглом, ти њега лопатом.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia ispo iz modu
Ovakve spodobe, samozvani "antifasisti" su bili i prosle godine u Novom Sadu, pa su se ljudi zgrazavali, isto kao i sada... Ali, srpsko pamcenje je kratkog vijeka, opste poznata cinjenica... Kad se Mars za jedinstvo Srbije bude organizovao sledece godine, opet ce ga svi napadati, i braniti jadne pedere...

Педере јавност у Србији тешко да ће било када бранити то је једно што је сигурно. А друго је да ни тај марш народ неће прихватити докле год на јединство буду позивали они који онанишу на Адолфа Хитлера.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
LG Nexus 5
Педере јавност у Србији тешко да ће било када бранити то је једно што је сигурно. А друго је да ни тај марш народ неће прихватити докле год на јединство буду позивали они који онанишу на Адолфа Хитлера.

Pa ako su samo ultradesnicari za jedinstvo Srbije, onda moram da priznam da sam najgrdji fasista.
Zar nema u Srbiji nijedna organizacija koja moze organizovati ovaj mars za jedinstvo? Ako ima, sto nesto nije organizovala? SiJo mi ga Djura, prijavio skup covek koji je povezan sa desnicarskim organizacijama, cecenima i al kaidom... Smile

Mene cudi da recimo obraz nije dosao do ovakve ideje...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

God is busy, may I help you?

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 41441
Zastava Beograd, Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Apple iPhone 3Gs
Citat
Zar nema u Srbiji nijedna organizacija koja moze organizovati ovaj mars za jedinstvo? Ako ima, sto nesto nije organizovala? SiJo mi ga Djura, prijavio skup covek koji je povezan sa desnicarskim organizacijama, cecenima i al kaidom...

Zato sto jednostavno jedni sa drugima ne bi isli pod istu zastavu nikako. DS i slicne stranke se ne bi nikako pojavile na skupu koji organizuju stranke koje nisu istog opredeljenja bez obzira koji cilj i naziv skupa bio, kao sto ni Obraz, Dveri, SRS i Naprednjaci ne bi dosli na skup istog naziva i cilja koji organizuju pro-evropske stranke. Jedni bi forsirali zastave EU, drugi Radovana, Rashu i slicne fazone i opet bi doslo do negativnog rezultata.. Ne verujem da se tako nesto moze desiti..
IP sačuvana
social share
"Ponekad mi se čini da je najupadljivija odlika liberalizma, koja ga odvaja kako od konzervativizma tako i od socijalizma, stanovište da moralna uverenja u vezi sa ponašanjem koje se neposredno ne upliće u zaštićeno polje drugih osoba ne opravdavaju prinudu."

Friedrich Hayek
Pogledaj profil WWW GTalk Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12298
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 6230

Pa ako su samo ultradesnicari za jedinstvo Srbije, onda moram da priznam da sam najgrdji fasista.
Zar nema u Srbiji nijedna organizacija koja moze organizovati ovaj mars za jedinstvo? Ako ima, sto nesto nije organizovala? SiJo mi ga Djura, prijavio skup covek koji je povezan sa desnicarskim organizacijama, cecenima i al kaidom... Smile

Pa svakako da nema, kad se dvadeset godina vodi borba za imovinu, a pod maskom nekog nazovi jedinstva.
Sad su se neprijatelji pomirili i uzivaju u otetom. Onaj napredni nece vlast zbog Kosova, sta ti je? Hoce kolaca u mesto leba.
Tako da samo ovi ostaju. A na kraju krajeva ma kakvi da su vazno da su iskreni.
IP sačuvana
social share
Srbin je lud, Srbin je proklet. Jednom ga ubi, on hoce opet!!! :  Bora Corba.
Ne kradite. Vlast ne voli konkurenciju shkorpi
Trudnice,ja znam kako vam je Toma Nikolic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.60
mob
Nokia ispo iz modu

Мени лично није проблем што је неко десничар и националиста али да станем под заставу са кукастим крстом не могу и нећу. То је исто као да ме ненад чанак позове да под заставом лсв-а марширам за јединство Србије.
Опет кажем ови педери са у92 намерно и циљано поистовећују национализам и фашизам и ако тако гледаш јесам фашиста. Али да ја сам себе поистоветим са идеологијом кукастих крстова то сигурно нећу.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 54 55 57 58 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.