Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40331 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Kakvog crnog Broza, sta trubis!? I ja se zalazem za nacionalnu slogu, ali sam ti lepo objasnio sta u heraldici predstavlja grb sa slike koju si postavio i nema nikakve veze sa grbovima Nemanjica, Hrebeljanovica, Brankovica, Karadjordjevica, Obrenovica...mozda su ga pogani Nacisti uzeli od Barbarose!
Pod taj barjak Srbi stati nece junace, a ni pod petokraku nikad vise!

"srbi" kao ti sigurno nece stati pod taj barjak ... vama su prechi jevreji koji su nas ubijali tokom celog 20.veka i jadni "ugrozeni" romi  Smiley 1 ,nego prava srpskog naroda koji polako postaje manjina u ovoj zemlji ....

to shto ne poznajesh heraldiku ti se i moze oprostiti ,ali ne prosipaj svoj kafanski nacionalizam ovde ... kazi lepo da si za chedu i njegovo drushtvo ,pa idi s njima medju "antifashiste"  Smile

---------------------------

ochekujemo prikljuchenje marshu svih patriotskih organizacija , bez obzira na ideoloshko opredeljenje (naravno , tu ne podrazumevam SRS i slichne patriJote  Smile Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0

Kakvog crnog Broza, sta trubis!? I ja se zalazem za nacionalnu slogu, ali sam ti lepo objasnio sta u heraldici predstavlja grb sa slike koju si postavio i nema nikakve veze sa grbovima Nemanjica, Hrebeljanovica, Brankovica, Karadjordjevica, Obrenovica...mozda su ga pogani Nacisti uzeli od Barbarose!
Pod taj barjak Srbi stati nece junace, a ni pod petokraku nikad vise!

"srbi" kao ti sigurno nece stati pod taj barjak ... vama su prechi jevreji koji su nas ubijali tokom celog 20.veka i jadni "ugrozeni" romi  Smiley 1 ,nego prava srpskog naroda koji polako postaje manjina u ovoj zemlji ....

to shto ne poznajesh heraldiku ti se i moze oprostiti ,ali ne prosipaj svoj kafanski nacionalizam ovde ... kazi lepo da si za chedu i njegovo drushtvo ,pa idi s njima medju "antifashiste"  Smile

---------------------------

ochekujemo prikljuchenje marshu svih patriotskih organizacija , bez obzira na ideoloshko opredeljenje (naravno , tu ne podrazumevam SRS i slichne patriJote Smile Smile )
Zasto olako kvalifikujes moje anti-nacisticke stavove kao pro Ceda-Biserko-Kandic-Vuco jajarenje, cemu ovo personalizovanje o nekakvom "kafanskom nacionalizmu", kakav Ceda i ostala ljigavija, lepis mi etikete posle dva procitana posta, bitno je da se ti razumes u heraldiku sa izjavom da je "ono" grb Nemanjica!
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
"srbi" kao ti sigurno nece stati pod taj barjak ... vama su prechi jevreji koji su nas ubijali tokom celog 20.veka i jadni "ugrozeni" romi 

Иначе нас бели Немци и бели Хрвати нису убијали Smile
А што се тиче Јевреја, последњи пут кад сам о њима прозборио овде сам цензурисан, па не бих поново Smile

Citat
ochekujemo prikljuchenje marshu svih patriotskih organizacija , bez obzira na ideoloshko opredeljenje (naravno , tu ne podrazumevam SRS i slichne patriJote    )

А кога очекујеш?
Ево, озбиљно те питам...
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 20:57:43 od Duh Sekire »
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Zasto olako kvalifikujes moje anti-nacisticke stavove kao pro Ceda-Biserko-Kandic-Vuco jajarenje, cemu ovo personalizovanje o nekakvom "kafanskom nacionalizmu", kakav Ceda i ostala ljigavija, lepis mi etikete posle dva procitana posta, bitno je da se ti razumes u heraldiku sa izjavom da je "ono" grb Nemanjica!

a kakvi su tvoji stavovi ? ne svidja ti se ideologija NS (mada sumnjam da je poznajesh  Smile )- ovo nije NS marsh .ako bude organizovan NS marsh ,to se sigurno nece kriti .

ne svidja ti se grb - ne znash odakle potiche (a ja ti kao struchnjaku  Smile necu sugerisati) ... heraldiku ne poznajesh ,inache bi znao da svi orlovi vuku poreklo od rimslog ( i srpski i nemachki i ruski ,pa chak i albanski   :[115]Smiley

nisi sa LDP-om ,a ponavljash istu prichu ?  Smile

ne interesuje te marsh - a visish na ovoj temi ...  Smile

-------------------------------

sekiro , ovo nije nemachki ni hrvatski ,nego srpski marsh . inache ,drzava je puna i hrvata i nemaca , pa se idi buni protiv njih a ne protiv marsha ...  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Jet set burekdzija

Nisam zgodan,al sam zato nezgodan!

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 6249
Zastava Konoba kod Goce i Renata
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Samsung Note 10+
Kad budemo videli Musolinijeve slike na skupu,onda cemo znati da li je fasisticki ili ne,mozda malo naci ako se pojave oni indijanci iz krv i cast.
A s obzirom ko je digao glas protiv marsa u inat bi tamo otisao
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Једна стара радост - Зора Новог дана

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6599
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Citat
sekiro , ovo nije nemachki ni hrvatski ,nego srpski marsh .

Знаш ти добро што сам алудирао, на другој теми си признао да ти је неко рођак... мислим тако ти осећаш Smile Smile

Ниси ми одговорио. Кога очекујеш?
Ево ја ти кажем, ко маршира са "стројем" осудио је себе на полуилегалу и да га схватају као екстремисту...
IP sačuvana
social share
У свом срцу он чува путеве мира, али ипак држи своје оружје у приправности... То је живот самураја, начин на који зарађује своју одећу, храну и заклон; при том се његово срце одмара, а он је спреман да на дуге стазе отплаћује своје обавезе према господару и свој дуг према родитељима...
Наша храброст у рату плашила је странце. Нас странци никада нису поробили, нити су нам одузели земљу.
Јамага Соко
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

I sometimes wish I'd never been born at all

Zodijak Pisces
Pol
Poruke 14665
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3

Ovo je grb Nemanjića. Ne vidim da ovaj orao ima sličnosti sa ovim na pozivu za marš osim što oba ora imaju dve glave.
IP sačuvana
social share
Uostalom, smatram da Kartaginu treba razoriti!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 21826
Zastava Борча
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Qtek 小米
Citat
ochekujemo prikljuchenje marshu svih patriotskih organizacija , bez obzira na ideoloshko opredeljenje (naravno , tu ne podrazumevam SRS i slichne patriJote  Smile Smile )
Не брини не би ни дошли.  Smile
А ово'' патриЈоте'' си преузео од жутих ... има нека тајна веза, нисам сумњао.

RASMC, нађи тај хитлеровски грб, да баш видимо колико је сличан, не би ме чудило да су га копирали.
« Poslednja izmena: 28. Sep 2008, 21:27:47 od Гамбино »
IP sačuvana
social share
Z
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Dolphins are gay Sharks!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 11811
Zastava Vojvodina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia E50
ne interesuje te marsh - a visish na ovoj temi ...  Smile

sekiro , ovo nije nemachki ni hrvatski ,nego srpski marsh . inache ,drzava je puna i hrvata i nemaca , pa se idi buni protiv njih a ne protiv marsha ...  Smile
Ko ce da visi na ovoj temi ne odlucujes Ti niti bilo ko,visice onaj ko hoce...
I nemoj vise da te vidim da ovako diskutujes sa ostalim clanovima, pogotovo ovo" pa se idi buni protiv njih"...
Sta ti ovde izigravas, to mi je poznato, ali kad ti 99% ljudi na temi(raznih politickih ubedjenja) dokazuje da pricas nebuloze,gluposti...ti se zapitaj ko treba ide i da se zali nekome isl...ili da potrazi strucnu medicinsku pomoc.
@Duh Sekire
Ja sam upravo zbog njega i njemu slicnih i "cenzurisao" kako kazes temu, da ostali useri ne bi morali da trpe neciju mentalnu dijareju...ionako po Religiji svasta pricaju, pa ne bih da se to radi i ovde...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW GTalk Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 9605
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 7.0
Koju istu pricu bf...!? Dovoljno mi je bilo sto znam da ti isti Nacional-Socijalisti tj. "Krv i Cast" i "Nacionalni Stroj" cija je ono zastava iniciraju taj protestni mars, a "Obraz", "1389" i ostale necu da svrstavam u tu grupu, jer znam da nisu za Neo-Nazi Srbiju, samo kad se setim onih "Sieg Heil" pozdrava Davidoviceve druzine, to Srbi!?  
Pakujes pricu o rimskim orlovima i poreklu ovih nasih, kao svi su iz istog korena, pa imam ortaka koji se "prima" na slicne gluposti i kupuje "Skrewdriver" dukseve i majce sa tim nacistickim orlusinama i sa kruzne tri 7 - koje kao simbolizuju coveka!
Pa moj narod je stradao po raznim hangarima i konc-logorima u Srbiji i u NDH od tih istih Nacista! Ne moras meni da govoris sta smo "dobili" od crvene bande, koliko je ta ideologija razbila duhovno i nacionalno bice Srba!
Ti zbog mog komentara o Nazi zaludjenicima, meni poturas pricu o zadriglim judeo-kapitalistima, Cedi, Canku i ostalom otpadu... lose! Jos nesto - bolje Cica nego Dimitrije!
« Poslednja izmena: 29. Sep 2008, 00:02:19 od Srpska Sparta »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.