Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40777 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Србија

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 7739
Zastava Apatin
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Koliko bilo nasih a koliko njihovih na skupu?   Smile
IP sačuvana
social share
Leeds United....Movin' On Up

“Jedan za sve – svi za jednoga” lozinka nasa “Smrt ili slavu”
Boze daj nam snage da stvorimo otadzbinu pravu.
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

нећу жваку 'оћу кусур!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 17546
Zastava Србија
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
mob
Nokia ispo iz modu
Лепо ја рекох геј парада.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Koliko bilo nasih a koliko njihovih na skupu?   Smile
Njihovih je bilo 800 a moj ni jedan.  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

De profundis clamavi ad te,Domine!

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 2727
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Sad sam se vratio i mogu vam reći,pošto sam bio prisutan i kod jednih i kod drugih(da vidim sliku u celosti!),da je ovaj jadni "komunističko-anarhistički i pedersko-lezbijski" skup neverovatno tragikomičan! Smile Sve vreme su lupetali o uzvišenosti komunizma i njegove borbe protiv fašista,raspredali o lezbejkama,pederima i njihovoj ugroženosti,stavljajući u isti "fašistički koš" svakog ko je nacionalo,patriotski i religiozno usmeren,nekad direktno ali češće u zavijenoj formi.Bilo ih je,po mojoj proceni,negde oko 350 ljudi do 400 najviše!Policije,koja ih je štitila,bilo je u neverovatnim brojkama na svakom koraku u gradu a i u širem delu centra.

Skinsima ni traga,"Obraz" je,posle mitinga na kome je bilo do 100 ljudi najviše,nastavio šetnju ka hramu Sv.Save gde je trebao da se održi moleban,a ovi "levo od uma" su se zaustavili kod Komercijalne banke na Terazijama ,tačnije ispred banke kod onog stuba,šta li je već,(verovatno zato što ima oblik falusa!) nastavivši da uzvikuju "no pasaran"! Jad i beda! Smile
« Poslednja izmena: 11. Okt 2008, 19:37:36 od bulajka »
IP sačuvana
social share

Православна вера наша;она је богатство наше,она род,она венац,она похвала.Нећемо те се одрећи љубљено Православље,нећемо те издати веро од отаца нам предана,нећемо одступити од тебе мајко побожности.У теби смо рођени и у теби живимо.У теби ћемо се и упокојити а ако време позове и хиљаду пута за тебе ћемо умрети.
               (блажени Јосиф Вријеније)

Non praevalebunt, non praevalebunt portaе inferni!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Šetnja i marš bez većih incidenata

Protest antifašista završen je oko 18 časova bez većih incidenta. Policija je sopštila da su privedene 34 osobe.

Predstavnici i aktivisti Antifašističke kampanje najpre su održali skup u 16.30 na Platou ispred Filozofskog fakulteta, a sat vremena kasnije su krenuli na Terazije, do spomen obeležja ubijenim antifašistima Beograda.

Desetak minuta ranije počela je i uobičajena šetnja u organizaciji pokreta 1389 koji svakodnevno protestuju zbog hapšenja haškog optuženika Radovana Kardžića. Oni su se uputili ka Hramu svetog Save, a jake policijske snage su obezbeđivale obe grupe i time onemogućile njihov neposredi kontakt.

Dok su predstavnici Antifašističke kampanje prolazili pred Trga Republike, organizatori zabranjenog neonacističkog skupa "Marš za jedinstvo Srbije" izavali su nekoliko sitnih incidenata. Oni su šetali centrom grada u manjim grupama bez ikakvih nacističkih i partijskih obeležja.

Jedan od mladića je bacio baklju na učesnike antifašističkog marša pod nazivom "Neće proći", više pripadnika neonacističkih pokreta provociralo ih je dok su na Terazijama odavali poštu žrtvama fašišma, ali je policija sprečila veće incidente.

Policija je tokom protesta privela 34 osobe od kojih su 10 strani državljani, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP)Srbije.

Nakon utvrđivanja eventualne prekršajne ili krivične odgovornosti privedenih prema njima će biti primenjene sve zakonske mere, navedeno je u saopštenju.

MUP je naveo da tokom skupova koji su održani u Beogradu nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu. Policija nije intervenisala, već je kroz preventivni rad sprečila mogućnost pojave sukoba, navedeno je u saopštenju.

Protestu Antifašističke kampanje prisustvovalo je više stotina građana, a na ulicama Beograda je bilo oko 2.500 policajaca.

Okupljeni iz pokreta Antifašističke kampanja na Platou ispred Filozofskog fakuleta u Beogradu poručili su da su oni brana fašizmu u Srbiji i da su tu da bi se borili za slobodu od represije, za ravnopravnost i solidarnost. Ne može, kako je rečeno, deset ćelavih budala da maršira u Beogradu i ubije nekoliko tamoputih dečaka.

Anarhističke, zastave duginih boja, Beograda i EU

Obraćajući se okupljenima predstavnici Kampanje kritikovali su ministra policije Ivicu Dačića zato što mu je, kako su kazali, trebalo 24 sata da shvati da fašisti i antifašisti nisu isto.

Kritikovani su i njegovi koalicioni partneri kojima je "važnije šepurenje po svetu" nego narod Srbije u siromaštvu.

Predsednik Saveza jevrejskih opština Aleksandar Nećak rekao je da Srbija nikada nije bila niti će ikada biti fašistička. On je najavio da će Savez jevrejskih opština tražiti da se donese zakon koji će zabraniti neonacističke manifestacije i isticanje neonaciostičkih simbola.

Teatrolog Jovan Ćirilov rekao je da oni koji se hvale da su patriote najveći su neprijatelji naroda.

Učesnicima skupa je podeljen Antifašistički infomator, a među okupljenima su bili profesor Fakulteta političkih nauka Ivo Visković, predsednica Nezavisnog udruženja novinara Srbije Nadežda Gaće, poslanici Nenad Čanak, Srđan Milivojević, Željko Ivanji i Nenad Konstatinović, predsednik Građanskih inicijativa Miljenko Dereta i drugi.

Aktivisti Kampanje nosili su transprente "U odbranu svog grada protiv fašističkog smrada" i "Smrt fašizmu", kao i anarhističe zastave, zastave duginih boja, Beograda i EU.

Policija je za vreme protesta angažovala posebnu jedinicu zaduženu za zaštitu novinara koji imaju oznake "press".

Zbog šetnji saobraćaj je obustavljen u centralnim beogradskim ulicama, ali je normalizovan oko 18.15.

Izvor: MTS-Mondo

Smile Smile Smile Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Evo vratih se i ja  Smile.Bio sam kako na jednom tako i na drugom skupu a treci me nije ni zanimao.Bio sam na fasistickom skupu gde je jedna srpkinja bila udeljena sa skupa jel je postavila pitanje sta je sa srpskim zrtvama.Neko je citao broj zrtava raznih nacija ali medju njima nema Srba.Na sta je ova zena reagovala.Ono sto se meni nije dopalo jeste gde su srpake zastave Smile  A takodje mi nije jasnoi kako su to zajedno anti globalisti i evropesti zasjedno.IPostavicu slike da bi bilo malo jasnije o cemu se radi.I ako su nazovi antifasiste zeleli nereda sa nama koji svaki dan protetwsvujemo do toga nije doslo i ako su svi spremno cekali da to uslikaju.Za 89 i nesto dana koliko protetvuijemo nisam video vise novinara. Smile Ali na zalost u 92 i ostalih mi smo svoju setnju usmerili na drugi deo ka slaviji.Sta su oni posele radilio sa ovim nacistima stavno ne znam niti me zanima.Ja sam bio u hramu i nemoj neko slucajno da spominje nas1389 i Obraz kako smo ih tukli.Mi imamo alibi
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

lepim plakate po gradu

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 5550
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.52
Gledao sam na TV, moj komentar:

Mlitavim qurcem po žgoljavom dupetu.
IP sačuvana
social share
Izreci, pa se ispeci
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 28
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
U Beogradu na Platou ispred Filozofskog fakulteta okupilo se stotinak pripadnika Antifašističke kampanje "Neće proći".

Због стотинак анархиста, комуниста и педера на челу са фашистом чанком грађани Србије данас плаћају 2.500 дневница за жандаре које је на улице послао дачић. Србијо међу шљивама.  Smile

Ne ne ne! Nismo danas plaćali dnevnice zbog antifašista već zbog skinheadsa, obraza i sličnih! Oni su krenuli da prave sranja, a ne antifa. Može ko šta hoće da priča za njih ali oni(antifašisti) nikad nikoga nisu napali, za razliku od obrazovaca, strojevaca i ostalih huligana koji non stop hoće sa nekim da se razračunavaju.

Samo da se odma ogradim, ne pripadam ni antifašistima niti fašistima. Naravno, protivnik sam nacizma, rasizma i ostalih nazadnih i retrogradnih shvatanja!
IP sačuvana
social share
"Do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 13134
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Ко је Србију увалио у ова говна која и сада једемо?
Наши драги "антифашисти", и бивши и садашњи.
Носачи Титовог ковчега и остала багра одрођена!
Смрадови латинизирани и хистеричне генералске ћерке.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Superstar foruma

Sačuvaj me Bože od onih kojima treba da verujem

Zodijak Virgo
Pol Žena
Poruke 51791
Zastava Srbija
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
Nokia 
Ma kakvi bre antifašisti, to su mondijalisti. Ne brkajte pojmove.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 45 46 48 49 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.103 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.