Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Dali podrzavate mars 11. Oktobra?

Glasanje završeno: 09. Okt 2008, 23:30:38

Da
46.8%  (22)
Ne
53.2%  (25)
Ukupno glasova: 47
Idi dole
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Б-92 против неонацистичког марша 11. октобра  (Pročitano 40944 puta)
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Citat
Rusiju je uzdigao Gasprom, a ne Boljsoj teatar.
Smile Види се да не знаш.Њу је усдигао човек који је знао да искористи оно што они имају.А ми пошто не видимо шта имамо све то што имамо даћемо другигама да користе.Ко нам је крив кад не поштујемо своју земљу и оно што у њој има
Bice da si ti taj koji ne zna. Rusija je dobila na znacaju posle poostravanja situacije sa Iranom, proterivanju americkih firmi iz Venecuele i nestabilnoj situaciji u Iraku. Ameri sada jedva da uspevaju da podmire sebe gorivom, za ostale ih zabole tuki. Rusi su jedina jaka energetska zemlja koja ce uvek gorivo prodati, sto se bas ne moze reci za one militantne zemlje poput Irana. Naravno, i ja bi se kurchio da mi EU dodje na noge i trazi gas. To se moglo i za vreme Jeljcina, ali to onu pijanicu nije zanimalo. Izmedju ostalog i zbog toga sto su drzavu vodili tajkuni poput Borisa Berezovskog. I gde ti tu vidis kulturno uzdizanje leba ti? Cist interes i nista vise.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
I gde ti tu vidis kulturno uzdizanje leba ti? Cist interes i nista vise.
Kod ljudi....Rusi su skroz okrenuti sebi na svim poljima
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Citat
Proizvoljno misljenje. Kulturno stanje nacije nema mnogo veze sa interesom politike.
IP sačuvana
social share
"Srbin sam, rodjen u Hrvatskoj, imam grchki pasosh i gradjanin sam SAD. Mozda sam spijun?" - Predrag Stojakovic
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Proizvoljno misljenje. Kulturno stanje nacije nema mnogo veze sa interesom politike.
Није то моје мишљење већ људи који живетамо.А у култура и политика и те како имају везе.Здрава нација здрава држава
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
Није то моје мишљење већ људи који живетамо.А у култура и политика и те како имају везе.Здрава нација здрава држава
Sta je zdrava nacija? Jel ono bez narkomana, pedera, lezbejki, izdajnika..?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
и многих других....А ти мислиш да то није болест нације и неког друштва?Заборавио си да у Русији тога нема и да су забрањене све НВО које се финансирају са запада.Тако то ради јднас нормална и јака земља-Све докле се нама други петљају у земљу ми не можемо бити јаки
« Poslednja izmena: 10. Okt 2008, 14:55:42 od Joca_jox »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Manijak sa severa

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 5136
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
mob
Apple Iphone 5
и многих других....А ти мислиш да то није болест нације и неког друштва?Заборавио си да у Русији тога нема и да су забрањене све НВО које се финансирају са запада.Тако то ради јднас нормална и јака земља-Све докле се нама други петљају у земљу ми не можемо бити јаки
Imam i ja konzervativne stavove, ali nisam zaslepljen. Sve ovo sto sam pobrojao ima recimo Holandija ili Spanija, pa nesto ne znam da su zaostale, propale i posrnule. Mozda bih se i slozio sa tobom, ali to jednostavno ne odgovara realnosti. Ma sta ti i ja mislili o tome.
P. S. slab sam na Ajax  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9097
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
mob
SonyEricsson k310i
Citat
Sve ovo sto sam pobrojao ima recimo Holandija ili Spanija, pa nesto ne znam da su zaostale,
Како нису заостале.Све зависи шта ти сматраш под напредним.За мислим да они нису ништа испред нас  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16
Fašisti i antifašisti ne odustaju od protesta

Građani, antifašističke organizacije i predstavnici sindikata okupljenih u udruženje "Antifašistička kampanja" organizovaće u subotu u Beogradu protest protiv fašizma.

Iako je MUP zabranio "Srpski marš" ultradesničarskih organizacija, organizatori ne odustaju od nauma da se sastanu u subotu i prošetaju Beogradom.

Protestom pod nazivom "Neće proći" ispred Filozofskog fakulteta "Antifašistička kampanja" pokušaće da pokaže da je Beograd grad slobodarskih i antifašističkih tradicija i da u njemu nema mesta za propagiranje fašističkih i neonacističkih ideja.

Najpre je za subotu u 17 sati na istom mestu bio najavljen protest pod nazivom "Srpski marš 2008" iza koga su, prema navodima Antifašističke kampanje, stajale ekstremno desničarske organizacije "Krv i čast" i "Nacionalni stroj".

Antifašistička kampanja je zatim najavila da će takođe organizovati skup kod Filozofskog fakulteta samo sat ranije, kako bi "sprečila pojavu nacizma u Srbiji".

Nekoliko političkih partija i nevladinih organizacija insistirale su da se skup "Srpski marš 2008" zabrani.

Ministar policije Ivica Dačić rekao je u sredu da je MUP zabranio taj marš, ali da nije zabranio i okupljanje građana i predstavnika udruženja Antifašistička kampanja.

Uprkos toj zabrani, na sajtovima organizacija "Krv i čast" i "Nacionalni stroj" i dalje stoje pozivi za marš u subotu. Pojedine pristalice organizacije "Krv i čast" pozvale su ostale istomišljenike na forumu sajta te organizacije da dođu na protest bez obzira na zabranu.

Sličan skup neonacista prošle je godine bio najavljen za 7. oktobar u Novom Sadu, ali ga je policija takođe zabranila.

U znak protesta tada je više nevladinih organizacija održalo je antifašistički skup tokom koga je došlo do sukoba sa pripadnicima ultradesničarskih organzacija.

U sukobu dve grupe povređene su četiri osobe, a 56 izgrednika mahom iz ektremističkih organizacija je privedeno.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Capricorn
Pol Muškarac
Poruke 8848
Zastava Србија - Београд
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.3
Биће крви и тиме ћете само померити пажњу свих медија са најбитнијег српског питања - КиМ, на неку имбецилност типа постојање фашизма и антифашизма у србији...  Smile Smile
IP sačuvana
social share
Srbe treba staviti van zakona. Tu je sudac i overšitelj svaki onaj koji je i bjesnom paščetu. - Ante Starčević
U slučaju sukoba sa Srbijom nakon aneksije Bosne i Hercegovine Srbe treba masakrirati i proterati iz Hrvatske. - Josip Frank
Srbi u Hrvatskoj su Cigani, Vlasi i bog zna što, koji su s turskog koca utekli nama. Srbi su dakle Vlaški nakot zrio za sikiru. - Stjepan Radić

Tuđmanov cilj je bio rat po svaku cenu. Po tom njegovom konceptu trebalo je da Srbi nestanu iz Hrvatske - Josip Boljkovac, bivši ministar policije Hrvatske
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 37 38 40 41 ... 74
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.046 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.