Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Ubio prvog komšiju, oca šestoro dece  (Pročitano 628 puta)
31. Okt 2011, 03:05:09
Supervizor foruma
Legenda foruma

Violence solves everything

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 33826
Zastava Srbija
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
LG Nexus 5
Stravično: Miloš M. (73) pijan upucao Milovana Prokića (44) u svojoj kući u selu Garaši, pa pozvao Prokićevu ženu i sina da vide leš.

Zločinac i žrtva: Miloš M. i Milovan Prokić

Miloš M. (73) ubio je lovačkom puškom prvog komšiju Milovana Prokića (44), oca šestoro dece, u svojoj kući u selu Garaši kod Aranđelovca. Posle zločina Miloš je telefonom pozvao Milovanovu suprugu da dođe po mrtvog muža. Kada je ona stigla sa sinom od 15 godina, ubica ih je pustio da ga sa vrata vide, a onda ih isterao napolje.
Policiju je u subotu uveče alarmirala porodica ubijenog Prokića, a ubica ih je sačekao i mirno im predao oružje. Preminuli Milovan za sobom je ostavio četvoro maloletne siročadi bez hranitelja i dvoje odrasle dece.

Kuća strave

- Ubica je imao 2,34 promila alkohola u krvi. Miloš M. biće danas saslušan kod istražnog sudije Višeg suda u Kragujevcu. Policija je u kući Miloša M. pronašla i pištolj koji je posedovao bez odobrenja - kaže izvor iz istrage.
U dvorištu stradalog Milovana Prokića, ispred sirotinjske kuće koja umesto stakala na prozorima ima daske, juče se čuo lelek šestoro siročadi, četiri ćerke i dva sina. Njih petoro ostali su bez hranitelja. Najstarija Bojana je udata u selu Darosava. Petar, koji ima 15 godina, poslednji put je video oca u lokvi krvi.

Ostali siročići: Porodica stradalog Milovana Prokića

- U subotu oko 22 sata mami je zazvonio telefon. Bio je to komšija Miloš. Rekao je: „Tvoj Milovan je mrtav, dođi po njega." Majka je mislila da je mrtav pijan i povela me je da joj pomognem da ga dovedemo. Otišli smo tamo, oko 500 metara preko livade. Komšija nam je otvorio vrata letnje kuhinje u prizemlju kuće. Moj otac ležao je na podu kraj kreveta u lokvi krvi i bez pola lica. Bio je mrtav. Jednu šaku još je držao na bradi, valjda je pokušavao da zaustavi krv. Počeo sam da kukam naglas, a komšija je uzeo pušku i mene i majku isterao iz dvorišta vičući za nama: „Što za njim plačete?" - priča kroz suze dečak.
Držeći na krilu najmlađu Zoranu (3), Petar kaže da je njegov otac bio bez cipela i jedne čarape, a da je kraj njegove ruke bila kutija cigareta.

Ubio mi oca kao psa

Bojana Milovanović, najstarija ćerka ubijenog, koja je udata u Darosavi, kaže da su se njen otac i Miloš stalno posećivali jer drugih komšija u okolini nema.

- Kada je taj starac bio bolestan, moj tata ga je gledao i obilazio. Obojica, istina, volela su piće, ali to nije razlog da mi neko kao psa ubije oca. Komšija je lečeni alkoholičar, čovek koji je stalno uokolo pucao iz lovačke puške. Nekoliko dana pre ubistva poubijao je naše pse. Moje četvoro braće i sestara iz očevog drugog braka i moj rođeni brat ostaju sada sa maćehom Natašom. Tata ih je izdržavao od 18.000 dinara plate i 3.000 dečjeg dodatka - kuka Bojana ljubeći očevu sliku iz novčanika.
Nataša, supruga ubijenog Milovana, juče je bila u policiji. Milovan Prokić za sobom je ostavio Zoranu (3), Đurđiju (13), Olgu (14), Petra (15), Pavla (22) i najstariju Bojanu (23). Milovan je radio kao čuvar u fabrici „Šamot", u koju je svakoga dana išao pešice. Milovanovi siročići, tri školarca, do prve autobuske stanice svakoga jutra idu kroz šumu. Sahranu ubijenog Milovana platiće „Šamot", firma u kojoj je radio.
Ubica Miloš M. (73) živeo je sam. U selu je bio poznat kao alkoholičar i prek čovek u sukobu i sa familijom i sa komšijama.

Izvor: Press
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak Leo
Pol
Poruke 7732
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 7.0.1
Jebem ti život .....  Smile Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

I Am My Own Savior!

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 8650
Zastava Vrčin
OS
Windows XP
Browser
Chrome 15.0.874.106
mob
Alcatel One Touch
Joj, gde je ona crna rupa da nas proguta!? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.102 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.