Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:32:10
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Avioni oboreni na teritoriji SFRJ,SRJ !!  (Pročitano 43899 puta)
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Vidim koliko se folirate da ste srusili puno Nato aviona a da ste vi bi sve olupine nekako strpali u taj vas muzej da dokazete svijetu koliko ste vi jaka sila da ste unistili Natove avione. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
I Herris mozeli par privatnih pitanja.Cime se ti to bavis da poznajes toliko dobro avione i koliko imas god, i gdje zivis.Odgovori na ako zelis na mail "pilot_nftc@breakthru.com".Pa se mozemo oko izvjestaje da ti ih pokazem ali nikako nemogu da ih stavim na internet.Ako ti to zelis i ako zelis odogovri mi u ovoj ili iducoj sedmici. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Just be what you are.....

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.50
mob
Samsung S7
Citat
Vidim koliko se folirate da ste srusili puno Nato aviona a da ste vi bi sve olupine nekako strpali u taj vas muzej da dokazete svijetu koliko ste vi jaka sila da ste unistili Natove avione

Imamo dovoljno olupina da kompromitujemo NATO ucinak od 99%.

Citat
I Herris mozeli par privatnih pitanja.Cime se ti to bavis da poznajes toliko dobro avione i koliko imas god, i gdje zivis.Odgovori na ako zelis na mail "pilot_nftc@breakthru.com".Pa se mozemo oko izvjestaje da ti ih pokazem ali nikako nemogu da ih stavim na internet.Ako ti to zelis i ako zelis odogovri mi u ovoj ili iducoj sedmici.

Privatno nemam razloga nista da trazim,prosto ako imas to postavi,a ako ne smatracu da lazes i bilo kakva diskusija u tom smeru (bar sto se tice mene) se zavrsava.

« Poslednja izmena: 03. Jan 2006, 08:23:53 od Herros »
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15472
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
MIg 21 oborio F-15 ???

ovo je bio vic godine

Pa pazi teoretski je moguce,samo ipak malo naivno ...

secam se da se prichalo da je jedan sirijski
mig-21 oborio f-15 (ovo je bilo dosta davno)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

vrlo, vrlo zadovoljan tip

Zodijak Taurus
Pol
Poruke 206
Zastava USA
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
pa dobro kad malo razmislis u pravu ste, i nije sve toliko u toj masineriji, zavisi koliko je i pilot tu pribran, ako te uhvati panika u toj sekundi bices *eban uzduz i popreko, moze te i onaj avion iz "partizanske eskadrile" srusiti ako se izgubis u tom strahu.
IP sačuvana
social share
just like a curse, just like a stray
you feed it once and now it stays
so tear me open, but beware
there's things inside without a care...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Svedok stvaranja istorije

Reign in Blood

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 20579
Zastava SRBIJA
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
@Pirija87 znam dobro ja sta sam rekao. ne pricam ti o stvarima sto oni smeju da pricaju vec o stvarima sto ne smeju. Ti si za njih stranac isto kao ja i nece ti reci.

U vreme rat bio sam pripadnik jedne posebne jedinice Republicke policije. Ono sto mogu da ti kazem u vezi obaranja je sledece-  bilo je mnogo obaranja. zbbog svega toga je stalno uvecavana vojna sila NATO koja je dejstvovala. Ali jedan deo je i povucen. Izmedju ostalog su iItalijani odbili da dejstvuju vec su samo davali zastitu nad Jadranom. Klark je bio posebno besan na nas jer je izvuko gorka iskustva iz rata u Bosni. Dva cela SEAL tima su mu nestala u borbi protiv srpskih snaga. Nasi speciajlci su jedno sa SAS izvukli 1:1 oni sjebali jednu nasu grupu mi njima jednu i to je to. I zato je bio mnogo besan u ratu protiv SRJ...

Trazis slike oborenih aviona... jel ti znas sta pitas. Pa ti mislis da se avion srusi na tacni tacno ispred tebe da ga slikas. Sve je to padalo po raznim zabitima. Po pravilu sluzbe to se mesto odmah okruzuje i policija i vojska obezbedjuju mesto dok se ne izvrsi provera jer tu moze biti eksplozivno zapaljivih materijala. Onda lepo dodje kamion, natovari lom i otera negde. Slikani su amo avioni sto su pali u blizini puteva i naseljenih mesta.

Po tvojoj logici ni vi niste nista oborili!! Daj slike bas da vidim... Smiley

Imao sam tu cast da u okobru 1999 otvorim izlozbu u Kraljevu povodom tog rata. Zasto tamo- zato jer su imali 16 oborenih aviona i 5 bespilotnih letelica. Jedinicom komadnovao jedan sjajan oficir a njegov sin, moj dobar drug, popizdeo sto mu ovaj nije doneo ne jedne cizme od zarobljenih pilota. Taj covek ide u penziju a vojska mu ni stan nije ala. Zivi kao podstanar sa porodicom. Ali su zato tvoji ljudi Pirija87 sto sede negde u senci u BG brze bolje rasformirali tu jedinicu. Ali i ti izdajnici ce vec doci kad tad na tapet. U svakom slucaju tamo je bilo gomila delova od onoga sto vam je oboreno.

Imao sam, tada da pricam sa pilotima [isto ko sto ti pricas sa pilotima] i saznao sam sjajne podarke o upadima Orlova na Kosovo i Albaniju. Nesto je stradalo NATO letelica na zemlji ali su najgore nastradali helikopteri tipa Apac.   Ja sam inace nakon toga video jedan los snimak na kome se jasno vidi B-2 na zemlji navodno prinudno sleteo u Bosni.

Godinu dana nakon rata nadjeno je telo jednog nemackog vazduhoplovca u raspadu. Kolko sam ja saznao verovatno da je prvi avion oboren kod nas i bio Nemacki jer su od prve veceri rata dva nemacka vazduhoplovca sa laksim povredama zbrinuti na VMA.

Imao bih ja da ti pricam jos puno toga ali koja svrha- ti ionako Pirija87 ne verujes nikom i mislis da sve znas. Ali sta je tu je, kao moderator ovog foruma mogu reci da mi je drago cuti i tvoje misljenje i mogu da ti pozelim dobrodoslicu na forum.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Herros pogrijesio sI ja za njih nisam stranac za njih  sam njihov citizen.I skolujem se za njihovog v.pilota jer zivim tamo vec 13 god.I izvjestaj ti stvarno ne mogu stavit na interenet.Mene bi mogli izbacit iz skole radi toga vec im je dosta mene.I jesi li znao da su u Srbiji ostecena tri F-117 od kojih je jedan srusen a dva su bila veoma ostecena.A i moj stari je stradao u ratu ali ne u tom nego u drugom a ni njemu drzava nije nista dala  zato smo i otisli iz zemlje.A potrudit cu se da ti nadzem nesto slicno u vezi tih izvjetstaja sto si ih je Amerika izdala ali ove koji su kod mene nemogu ti dati pre velik rizik.. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Herros pogrijesio sI ja za njih nisam stranac za njih  sam njihov citizen.I skolujem se za njihovog v.pilota jer zivim tamo vec 13 god.I izvjestaj ti stvarno ne mogu stavit na interenet.Mene bi mogli izbacit iz skole radi toga vec im je dosta mene.I jesi li znao da su u Srbiji ostecena tri F-117 od kojih je jedan srusen a dva su bila veoma ostecena.A i moj stari je stradao u ratu ali ne u tom nego u drugom a ni njemu drzava nije nista dala  zato smo i otisli iz zemlje.A potrudit cu se da ti nadzem nesto slicno u vezi tih izvjetstaja sto si ih je Amerika izdala ali ove koji su kod mene nemogu ti dati pre velik rizik.. Smile

Onda nemoj da tvrdis da imas ,kad ustvari nemas .....ili navodno ne mozes da postavis.
IP sačuvana
social share

This is where we hold them!This is where we fight!! This is where they die !! King Leonidas
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak
Pol
Poruke 21
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.0.7
Za Herrosa.Pa ako i malo imas pojma sa zivotom znao bi  zasto ne mogu.A lijepo sam ti objeasnio.Ali ne zelim tebi vise nista objasnjavat posto si ko policajac.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak Aries
Pol Muškarac
Poruke 6424
Zastava Belgrade
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 1.5
mob
Samsung S7
Za Herrosa.Pa ako i malo imas pojma sa zivotom znao bi  zasto ne mogu.A lijepo sam ti objeasnio.Ali ne zelim tebi vise nista objasnjavat posto si ko policajac.

Alo covek nije dovoljno drzavljanstvo da bi se otislo na obuku za pilota,druga stvar kada vec pokusavas nesto da kazes o "nama" ili "vama" kao ovo
Citat
Vidim koliko se folirate da ste srusili puno Nato aviona
daj pokrepi to nekim cinjenicama ,e zato ono sto si rekao za ta dokumenta kao mozes da mi posaljes na mail ,a ne mozes da postavis ovde....mislim daj lazi nekog drugog.....sam sebi skaces u usta.Cekaj a ti mislis kad bi ja to od tebe dobio ,ja kao ne bih postavio to na net????

Koliko god da imas godina ,i da ides u bilo koju akademiju za pilote(sto cisto sumnjam) za bilo koju zemlju ........kao bivsi emigrant,ili doselilac ili kako god hoces ....jako tesko mozes da dobijes "zeleno svetlo" za takvu obuku .Jedan pilot najmanje kosta drzavu 1\2 miliona Evra sta ti mislis ...oni samo tebe cekaju  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 3 4 6 7 ... 18
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 19. Avg 2025, 19:32:10
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.187 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.