Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:46:01
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Averzija prema svijetlim muškarcima  (Pročitano 19828 puta)
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 11340
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
Ima žena koje ipak vole papuče, koje vole momke koji se depiliraju, koji izgledaju kao devojčice, koji idu u solarijum, čak one koji standardno rade pedikir. . .  Smiley 1 Tako da ne bih rekao da su samo muškarci zaslužni već ima tu dosta i ženske uloge. . .
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
A jesu bash svi mushkarci postali zhene ? Ne kontam.

nadamo se da nisu Smile

stvarno je danas retko naici na muskarca koji ce se ponasati zastitnicki prema zeni, koji nece pobeci ako zena ima svoj stav i koji ce postovati zenu onako kako dolikuje. znam da su se i zene dosta promenile i postale muskobanjaste ali to ipak ne moze biti izgovor.

ako te je jedna/jedan zena/muskarac povredio/la, to ti ne da je za pravo da se na isti nacin ponsas prema svima ostalima.

btw, ne volim preterano plavusane ali nikad ne reci nikad.
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia N97
pa nishta onda, dovoljno je da jedan odgovara tovm opisu i da ga navatash ... reshen problem.

tada te nece tangirati kakvi su ostali, da li nose tashnnice i lakiraju nokte,
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
Bingo.

Činjenje loših izbora nije stvar lošeg izbora muškaraca na tržištu istih  Smile , nego isključivo naša loša procena.
Evo kao neko ko radi sa muškarcima, od 18 pa do nekih 40 godina, sa teritorije cele Vojvodine, mogu vam reći da ima i te kako lepih, pametnih i muževnih. E sad, ako se od drveća ne vidi šuma, posredi je sasvim drugi problem, ne manjkavost muškaraca niti toga što su se žene dohvatile brijača pa nazivaju to svojom emancipacijom.  Smile
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
slazem se samo delimicno, jer svako moze da pogresi u proceni (pa cak i najveci intelektualac). narocito ako mnoge lose osobine nisu tako ocigledne vec nesto kasnije pocnu da izlaze na videlo, a jos ako posmatras nekog kroz prizmu emocija.....mozes ti i da ne pravis lose izbore ako si u stanju da budes solo jedan duzi period, dok ne naidje nesto kvalitetno (znam dosta takvih). da na svakom koraku imas toliko ''pravih'' izbora, retko ko bi se zalio, a ima ih dosta.

cak sam uvidela (razgovarajuci sa udatim zenama razlicitih generacija) da cak ni one nisu u potpunosti emotivno ispunjene iako imaju muzeve koji su dobri ocevi, ne maltretiraju svoje zene itd. a zasto? pa jedna je navela kao razlog to sto njen muz ne pokazuje otvoreno svoje emocije, nekako je hladan u odnosu na nju...a onaj drugi pa pokazuje emocije ali se nekako previse ponasa kao papucic Smile  Smile

zakljucak je da je danas postala cinjenica to da je tesko naci kompatibilnu osobu. ok, treba praviti kompromise ali ipak ne treba preterivati. neki imaju srecu da nalete na ono ''pravo'' sto se kaze iako je to retkost, ali opet imamo tu dosta ljudi koji se zadovoljavaju nekim prosekom i na toj ''ljubavi'' se odrzava brak.

najbolji deo je kad posle kazu kako je ljubav nestala, a zapravo je nije ni bilo Smile
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
Jeste teško naći osobu koja će nam odgovarati po osnovnim merilima, ali ako tražimo nekog idealnog, ko će da misli potpuno isto kao i mi, da nam čita misli i bude sa nama povezan nekakvim natrirodnim nitima - je nerealno.
Upravo to - očekivanja - su ono što u samom startu koči pronalazak osobe koja bi nam bila kompatibilna.
I mislim da tu leži dobar deo problema: neko ko je prosečan po svemu, primera radi, plus blago neurotičan (a ima mnogo takvih ljudi, nismo svi emocionalno uravnoteženi genijalci, mada se na ovom forumu doima drugačije, je li  Smile ) ne može da očekuje da nađe i ostane uz osobu koja je od njega potpuno različita u nekim od njima važnih kriterijuma.

Mnogo ljudi misli da a priori zaslužuje najbolje, a pritom uopšte ne razmišlja šta ona ima da ponudi zauzvrat.

Prava ljubav se ne zaslužuje rođenjem i postojanjem. Za pravu ljubav se bori, kida, grize, istrajava, toleriše, prilagođava do besvesti. Kad se proguta sopstveni ego i sagledaju i potrebe onog drugog, nekada tako različitog od nas.

Dalje...
Šta ako je neko za nas pravi izbor, a mi za njega tek usputna raznoda?
Ili ako je neko za nas ludački zagrejan, a mi iz ovog ili onog razloga nismo preterano zainteresovani?
Ne damo mu šansu jer, eto, plav je i voli da sluša one grozne prljave metalce... a ispod površine krije osobu željnu ljubavi 100 puta više nego onaj koji nam 10 puta dnevno šalje ''jojim te'' poruke i jebene plišane medvediće? Ali smo izabrali drugog jer se uklapa u našu beznadežnu sliku ''pravog'', prvom zbog nekih banalnih razloga nismo pružili ni šansu da ga upoznamo.

Površnost, ubeđenost da zaslužujemo više nego što i sami vredimo (u subjektivnim, ne apsolutnim kriterijumima), nerealna očekivanja, omamljenost fasadom uz propuštanje suštine... to su pravi razlozi nezadovoljstva većine ljude, a ne kvarljivost muškaraca kao robe.  Smile

p.s. Mačko, ne odnosi se na tebe, samo se nadovezujem.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Cancer
Pol Žena
Poruke 1395
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
taman htedoh da ti napisem da to, sto si napisala, ne moras meni da pricas (jer sam dosta toga shvatila kroz teoriju i praksu), kad eto ti zadnje recenice Smile

da, slazem se sa svime..ocekivanja su cudo...licno nisam ni mislila da su muskarci ti kojima je istekao rok trajanja...radi se o ljudima i ovom ludom svetu (o tome smo vec pricale), tako da nema potrebe da ponavljam. sto mi rece jedan skoro:''budalu ne mozes da urazumis, dzabe se trudis da mu objasnis''  Smile Smile

mislim, svi mi gresimo, ali retko ko to hoce da prizna samom sebi a kamoli drugima. uvek je lakse kritikovati (samo) druge, a sta je sa nama? Smile sta je sa emocionalnom zreloscu pre svega?
IP sačuvana
social share
U se i u svoje kljuse!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 6.0.472.55
sta je sa emocionalnom zreloscu pre svega?
To je opet ona priča o tome da ne možeš očekivati idealnu vezu sa nekim ko je drastično emocionalno (ne)zreliji od tebe. I to jeste jedan od ključnih faktora u toj kompatibilnosti. Ali, probaš jednom, pa vidiš da ne ide. 'Ajde i dvaput. Ali ako ti već deseti put nalećeš na isti, problematičan tip ljudi, onda se malkice i zapitaš šta je njima, osim nezrelosti, zajedničko? Odgovor je - ti.

Opet se ne obraćam tebi, lakše mi je da pišem ovako a da zvuči kao da nekome pričam.  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zivot nam vraca ono sto drugima dajemo

Zodijak Leo
Pol
Poruke 22686
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia 
Citat

Ma ja nisam ni mislila na transvestitte i peskice vec na muskarce sto lice na musko, a ono unutra zensko pa ti moras da budes musko i tu nastaje konfuzija...
IP sačuvana
social share

Kad pripadam tebi, tada pripadam sama sebi.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Tako, tako, tako ... samo plivaj !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 10648
Zastava Leva strana kreveta
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.9
mob
Nokia N97
Nisam ni ja mislio na tramvaje, nego na one shto ne psuju, i ne srchu supu dok jedu.  Smile
IP sačuvana
social share
"Brian: You're drunk.
Stewie: You're sexy."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 4 5 7 8 9
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Trenutno vreme je: 23. Sep 2025, 16:46:01
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.049 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.