Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autonomija Vojvodine (za ili protiv)(nastavak)  (Pročitano 6328 puta)
15. Apr 2006, 11:20:24
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Posto sam proslu temu za***o  Smile  ovde mozemo da nastavimo
P.S.
Izvinjenje
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 375
OS
Windows XP
Browser
Opera 8.0
               Ovaj igrac ce ponovo da stavi Lock...100%!
               Al' stvarno si prosli put sjebo Smile Smile
IP sačuvana
social share
How can I live when you won't let me in
How can I die without reasons why
How can I laugh when I want to cry
How can I go on with nothing nowhere
How will I make it
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
Zastava Novi Sad - Srbija
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
Ovde smo stali

Citat: litricind

Mi sad kao treba da stagniramo,cekamo i finansiramo ostatak Srbije dok nas ne stignu.A i mi smo to zasluzili postenim radom iako su nas potkradali od nesretnog prisajedinjavanja Srbiji.

Kao prvo cini mi se da nemas neke veze sa ekonomijom.

Za ulazak u evropsku uniju nije neophodna dobra teritorijalna (regionalna) ekonomija vec je ona neophodna za sam opstanak u EU. Licno jedino sto mi se svidja u EU je vizni rezim i skoro nista vise.
Nasa ne razvijenost na takvom trzistu moze samo da nas jos vise nazaduje... ili da postanemo cista radna snaga koja ce za velike evropske kompanije sastavljati i praviti robu skoro kao Tajland i Tajvan...
Ali ajde da se manemo sada na kratko barem te EU... Ne razumem zasto bi bilo koji gradjanin jedne drzave sputavao da se drzava ravnomerno razvija. Ako si neki separatista... onda lako mozes da postanes i terorista a zna se kako se u sveti to regulise!

Ja kao rodjeni novosadjanin nemam problem da se "visak" novca preraspodeli tamo gde je neophodno. Jug Srbije nikada nece moci stici po ekonomiji nas na severu i zato treba da se trudimo maksimalno da se pomazemo.
Ravnomernost i zloupotrebe nemaju veze sa voljom za pomoc vec sa izopacenom politickom scenom.

Ti to sto smatras da ne treba pomoci kazes zato sto si ti gore (geografski) a sta bi pricao da si nize?

Citat: litricind

Citat
Nazalost upravu si ...

kao i na nekim selima (cisto madjarskim) gde je "policijski cas" vec duze vreme. Ali to nema veze sa policijom i drazvom vec se narod madjarski udruzio pa patrolira i sluze kao izvidnica za moguci napad... a Kostres i Canak samo salju EU poruku o kriticnoj situaciji. A nasa drzava na to cuti!

Gde si to cuo?

To se ne moze cuti na televiziji Novi Sad jedan i dva jer je uredjue pokrajina. Ali prati lokalne medije pa ces i sam cuti ali ne kao vest jer je to vec tako duze vreme vec u politickim emisijama.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ako si neki separatista... onda lako mozes da postanes i terorista a zna se kako se u sveti to regulise!
Citat
Nisam Islamista.

To se ne moze cuti na televiziji Novi Sad jedan i dva jer je uredjue pokrajina. Ali prati lokalne medije pa ces i sam cuti ali ne kao vest jer je to vec tako duze vreme vec u politickim emisijama.

A to su zamesili novinari.Neki dvoje pijanica se potuklo(ko zna zbog cega) jedan je bio Srbin a jedan Madjar,novinari pronasli,doslo do politicara i nastao medjunarodni sukob mada se sa Madjarima zivimo dobro i dan danas i sad oni treba da se plase nas a mi njih.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
Ne znam ja gde si ti procitao da si ti islamista.

Rekao sam da se separatizam moze tumaciti kao terorizam! Terorista za sebe nikada ne kaze da je terorista vec da je borac za slobodu!!! A jako je velika razlika!

Poenta je da danasnja autonomija u Vojvodini je dovoljno velika sto se tice nacionalnih manjina, mada bih ja radije uklonio taj prefix, autonomija,  a sto se tice stanja sigurno ne bih nista menjao na gore po pitanju nacionalnih manjina.

Ali zato bi se sigurno pozabavio sa Srbima koji su protiv Srbije
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Jao dosta mi je tih prica Srbi protiv Srba,antisrbi itd...Ako hoces jedinstvenu Srbiju onda ne mogu Srbi biti podeljeni na antisrbe,Srbe...Ne podeljena Srbija,ne podeljen narod.
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
Koje si ti nacionalnosti?

Voleo bih kada bi odgovorio.

Siguran sam da se jasno vidi da sam ja Srbin
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Srbin
A i Nemci su jedan narod pa su podeljeni na pokrajine
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Da li verujes sebi?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 24339
OS
Windows XP
Browser
Opera 7.52
mob
HTC Touch HD, Luna
eto jel vidis ti kako je nasa losa politika i ne strucni ljudi u njoj namestili da se mi sami medjusobno svadjamo ...

ti hoces autonomiju zbog nekih para koje neces ni videti ... a autonomasi samo cekaju da se mi prvo isvadjamo i zakrvimo da da se samo ladnjaka otcepe!

tu je problem.

pusti ti nemacku... kolka je ona a koliko smo mi!
mi nemamo ni ustav ... i drzavni aparat koji radi a pricamo o demokratiji ...

zgadi mi se kada vidim dinkica kada kaze oprosten nam je ovaj dug pa ona dug i te fore...
ti ne poznajes ekonomiju kao i vecina ljudi ali sta je istina evo ti primer.

Pisacu manje brojeve radi lakse racunice.

Srbija je kupila pre 20 godina neke cevi za toplovod i ugovorena je cena na 20000$ na 10 godina otplate sto znaci da recimo treba da vratimo 25000$ zbog kamata.
Prodje 10 godina a mi nismo isplatili sve zbog situacije...
Oni na 25000$ lupaju ekstremnu kamatu po svakoj narednoj godini... i odjednom se desi da mi njima dugujemo 30000$ ... mi placamo i placamo i placamo ... a kamate samo stizu .... i vec je 40000$ i kada uspemo da stignemo do onih prvih 25000$ duga djiki ode u mmf i kada se vrati kaze uspeli smo da skinemo odnosno otpisemo dug od 15000$ i narod glup i aplaudira i divi se ekonomskoj politici.

A sta je fora. Fora je u tome da su oni ulozene pare i kamatu izvukli i da su u profitu i plusu. A ovo ostalo poklanjaju jer su svatili da ne mogu da izvuku. Kod njih se samo zarada racuna a ne pozitivna nula!

Da si ti madjar ili neka nacionalna manjina pa da koliko toliko mogu da razumem da si protiv unitarne i jedinstvene Srbije ali kako ti objasnjavas tvoj stav?
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

OK...idemo dalje...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11512
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Internet Explorer 6.0
Ja nisam za otcepljenje od Srbije.Jedan smo narod i treba da se barem ovih nekoliko desetina godina drzimo zajedno(bela kuga) dok nas ima.A posto smo takav narod,nemozemo da se drzimo zajedno i raz***ali smo svaku drzavu koju smo stvorili(vidis i mi Vojvodjani se medjusobno,maltene,svadjamo) najbolje bi bilo da se podelimo na pokrajine,svako ima svoju upravu(ne potpunu naravno) i svima lepo
IP sačuvana
social share
Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3 4
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.