Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Autonomija Vojvodine  (Pročitano 23977 puta)
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
Ja sam radikalac i pa sta ima veze ali vojvodina pribada srbije Srbija je vezana sa Vojvodina i tako okrenuto po tvome znas kako bi bilo u srbiju kao u Ameriku neznas ko pije u ko placa kada bi uveli svuda Autonomiju tako pukli bi odkada.

Ja nemam nista protiv da ima Vojvodina Kassa je u Novi Sad ali ne da se odvoj moji seljaci placaju 15 Godinu zaputove da se popravi do sada nema jos nista nista nije popravljeno Bela crkva je Turisticko Mesto a sramota koje Putove imamo pa Sibirija u Rusiju ima polje putove
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: SerbianFighter
Jeste al vojvodina nije komsija srbiji, vojvodina je DEO SRBIJE~!

Deo Srbije....????
Istorijski i mnogovekovni deo sigurno nije jer 1918 nije bila tako davno
A i tada to sto se dogodilo je bilo prilicno nelegalno i nelegitimno tako da Vojvodina nije ni zakonski deo Srbije.
To sto se te cinjenice bezocno prenebregavaju ima za cilj samo jednu stvar....dalje ekonomsko eksploatisanje Vojvodine.

Evo malo procitaj ovde.

http://www.lsvki.freewebsitehosting.com/ovojvodini.htm
IP sačuvana
social share
\x56 \x6f \x6a \x76 \x6f \x64 \x69 \x6e \x61
\x52 \x65 \x70 \x75 \x62 \x6c \x69 \x6b \x61
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: Vojvodinac
Ja sam radikalac i pa sta ima veze ali vojvodina pribada srbije Srbija je vezana sa Vojvodina i tako okrenuto po tvome znas kako bi bilo u srbiju kao u Ameriku neznas ko pije u ko placa kada bi uveli svuda Autonomiju tako pukli bi odkada.

Ja nemam nista protiv da ima Vojvodina Kassa je u Novi Sad ali ne da se odvoj moji seljaci placaju 15 Godinu zaputove da se popravi do sada nema jos nista nista nije popravljeno Bela crkva je Turisticko Mesto a sramota koje Putove imamo pa Sibirija u Rusiju ima polje putove

Pitaj one u Beogradu gde su pare za puteve!!!
Oni su uzeli pare a nisu napravili puteve
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak
Pol
Poruke 90
AxeZ ne nego moja opstina krade e to ocu da ti kazem to treba da bude pot kontrole
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: Vojvodinac
AxeZ ne nego moja opstina krade e to ocu da ti kazem to treba da bude pot kontrole

Finansije i treba da budu pod kontrolom ali ne ovako kao do sada.
Ovo je bila pljacka a ne kontrola.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
Istorijski i mnogo vekovno i pruska je bila drzava... sta je bilo bilo je... jesi ti ziveo tu pre 100 godina kad je Vojvodina bila Ugarska? Nisi, zato nemoj to povlaciti molim te. Pateticno je...
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol
Poruke 265
Citat: SerbianFighter
Istorijski i mnogo vekovno i pruska je bila drzava... sta je bilo bilo je... jesi ti ziveo tu pre 100 godina kad je Vojvodina bila Ugarska? Nisi, zato nemoj to povlaciti molim te. Pateticno je...

Nista manje nije pateticno tu se igrati prisvajanja tudjeg pod veoma glupim izgovorom ocuvanja neke celine.
Koje celine? Kome je stalo do Srbije eno nek ide da vraca kosovo. To je istorijski mnogo vise deo Srbije nego Vojvodina. Sta je, a pa da pa srbi sa kosova su lepo prodali svoja imanja albancima za velike pare a znali su da zaurlevaju po Novom Sadu 1988.godine.
Mani me molim te te tvoje patetike. Srbijanci nikada nece videti Vojvodinu kao ravnopravan deo vec samo kao kravu muzaru.  E ako je tako ja se ne slazem sa time.  A ni mnogi drugi. Ako ce to dovesti do otcepljenja...sto se mene tice u redu.
Boklje da budem separatista, nego da budem budala koja ce svakoj seljacini okretati drugi obraz kad mi ovaj lupi samar i jos mu placati za to.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1426
dobro sad..nije sad bash doslo do toga....polako bre....mora da se resi i problem..sto je npr spens gradjen u Novom sadu npr a ne u Zrenjaninu....sto je rafinerija u NS a ne u Zr...de su nalazista u Backoj molim te....znaci ili potpuna regionalizacija...ili ..jbg...draze mi je da ide i u NS nego nem pojma de....preko pancevackog..Smiley
IP sačuvana
social share
*** DJin-djIC is now known as DJiDJaZ ***
>>>>§¢®MaDaFaKiN†DJiDJaZ®§¢|þ<<<<
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Administrator
Capo di tutti capi

Underpromise; overdeliver.

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke Odustao od brojanja
Zastava 44°49′N - 20°29′E
mob
Apple iPhone 6s
dobro.. axez ja znam da si ti srecan sto zivis u zitnici i da bi najvise voleo sve pare lepo da ti se daju na ruke, ali ne moze da ti dodje iz dupeta u glavu nikako da svaka zemlja ima jedan deo koji je razvijeniji koji za sobom vuce onaj drugi... svaka zemlja je takva, svaka!! I svima je to ok samo se vi bunite... necu da se raspravljam vise, nemam vremena za to, jedva stizem i ovoliko da uradim.
IP sačuvana
social share
Pobednik, pre svega.

Napomena: Moje privatne poruke, icq, msn, yim, google talk i mail ne sluze za pruzanje tehnicke podrske ili odgovaranje na pitanja korisnika. Za sva pitanja postoji adekvatan deo foruma. Pronadjite ga! Takve privatne poruke cu jednostavno ignorisati!
Preporuke za clanove: Procitajte najcesce postavljana pitanja!
Pogledaj profil WWW GTalk Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Hronicar svakodnevice

Zodijak
Pol
Poruke 954
Е онда ја преузимам даље  :wink:  Smile

http://www.burek.com/phpbb2/viewtopic.php?t=4210
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 9 10 12 13 ... 15
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.061 sec za 16 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.