Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 427 428 430 431 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 464614 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung i8510 innov8
Kliknes na odgovori. Napises neki text ili stavis neki smajli i ides na dodatne opcije - dodaj fajl svojoj poruci - browse - izaberes sliku - posalji i to je to. Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
A Roksab,USB i ja se provozali u Bockovom novom auticu od samo 325ks Smile Smile Smile

Bocko,hvala jos jednom na voznji,ono jede malu decu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nema na cemu, ako jos malo posandrcam bice tu jos tjuninga i uzbudjenja! Smile

znaci seat leon,jel to onaj sto je on kacio slike(tada bio od nekog njegovog druga)? Smile
p.s: kako 325ks ide na prednji pogon? Smile

Jest, kacio sam slike kada mu se montirao Supersprint auspuh. Nisam mogao ni da predpostavim da nadgledam tjuning svog buduceg auta. Smile

Ide sjajno, u odnosu na konkurenciju sa 4x4 malo je hendikepiran u startu ali zato neposedovanje sperova dolazi do izrazaja na pravcima jer je rasterecen. Ono sto sam pre citao o Cupri, da je medju najbolje izbalansiranim automobilima sa prednjom vucom sada sam i osetio iz prve ruke. Kako ga sve vise upoznajem tako ga i sve slobodnije maltretiram po krivinama. Iznenadjen sam da kada preteram uglavnom zabaci dupe a ne kliza preko nosa sto je uobicajno za prednju vucu.

Sve u svemu zanimljiv zvrk. Jedva cekam sledeci odmor i ponovno druzenje sa njim! Smile

Opet sam propustio voznju. Smile

Ali auto je odlichan! Smile

Jbga, kada ti uvek negde zuris! Smile U oktobru dolazim ponovo, bice popravni! Smile
« Poslednja izmena: 16. Jul 2010, 21:47:06 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
mob
Sony Xperia Neo L
info iz prve ruke  Smile
cestitam,da te dobro sluzi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Samsung i8510 innov8
Pa kad smo iznenada pomerili vidjenje za dan unapred. Nema veze, sledeci put ne propustam nista! Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99
Jbga,ja sam kriv  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
info iz prve ruke Smile
cestitam,da te dobro sluzi Smile

hvala! Smile

Jbga,ja sam kriv Smile

E pa mogao bi da se iskupis slanjem fotki koje si napravio! Smile Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Tattoo
Čestitke Boko,čestitke,uzela se ponovo aždaja,dosadila penzionerska vožnja u škodi. Smile

Milanče ti dođe kao lični tjuner,on lepo skocka auto,i ti ga kupiš komplet sređenog,uživancija.

Kad uzme sledeći auto,odmah mu napravi spisak šta da uradi na autu. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows Vista
Browser
Chrome 5.0.375.99

« Poslednja izmena: 18. Jul 2010, 20:39:10 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.54
mob
Sony Xperia Neo L
op op dobar  Smile

bocko,sta mislis o ovome?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Čestitke Boko,čestitke,uzela se ponovo aždaja,dosadila penzionerska vožnja u škodi. Smile

Milanče ti dođe kao lični tjuner,on lepo skocka auto,i ti ga kupiš komplet sređenog,uživancija.

Kad uzme sledeći auto,odmah mu napravi spisak šta da uradi na autu. Smile

Hvala hvala! Smile

Milslio sam da cu moci duze da se skrasim sa nekim "civilnim" auticem.... Roomy je sjajan mali auto i nakon Impreze sam se smejao svaki put kada sam odlazio na pumpu da natocim TNG. Sa 2000 dindzi (pun plinski rezervoar) sam prelazio oko 270 - 280 km po gradu sa (skoro stalno) upljenom klimom... Smeh! Ali isto tako je nedostatak konja poceo da me smara, mada to nije bilo presudno i zaista nisam planirao da ga menjam.

Iznenada je Milan odlucio da proda svoju sjajnu Cupru pa mi je bilo zao (a i njemu) da padne u ruke nekom' ko nema pojma sta kupuje, i tako... Smile Smejali smo se koji smo ludaci a i par momaka se bas ubedacilo jer sam opet pre njih dosao do Milanovog auta, sta da se radi... Smile

A sto se tice tjuninga... nemoj tako, jeste auto skockan al' ulazem i ja. Pre nego sto sam ga konzervirao i ostavio u garazii zamenio sam mu prednja poziciona svetla koja su svetlela zuto (klasicno), a stavio sam specijalne sijalice sa po 8 LED dioda. Smile Smile

Salim se ja malo, zaista su me smorile zute pozicije u bi-xenon farovima (vidi se na poslednjoj fotki koju je postavio USB) pa sam odmah stavio LED. Inace, vec sam narucio Eibach opruge (auto ide 3 cm dole), treba da stigne i njihova balans stangla... Nisam jos narucio ali stavicu mu sigurno Forge short-shifter koji skracuje hod menjaca do 40%, razmisljam i o njihovom Twintercooleru ili interkuleru sa audija S3... Rekoh ja, ako posandrcam pasce tu jos svasta nesto! Smile

op op dobar Smile

bocko,sta mislis o ovome? Smile

Znam za tu jedinicu. Moja u Roomsteru je bolja ali ide samo na Eos, Golfa V, Pasata, Skode... Za Leona treba drugacija maska na koju moja jedinica ne pasuje. Doduse, moze ona da se isece i prepravi al' opet to je jebada jer moja jedinica je crna a sve u seatu je sivo... Videcu, uzecu nesto sigurno. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 427 428 430 431 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.