Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 418 419 421 422 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 467042 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Jes', evo jednog iz grupe koju si naveo koji pravi istovetno vreme kao i Impreza i takodje ima 4x4 - samo sto ima "tricavih" 300 ks vise... ah ti nemci! Smile Smile

audi rs6 - 12.88 (575bhp, 2025kg, 287bhp/tona)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Hehe,ma ti nemas pravo da se javljas kad si prodao onako dobar auto  Smile  Smile  Smile

uauauaua uuuuuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaa bocko!!!Vrati svoju imprecuuuuu  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Aj malo i ovu temu da ozivimo!!!

evo informacija o  vremenima nekih standardnih automobila i njihovim fabrickim 0-402m vremenima.

aston martin db9 - 12.56 (450bhp, 1710kg, 267bhp/tona)
audi rs4 - 13.10 (414bhp, 1720kg, 224bhp/tona)
audi r8 v8 - 12.59 (414bhp, 1570kg, 267bhp/tona)
bmw 335i - 14.62 (302bhp, 1615kg, 190bhp/tona)
bmw m3 - 12.61 (414bhp, 1583kg, 265bhp/tona)
bmw m5 - 12.63 (500bhp, 1848kg, 257bhp/tona)
mercedes cl55 amg - 12.65 (493bhp, 1955kg, 256bhp/tona)
mercedes e63 amg - 12.36 (507bhp, 1840kg, 280bhp/tona)
nissan 370z - 13.34 (333bhp, 1525kg, 221bhp/tona)
nissan gtr - 12.65 (478bhp, 1740kg, 278bhp/tona)
porsche 911carreraS - 12.59 (380bhp, 1425kg, 270bhp/tona)

ti podaci nisu tacni...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Jes', evo jednog iz grupe koju si naveo koji pravi istovetno vreme kao i Impreza i takodje ima 4x4 - samo sto ima "tricavih" 300 ks vise... ah ti nemci! Smile Smile

kad vec poredis...

Smile

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 20:53:14 od bockoyogi »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
ti podaci nisu tacni...
Pa ti onda postavi tacne podatke...

I petosevic je prosle god na nbgd svoj R8 vozio oko 13s pa to nemora da znaci da nemoze ni sporije ni brze,sve zavisi od vozaca...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
ne jednom forumu su bili isto tako podaci sa mnogo auta,i pola njih nije bilo tacno,zato ti kazem  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo

kad vec poredis...

Smile

Nemojte slati vise komentara za redom. Postoji dugme izmeni ako ste nesto zaboravili reci. Postovanjem vise odgovora zaredom tema se samo razvodnjava i smanjuje se preglednost. Za ostala pravila ponasanja pogledajte pravilnik Burek Foruma.
Lepsi enterijer u mom passatu nego u ovoj imprezi,i o ovom audiju suvišno je goovriti. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows Vista
Browser
Safari 5.0.375.55
da,al zato je to tvoje passat,a ovo impreza  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
da,al zato je to tvoje passat,a ovo impreza  Smile
Da,a audi rs6 je luksuzna limuzina,a impreza je automobil srednje klase,i još nešto,pasat sa najjačim motorom u fullu ima od opreme što u imprezi nemožeš ni da zamisliš,da se razumemo passat je veća klasa od impreze. Smile I ponovo nepotrebno poređenje,ja sam rekao da je enterijer u mom autu lepši od imprezinog i to je 100 posto,nisam ni mislio da poredim passat i imprezu po nekim brzinama jer naravno,nema spora. Smile

Impreza je super auto,ali porediti ga sa rs6,neslana šala.  Smile Sedneš u rs i samo daš kontakt i odmah ti je jasno o kakvoj se mašini radi,. Smile

Nisam uopšte ni mislio da sporim imprezu,taman posla,ali poređenje sa rs6,nije baš pravo,jer je auto ludilo,u svakom pogledu.. Smile

Zato ove obične impreze šijem kad hoću. Smile  1.5 sa 105 konja,kad se razigra turbinica,može da me poljubi u auspuh. Smile
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 22:54:31 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Kod moje zgrade se parkirao rs4 karavan...uh kako je to dobar auto...a tog rs6 sam video samo na slikama i izto bezobrazno izgleda...
Impreca je ipak trkalica,mislim ova sti  Smile

p.s.oooooooo pa ti postavi tacne podatke ako ovi nusu tacni!!!!!
« Poslednja izmena: 08. Jun 2010, 23:18:44 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 418 419 421 422 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.