Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 467341 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
Lepo izgleda,stvarno koristan i moćan uređaj,prava multimedija u kolima,a čini mi se da i u škodi dosta nisko stoji,tako je i u golfu,malo je nezgodan položaj,bar za vozača u toku vožnje,kako se tebi čini,jel ti deluje nisko???

Da li postoje neki takvi uređaju da imaju wireless pristup internetu,kao što imaju mobilni telefoni. Smile

Lep ti je enterijer u škodi,sviđa mi se ta svetlo tamna kombinacija,a i sviđa mi se što su se izgleda najzad opametili pa su počeli da deo oko nogu da prave u crnoj varijanti,raniji modeli su imali tu tamno svetlu kombinaciju,samo što su tepihe oko nogu ostalvjali u toj svelijoj boji,i onda mogu da zamislim kad krene neko kišno vreme i blato,kako li to izgleda kad se malo isprlja čak su i patosnice bile svetle boje.. Smile

« Poslednja izmena: 24. Apr 2010, 00:57:13 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
za novije VW/Skode dobar je Zenec,imaju modela koji su izvana isti kao fabricki,ali imaju mnogo vise opcija...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia X6 16gb
To se kaže,došlo mi iz dupeta u glavu. Smile Smile Smile
Mnogo zaebancije ima da bi se ovaj napakovao na gsi 16v...osim motora mora sve komplet da se izmenja...Bacio sam oko na jednu astru f 98god,sve sem koze(klima,podizaci,el retrovizori,airbegovi,centralna,alu felne,alarm...)
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Bockova i moja navigacija je potpuno ista, softverski. Jos kad izbace BMW-om software  Smile

Ja znam samo za jedan uredjaj koji ima WI-FI, mada trebao bi da ima svaki car-pc.
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/king-cobra-7-inch-hd-touch-car-dvd-player-wifi-gps-dvbt/
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo
To se kaže,došlo mi iz dupeta u glavu. Smile Smile Smile
Mnogo zaebancije ima da bi se ovaj napakovao na gsi 16v...osim motora mora sve komplet da se izmenja...Bacio sam oko na jednu astru f 98god,sve sem koze(klima,podizaci,el retrovizori,airbegovi,centralna,alu felne,alarm...)
Pa naravno,jeftinije je prodati taj i kupiti farički GSI nego se zajebavati kao što si ti mislio,pa ja to govorim odavno,glupost je utrpati ogromnu lovu u nešto što ne vredi,zdrava logika. Smile I koliko god ti da središ tu suzu ona ne može da bude bolja od astre koju planiraš da uzmeš.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Bockova i moja navigacija je potpuno ista, softverski. Jos kad izbace BMW-om software  Smile

Ja znam samo za jedan uredjaj koji ima WI-FI, mada trebao bi da ima svaki car-pc.
http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/king-cobra-7-inch-hd-touch-car-dvd-player-wifi-gps-dvbt/

ima jedan lik u Prijedoru,sebi je napravio ''carputer'' :
Citav sistem je baziran na Asus eee 701 mini laptopu. Izvadjen je originalni audio20 radio sto je napravilo dovoljno mjesta za montiranje LCD-a.

ima i tastaturu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows 7
Browser
Safari 4.1.249.1059
mob
Nokia X6 16gb
@diletant@ Jbg kad nesto zavolis ulozio bi i zadnju paru u njega...Dusa me boli sto ga prodajem,ali jbg jednom je moralo doci do ovoga...
p.s.Barem sam pocupao svu muziku,volan,irmscher stopove...Uglavnom,samo ce bbs felne da idu uz kola,ostalo sam vec sto rasprodao,sto ostavio sebi...
 Smile

edit:lik me zvao i nudio zamenu za neki kavasaki 1000cc xaxaxaxaxaxxaaxax
« Poslednja izmena: 24. Apr 2010, 19:42:44 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
HTC Tattoo

ima jedan lik u Prijedoru,sebi je napravio ''carputer'' :
Citav sistem je baziran na Asus eee 701 mini laptopu. Izvadjen je originalni audio20 radio sto je napravilo dovoljno mjesta za montiranje LCD-a.

ima i tastaturu...

O tim kopjuterima je otvorena tema pre dve tri godine ali nije bilo interesovanja,a cene tih kompova nisu velike,a mnogo dobra stvar.

http://www.xenarc.com/product/index-pc.html

« Poslednja izmena: 24. Apr 2010, 19:48:26 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Ko ce da ceka da se podigne Windows  Smile, jos kada se pojavi plavi ekran  Smile Smile

Meni je bzv CAR-PC, mada su ''sve'' navigacije bazirane na Win CE. 4.2/5.0/6.0
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
Lepo izgleda,stvarno koristan i moćan uređaj,prava multimedija u kolima,a čini mi se da i u škodi dosta nisko stoji,tako je i u golfu,malo je nezgodan položaj,bar za vozača u toku vožnje,kako se tebi čini,jel ti deluje nisko???

Jeste malo nize al' meni licno ne smeta. Mada, da je na visoj poziciji mozda bi mi vise odvlacila paznju. Smile

Lep ti je enterijer u škodi,sviđa mi se ta svetlo tamna kombinacija,a i sviđa mi se što su se izgleda najzad opametili pa su počeli da deo oko nogu da prave u crnoj varijanti,raniji modeli su imali tu tamno svetlu kombinaciju,samo što su tepihe oko nogu ostalvjali u toj svelijoj boji...

Hvala, i meni se bas svidja ta kombinacija ali da budem iskren muku mucim! Smile Volim da sve u vezi auta bude "tip-top' ali pored toga sto prezirem cigarete, sto vodim racuna sedista i nasloni za ruku (na vratima i izmedju sedista) se katastrofalno brzo prljaju! Smile Po preporuci sam nasao jednog profi tapetara koji mi trazi 300 evra za promenu celog enterijera (sedista, vrata...) Znaci ne da mi sasije presvlake, vec da mi kompletno izmeni (presvuce) enterijer po mom izboru (njegov materijal).

Vec sam osmislio da mi enterijer bude plavo-crn, recimo ovako... Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 411 412 414 415 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.713 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.