Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 391 392 394 395 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 468402 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Video sam ja užitak kad je Stig proleteo kroz zid od guma,kako mu je skočio zadnji deo,i ako njemu taj auto beži šta očekuješ kako bi neki kupac to vozio,taj auto kao običan vozač ne možeš da voziš,tu snagu bez elektronike ne možeš da kontrolišeš a on nema elektroniku koja to kontroliše,. Smile

Sve je to lepo što ti pišeš,ali ni jedan od tih automobila što oni prodaju ne završi na stazi,nego kod privatnih vlasnika,kolekcionara zaljubljenika ...

I pogledaj enterijer keninsega,pogledaj samo muziku,pogledaj kako izgleda plastika oko ručne,pogledaj centralna konzola na šta liči,pogledaj ono sranje što su smestili dugmiće u onaj krug,što izgleda kao brojčanik na starim telegonima...a sve odiše jeftinom plastikom.... Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung i8510 innov8
Ta emisija ima 4 godine, to shto se kod nas tek sada prikazuje je drugo. Naravno da nije lako voziti 800+ konja RWD u odnosu na Veyrona sa AWD. I ovo ne kupuje "obichan" vozach. Neces ti iz Audi A8 da sednesh u ovo, ovo kupuju ljudi koji vec imaju trkachke automobile koje izvode na stazu vikendom, jednom mesechno, jednom godishnje nebitno, koji zna otprilike u shta se upushta.

To u svakom sluchaju nisu automobili za svaki dan ali ja sam lichno kachio razna okupljanja i izlete vozacha Pagani Zonde, ti automobili se voze, Koenigsegga takodje ima po stazama, ulichnim trkama itd...Ali svi oni vecinu vremena stoje a kad se voze onda se gaze...

Pa ne znam shta te to uopshte chudi, kod Masseratija MC12 nemash radio uopshte, a ne postoji lista dodanih stvari koje mozesh da kupish. Znachi kakav je takav je, svi su isti. Ferrari Enzo takodje nema radio? Shta se ti onda chudish?

Ja ti rekoh da Bugatti ne spada u tu kategoriju automobila. Jeste brutalan ali je drugachije orjentisan, znachi vishe luksuza, komfora itd...njemu nije cilj da se vozi neshto po stazi ili ne znam ni ja shta...

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zodijak
Pol
Poruke 1
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
 :D :D
ima li neko informacija za formulu 1 tj stefan gp
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung i8510 innov8
Vishe informacija cesh naci na ovoj temu, u vezi Formule 1.

Koliko ja znam chekaju da li ce 2 tima da otkazu takmichenje pa da oni uskoche. Inache vec su odnelu svoju opremu u Bahrein gde je inache prva trka ove sezone.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Ta emisija ima 4 godine, to shto se kod nas tek sada prikazuje je drugo. Naravno da nije lako voziti 800+ konja RWD u odnosu na Veyrona sa AWD. I ovo ne kupuje "obichan" vozach. Neces ti iz Audi A8 da sednesh u ovo, ovo kupuju ljudi koji vec imaju trkachke automobile koje izvode na stazu vikendom, jednom mesechno, jednom godishnje nebitno, koji zna otprilike u shta se upushta.

To u svakom sluchaju nisu automobili za svaki dan ali ja sam lichno kachio razna okupljanja i izlete vozacha Pagani Zonde, ti automobili se voze, Koenigsegga takodje ima po stazama, ulichnim trkama itd...Ali svi oni vecinu vremena stoje a kad se voze onda se gaze...

Pa ne znam shta te to uopshte chudi, kod Masseratija MC12 nemash radio uopshte, a ne postoji lista dodanih stvari koje mozesh da kupish. Znachi kakav je takav je, svi su isti. Ferrari Enzo takodje nema radio? Shta se ti onda chudish?

Ja ti rekoh da Bugatti ne spada u tu kategoriju automobila. Jeste brutalan ali je drugachije orjentisan, znachi vishe luksuza, komfora itd...njemu nije cilj da se vozi neshto po stazi ili ne znam ni ja shta...

I nije problem na da li je pogon na svim točkovima ili na zadnjim,nego je problem što zonda nema sisteme stabilnosti,voziš brutalno jak i lagan auto,a to je veoma teško bez kompjutera,za to treba vrhunska veština,koncentracija.

Pominješ da u nekim automobilima i nema cd,znam ja za to,ali je ne govorim da li treba da ima radio ili ne,nego kakav je taj cd,pogledaj na slikama koji cd-dvd su oni stavili u auto od pola miliona,a ajde pogledaj u veyron-u kako to izgleda. Smile Za Pola miliona,ako su se već opredelili za stavljanje muzike u kola,jer su hteli da kola prilagode svakodnevnoj vožnji, ima da bude koncertna dvorana u kolima,a ne aiwa i dva dvosistemca u vratima. Smile

Sve te automobile kupuju ljudi koji imaju lovu,a to nema veze sa tim kakvi su vozači,a sa obzirom da prave 40-ak zondi godišnje a verujem da i keninseg isto ima neku malu proizvodnju,dobar deo vlasnika su neki šeici,javne ličnosti.milioneri...znači ljudi koji nemaju veze sa stazom i trkama.Može Mišković da kupi 5 komada,pa jel stvarno misliš da će Mišković da da uspe da obrne 5 krugova na nekoj stazi u punom gasu a da ga skroz na polupa. Smile  Znači,taj auto je namenjen istoj klijenteli kao i buggati. Smile Sa tim što sa buggatijem i možeš da voziš normalno,a ova dva vrlo teško. Smile

I baš me interesuje koliko košta da se kupi bolid formule jedan,ne verujem da je mnogo skuplji,pa kad već oćeš da se kurebecaš na stazi kupiš sebi bolid pa se trkaš kao čovek. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung i8510 innov8
Ma... Smile Jahta, kola, devojka...

jbg, ko zna koliko se i kako se voze...video sam par primeraka koji se bash gaze po netu, ostali verovatno nikada i necemo saznati...

Shto se tiche Audio systema, Koenigsegg fura JBC, Alpinu i Pioneer. Igleda da je do kupaca, shta odluche, nishta spec, ali eto..A Pagani mislim da pravi svoje ozvuchenje i sumnjam da je loshe.

Chak imaju i audio system napravljen od aluminiuma i karbona za kucnu varjantu :

Mada shto kazesh jeftinije uzeti neku Formulu pa se izjurcati. Mogu da se nadju Formule od 1992 pa na dalje npr. za 80-90-100.000evra...Shumaherove 4 formule sa kojima je osvajao prvenstva su prodavali ukupno za 6.5 miliona evra...Tako da ono...Ima raznih cena... Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung i8510 innov8
Weirdest trade ever: Bugatti Veyron for a Corvette ZR1

And this is no fairy tail, it happened for real to All American Chevrolet of Midland, Texas. They gave a $107,000 ZR1 for a 2008 Bugatti Veyron with just 20,307 miles. You have to known that a used Veyron can go from $1.4 to $3.6 million depending on condition.

There are no details on this trade, but we are very curious about what really happened in there. So, if you have details on this let us know!
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300, 5800
Pu, majku mu!
Ja se ne snalazim na Bureku Smile
Pre par meseci sam se SA NEKIM dopisivao oko navigacija, (da l' to beše USB ili Vračarac, ne sećam se...) i sve mi je lepo bilo objašnjeno u vezi navigacije, al' ja sad jednostavno ne mogu da pronađem te svoje poruke :s
El se privatne poruke automatski brišu, or what!?
Nađem samo opciju "Lične poruke", al' tamo sve prazno :S
Ako je tako, onda, zamolio bih nekoga, ko god je to uradio (izvinjavam se i što ne pamtim to..) da mi opet lepo sve pošalje i objasni oko apdejta mape.... Smiley))
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
5.980cm³ 36-valve V12 BiTurbo
Max.Power 604KS@1.500-4.800rpm
Max.Torque 1.000Nm (Limited)
Top Speed 250km/h (Limited)
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows 2000
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
Samsung i8510 innov8
Mislim da si se Roksabom dopisivao, inache evo i teme Auto Navigacija. Ali ste verovatno preko pp-ova reshili problem.

Ne bi trebalo da se brishu privatne poruke, barem se meni nikad nisu brisale? Smile  Stoje ti na vrhu strane u desnom uglu pored avatara, pishe npr:

Pozdrav, vracarac       Imate xx poruka, 0 novih
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 1012
Zastava Vienna
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Nokia 6300, 5800
Umhhh.. Na kom vrhu i kod kog avatara? Smiley

http://i50.tinypic.com/14vo96r.png
IP sačuvana
social share
Mercedes S65 AMG
5.980cm³ 36-valve V12 BiTurbo
Max.Power 604KS@1.500-4.800rpm
Max.Torque 1.000Nm (Limited)
Top Speed 250km/h (Limited)
196.308€
. . .
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 391 392 394 395 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.