Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 468431 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Stavljene led diode u celu kontrolnu tablu.Sad sve svetli belo  Smile  Smile Postavicu slike kad prebacim sa fona. Smile

Izvinjavam se zbog loseg kvaliteta slika,slikano je telefonom na brzaka...

« Poslednja izmena: 20. Feb 2010, 02:52:48 od vostezmaj »
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.0.249.89
meni je ispalo bolje,mani je ispalo bolje,nja nja  Smile  Smile
sad tje svi da me kopi-pejstuju  Smile Smile

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Ma nemoze tebi biti bolje  Smile Nego comi kad je slikao nije lepo slikao,a mene mrzelo da slikam svojim fonom  Smile  Smile  Smile

Videces uzivo,odradio sam i osvetljenje kabine,ispalo bruka  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Jel gledao neko juče top gear,kad s polupali keninseg-a(ako se tako izgovara) šta reče onaj,da je napravljen ceo od karbona i da će popravka biti brza a i jeftina.O tome sam govorio,da karbon nije više svemirski materijal,a i pored toga cena mu je 450000 funtu,skoro duplo jeftiniji od paganija,a i deluje kao bolji proizvod,samo mi je enterijer bedan isto kao i u paganiju,kad sam video cd player u kolima nasmejao sam se. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
i kada su mu stavili spijler,bio je brzi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
Meni se čini da je imao spojler ne bi se ni slupao,tačno se vidi kako mu je zadnji deo pobegao,da je bio spojer tu mislim da ne bi do toga došlo.

Čekaj,to nije bilo u ovoj epizodi,spojler su najavili za sledeću,jesi ti to gledao i kasnije epizode,ako si gledao koliko je bio brži,onaj spomenu nekih 4 sekunde.
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung i8510 innov8
khm khm...nisam hteo da kachim al' evo sada...Toliko o tome koliko je jeftin...

450.000 su oni osnovni modeli kada su izashli, ja sam video mnoge po oglasima za 700-800 pa preko milionche evra... Smile

Koenigsegg Trevita - najskuplji auto na svetu

Ako ste bili uvereni da je Bugatti Veyron najskuplji automobil na svetu, prevarili ste se. To je već neko vreme Koenigsegg Trevita. Cena: sitnica od 2,21 miliona dolara.

Američki magazin Forbes je naime ispitao kako izgleda situacija na tržištu najskupljih automobila na svetu, a istraživanje je pokazalo da titulu najskupljeg više ne drži Bugattijev Veyron.

Koenigsegg je mala švedska manufaktura, ali vrlo dobro poznata među zaljubljenicima u automobilsku perfekciju. Naime, njihovi modeli napravljeni na bazi CC-a važe za jedne od najjačih, najbržih ali i najboljih supersportskih automobila ikada proizvedenih.

Njihov poslednji model nosi ime Trevita i u osnovi predstavlja posebnu ediciju modela CCXR. Sa cenom od 2,21 miliona dolara (1,6 miliona evra) to je apsolutno najskuplji automobil koji možete da kupite.

Trevita ima 1018KS, a biće napravljena samo 3 primerka. Ubrzanje od 0-200 km/h traje 8,75 sekundi, dok je najveća brzina 402 km/h.

Izvor : Vidiauto.com
Foto : Koenigsegg
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 19:27:38 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
Meni se čini da je imao spojler ne bi se ni slupao,tačno se vidi kako mu je zadnji deo pobegao,da je bio spojer tu mislim da ne bi do toga došlo.

Čekaj,to nije bilo u ovoj epizodi,spojler su najavili za sledeću,jesi ti to gledao i kasnije epizode,ako si gledao koliko je bio brži,onaj spomenu nekih 4 sekunde.
stvarno ne znam koliko je bio brzi,ali sjecam se da su  spominjali da je mnogo bolje.Mislim da,kada su stavili spojler,da je bio najbrzi na ''tabeli'' ali nisam siguran  Smile

edit: evo ga
Koenigsegg CCX (with Top Gear spoiler)   1.17.6
Koenigsegg CCX                                 1.20.4
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 20:00:51 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6
mob
HTC Tattoo
vracarac

Ja sam samo preneo ono što je rečeno u prošloj emisiji,da zbog karbona koji ima čvrstinu(mada iskreno nije udario u ništa ozbiljno) i rekao je da će popravka biti brza i jeftina. Smile

A ja nemam pojma koliko pojedini primerci koštaju i šta je sve rađeno na njima,oni su rekli kolika je cena automobila,i poredio sam sa cenom paganija,i ovo bih pre vozio nego paganija iako je dosta jeftiniji. Smile

Mada kao što sam rekao enterijer kod ovoga nije ništa posebno,za te pare mora to mnogo bolje.

Kod buggatija je ceo auto perfektan,gledaj detalje bilo gde na autu,sve je perverzija.

Vozao bi ja sve to,bilo koji,sve su to vrhunske mašine,bez greške,ali kad automobili vrede neke nenormalne cifre očekuješ da sve bude tip top,i zato sam i rekao u vezi pagani zonde,to mora da odiše luksuzom,elegancijom,to mi je zasmetalo,i onda kad sam video cenu 900.000  ogromna je to para. Smile

keninseg

buggati 

« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 21:40:57 od diletant »
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.8
mob
Samsung i8510 innov8
1. 900.000 ce verovatno biti cena buduceg modela Pagani C9. A mi ne znamo ni da li je ta cena tachna niti kakav ce auto biti. Tako da tu cenu treba zaboraviti do daljnjeg.

2. Cene prvih verzija Paganija i Königsegga su bile oko 350-400.000e, a kasnije kako su se pojavljivele nove verzije sa jachim motorima, razne limitirane serije i shta vec cena je rasla. Zonda Roadster F Clubsport koji je jedan od najskupljih modela te firme je 560.000e (naravno cena uvek moze vishe u razne programe personalizacije), obichna Zonda je oko 400.000 itd..naravno tu je i Pagani Zonda Cinque koji je napravljen u 5 primeraka i koshta 1.6 miliona ali zato gore pomenuti Königsegg Trevita napraljen u 3 primerka koshta 2.2 miliona evra...Tako da ove 2 komanije imaju jako "slichne" cene srazmerno modelima koje su izbacivali...

Po oglasima kad pogledash, cene za oba modela idu od nekih 300 i kusur hiljada za starije modele do milion i neshto za ove nove modele. Tako da po mom mishljenju tu su oni sa cenom, kad uporedish godishta i to, oba imaju slichnu cenu.

3. U vezi Bugatti-ja smo vec raspravili u onoj drugoj temi, on jeste vrhunski auto, ali ne moze da se poredi sa ovim automobilima jer je on narpavljen za brzinu i raskosh. Ali i sam si video kako se ponasha po stazi? Dok su ovi automobili u stvari trkachki automobili koji mogu da se voze po ulici otprilike, ali svrha je da mozesh da odesh direktno na stazu sa njima i imacesh vrhunske automobile. Oba su brza od Veyrona po krivinama i stazama.

U tu kategoriju spadaju automobili kao shto su Pagani Zonda, Königsegg CCX, Masserati MC12, Ferrari Enzo i ostali...Ni jedan od njih nije nesto preterano udoban auto ili neshto slichno, ali su svi vrhunski automobili koji pruzaju jedinstven trkachki uzitak...
« Poslednja izmena: 21. Feb 2010, 22:19:26 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 390 391 393 394 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.057 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.