Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 474997 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Roksab,jesi razmišljao da kupiš pravi auto,da se batališ tih propalih firmi hehehe

Uzmi neki mercedes c klase ima za 11-12 hiljada,kakve merive zafire aurisi hehehe

Malo te zezam. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
ma da propala Toyota  Smile

E, sad 101KS i 14s do 100         max 174km/h

ili 120ks i 12,5s do 100              max 186 km/h

Nije sve u brzini, ali opet  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
Sporo je sve to,toliko je išla moja golf II. Smile
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.80
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Samo ti zajebavaj!  Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
ma jeste sporo,moj TDI je brzi  Smile salim se(al' ipak je brzi  Smile )
sta znam,mislim da se u takvaom autu i ne primjeti ubrzanje,moj savjet ti je da probas oba i onda odlucis koji ces(ako ti ne smeta ta ''sporina'' toga sa 101ks)  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.5.3
mob
HTC Tattoo
To ja sa mojim TDI-jem jedem za doručak,idi begaj,te preskačem po putu hehehe
IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
jesi siguran?  Smile

1.9 TDI sa 180KS u Audiju B5  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
nego,jeste culi za ovo:

Citat
Zex
Citat
dandzaman (PeugeotCaffe)]Mozda neko od vas zna a mozda i ne ali u sredu 23 sept 2009 god na parkingu arene ,
policija je zaplenila preko 10 auta koje je nasla na licu mesta.
Auti koji su zaplenjeni su u vlasnistvu momaka iz Zastava Fan Cluba koji su kod arene pravili svoj mali skup apsolutno bez ikakvih incidenata.
Naime ,
gospodin sa Reno Kliom sport 2.0t najnoviji model zelene boje je na parkingu arene divljao i pravio driftove i naravno stanari obliznje zgrade su obavestili policiju.
Kao da mu to nije bilo dovoljno,po izlasku iz parkinga i ukljucenju na auto put ,zabio se u rep auta u pratnji ministarstva ...
ne dugo zatim policija je upala i zaplenila sve automobile momcima koji su bili na licu mesta...

prica je ovakva,
to sto je policija uradila je na neki nacin nepravedno jer su stradali neduzni momci ali sa druge strane to je nacin na koji treba da reaguju cesce prema ljudima koji ugrozavaju ljude oko sebe svojim neprikladnim ponasanjem za volanom.

Taj vozac Klia je ne samo ugrozavao ljude oko sebe vec i narusavao javni red i mir na mestu koje nije za tako nesto i plus pored svega toga doveo u neugodnu situaciju momke iz ZFC koji su izvukli deblji kraj....

rezultat :
oduzeta vozila su neka vracena neka ce biti a jedan jugo je zauvek oduzet vlasniku dok je drugi jako sumnjiv...

Verujem da dosta ljudi dolazi na arenu sa vozilima koja su neregularna i da bi upali u tesku depresiju da im policija oduzme vozilo zbog tudjeg divljanja...

turiranje automobila se sa donjeg parkinga arene cuje i dva bloka dalje ,sreca pa na samo 3 strane jer od auto-puta ne moze da se prosiri na 4tu....a da ne govorim o zaletanju u garazi arene ili okretanjem pod rucnom ili slicne stvari koje se vidjaju skoro svake nedelje...
Time se samo privlaci netolerancija policije i samo je pitanje kada ce neko stradati...

dakle ,
i ovde apelujem na sve clanove ovog foruma koji dolaze na okupljanje nedeljom ili bilo kojim drugim danom u nedelji da ne divljaju i ne privlace paznju policiji da reaguje jer uvek strada neko nevin..

posebno zbog toga sto policija od 1og oktobra pocinje da sprovodi malo ostriji rezim 'tolerisanja' automobila na ulicama...

pozdrav svima

Ovo neka samo bude opomena svima nama koji dolazimo na nas parking ispod Kastela,nije da ne volimo da se druzimo,ali je nekad i pametno malo se izdvojiti na nase drugo mesto kada ovakvi indijanci pocnu praviti sr%nja.

« Poslednja izmena: 25. Sep 2009, 23:46:29 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 16030
OS
Windows Vista
Browser
Internet Explorer 8.0
@Roksab - Nisam znao da je ubrzanje bitna stavka kod kupovine takvih modela? Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.80
mob
Sony Xperia Neo L
e sad me diletant natjerao u potragu:
passat
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=117315#a_performance

audi(al serijski,sa bijednih 108ks  Smile )
http://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=90431#a_performance

mislim da je kod mene ubrzanje oko 7,5-8s a max.brzina oko 230  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 307 308 310 311 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.06 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.