Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 473407 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
lepo mu je leg'o spojler  Smile

ps ;okinuo sam voznju,vise srece drugi put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Sta si zas*o?  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
gledanje u retrovizore,"rizicno" skretanje i bermude... Smile
kaze mi fazon treba vishe da gledas u retrovizore  Smile pa brate jel treba da mlatim glavom k'o kreten u kolima da bi provalili da gledam u retrovizore  Smile
rizicno skretanje  Smile auto je bio iza mene dobrih 5m ja lepo migavaz i prestrojim se za stretanje na poligon i to mi uvazili kao negativan  Smile
kaze meni pandur "jel se tako dolazi na polaganje?" ja mu kazem brate,vruce je...a on meni u fazonu "a kao meni nije vruce" a mislim se u sebi "ko te jebe kad si ker..."  Smile  Smile
znaci ispizdeo sam...nije mi ni do kesha,nije mi ni problem da opet izadjem na polaganje,al brate 4. jula sledeci rok...sviraju kurcu...  Smile
ma lepo meni ortakinja koja je isto prvi put pala,kaze NIKO ko je polagao prvi put nije polozio,ali NIKO  Smile nju su oborili zato sto joj izleteo majmun i ona zabola kocnicu,fazon rizicno zaustavljanje  Smile aloooo,jel trebala da se skuca u njega,tad bi 100% polozila,znaci nisu normalni...
ma nek se jebu sa tih 3000din,majku im lopovsku  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Ponosni vlasnik samog sebe

Zodijak Virgo
Pol Muškarac
Poruke 39839
Zastava Ovde sam negde
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
Ja sam polozio od prve Smiley

nemoj da se ljutis ali upravu je covek za te bermude  Smile
mogao si neke lagane pantolice obuci  Smile

a za sve ostalo si 100 % upravu, moju sestru su isto zezali za gledanje u retrovizore (a ona gledala), isto za prestrojavanje joj srali (auto 20 m iza nje) itd...
IP sačuvana
social share
Kad vidis me na Bureku odma reci Alal vera 

Wc ne radi
Radovi u toku
Apiš me za Đoku
Smiley

Nije kriza,lakse nac litar ulja i kilu brasna neg pamet..
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
al shto je naj crnje,ja sam na casove opusteno u sortsevima dolazio,a instruktor ni da mi kaze da ne tolerishu kratke pantalone na polaganju,nego cuti kao smrda,da sam znao da smaraju,obuko bih farmerke...sad znam za sledeci put  Smile
ma ja sam se vishe brinuo za testove,sad sam na korak do dozvole,opustencija  :chuckel:al kerovi ko kerovi,sta da se ocekuje od njih osim da zajebavaju i sprdaju sve unaokolo
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
HTC Tattoo
Ma vaćare te za pare,namerno obaraju da bi ti ponovo uzeli lovu,a i verovatno ima određen broj njih koji su tu preko veze i oni mora da polože,i kad njih pusti,on vas normalne ne može sve da pusti,jer ne može svi da prođete,mora neko i da padne,nažalost.

I kažeš da si brinuo za testove,testovi su lakši,jer sve zavisi od tebe i ako si dobro uradio ne postoji vairjanta da te obori,a ovde ide na njegovi slobodnu procenu,koja je veoma diskutabilna,zato sam ja roknuo 6 puta vožnju,majku im.Meni stane iza auta,sagne se i gleda kako radim poligon,čim sam dodirnuo liniju,odmah počne da se dere,izlazi,pao si.A i kad sam položio nisam ništa bolje vozio nego ostalih 6 puta,nego je video da sam se zainatio,7 put polažem,više nije bilo smisla da me obara,a i svaki termin sam izlazio,dosadio sam im više. Smile

I u kratkim pantalonama je dozvoljeno voziti,nije dozvoljeno voziti u papučama i bos. Smile

Pravila oblačenja važe samo za sudove i slične ustanove gde nije propisno doći na suđenje u bermudama i majici na bretele.
« Poslednja izmena: 16. Jun 2009, 14:44:38 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony Xperia Neo L
@usb,jel ovo  prodaje onaj tvoj komsija?
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Peugeot/106_1.1xr/159488

karoserija: limuzina  Smile
« Poslednja izmena: 16. Jun 2009, 14:52:57 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Nokia N73 Music
USB, opusteno..
ja sam imao srecu da bude ok pandur... a  i bilo je bas hladno, tako da mi je veca frka bila od leda nego u cemu dolazim xD

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
@usb,jel ovo  prodaje onaj tvoj komsija?
http://www.polovniautomobili.com/auto_oglasi/Peugeot/106_1.1xr/159488

karoserija: limuzina  Smile
da,da...mnogo trazi za njega  Smile  al da je lep,lep je  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Sto vise skutera i motora i bice vise parking mesta za automobile...
E, pa nece biti da je tako... Smile Smile

IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 216 217 219 220 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.081 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.