Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 473433 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Sony Xperia Neo L
U pravu si, nema auspuhe na sredini i ima malo drugachiji zadnji deo...  Smile
+što ima 4 auspuha,a scuderia(koliko znam) ima 2 debela
« Poslednja izmena: 12. Jun 2009, 21:14:58 od ooooooooooo »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
Samsung i8510 innov8
 Smile Smile Smile

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony Xperia Neo L
audi  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
uh...jedva sam uspeo da "operem" acetonom i migavce,a da se plastika ne pojede...Sad izgleda mnogo lepse...

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

Image0280.jpg
(96.78 KB, 1024x768)
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Popio sam tako glupu kaznu malopre. Zaustavljam se na Bogosloviji odmah kod taxi stanice a pre izlaska tramvaja sa okretnice da pokupim devojku, upali sva 4, znaci 5-6 sekundi mi trebalo, samo da udje u kola, panduri stanu u levu traku pored mene (pritom zakrce saobracaj) da bi me startovali zbog ne istaknute zadnje tablice jer nisam jos stavio ramove pa mi je prednja na staklu a zadnja u gepeku, pita mene hocu da platim kaznu od 500 kinti na licu mesta, rekoh necu-pisi kad si vec drk*sh, i uzme baja da pise to + 2000 din zabrana zaustavljanja i parkiranja u toj traci. Pochnem da se svadjam sa njim, napisao mi je to uz obrazlozenje da ne smem da se zaustavljam na tramvajskim sinama (koje btw. pochinju posle mog automobila) i kako sam zakochio saobracaj, a pritom on stoji u levoj traci i 10 minuta i napravio opsti kolaps a iza mene kolona taxista parkiranih u toj traci...
Posto mi je rekao da je zabranjeno parkiranje i zaustavljanje, pitam ga sta je sa svim okolnim kolima koja su nasadjena na okolna ostrva i trotore kao na divljem zapadu, on kao to nas ne zanima, samo sta je na putu...  Smile Smile Naravno da nisam potpisao, pitao me za primedbu, rekoh imam svasta krenoh da nabrajam i rekoh mu da napise na kraju da nemam nikakvu jer mi pukao film vise da se raspravljam sa idiotima...

Nije mi do kazne, ni do para, ali kakvi su drk*shi, poludeo sam, maksimalno su bezobrazni. Smile Smile Smile

Necu nishta da placam nego idem kod sudije za prekrshaje, jel ima shanse da tamo oborim kaznu nekako? Smile Smile

BTW. U zapisniku pise da su me startovali kod Vatrogasnog doma tj 200m dalje od tog mesta...
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Ako je tako kako kazes idi da ih oboris,i povedi devojku kao ocevidca...Nemoj se nervirati zbog budala,i mene su milion puta tako cimali..Sta da ti kazem,burazera prvo vece kad je ofarbao haubu u crno startovali i cimali pola sata da provere broj sasije broj motora,pretresu ceo auto,samo sto tapacirunge nisu skidali...a da nepricam o onim kerovima sto na pijaci bleje i izlecu bez obelezja i zaustavljaju...zamalo njih 5 da zgazim tako...  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Samsung i8510 innov8
Pa naravno da cu da idem da ih oborim, neko me zanima jel ima sanse ili ce da gledaju samo zapisnik i pandursku rech?

Mislim pravno gledano, mogu oni mene da kazne, ako ce striktno da gledaju itd...Ali uzimajuci u obzir ostale okolnosti mislim da je besmisleno, (gde da stanem da pokupim nekog u pm?!, na  banderu), to sto sam ja "zakrcio saobracaj" a nisam, oni su napravili 3 puta veci haos, drugo pogresili su u zapisniku lokaciju ja mislim, napisali su Mije Kovacevica 7A a to je poreko puta Vatrogasnog doma i jos par sitnica. Sto se tice tablice necu ni da se bunim ajde.

Hteli pare, ali nisam hteo da im dam tih 500 din za tablice jer su bili tako bezobrazni da mi je u trenutku skocio pritisak, da su fini bili dao bi im i 1000 al' ovako... Smile

BTW. Vecers ima bas dosta pandura, 2 interventne patroliraju Ruzveltvovom, patrolna kola kod Bogoslovije, N.groblja, Vukovog spomenika, bash ih ima neobicno puno... Smile

« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 00:38:52 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows 7
Browser
Opera 9.64
mob
Apple Iphone 3G 8GB
kod Sindjelica stoje 3 pandurske 307 i jedna interventna.... malo nize pandur na motoru i cini mi se jos jedna 307... Izgleda da jure nekoga, nikada ih nije bilo ovoliko.

(gde da stanem da pokupim nekog u pm?!, na  banderu)

Imas onaj Zvezdin parking kod pumpe Smile
« Poslednja izmena: 13. Jun 2009, 01:08:27 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.11
mob
Sony Xperia Neo L
kod Sindjelica stoje 3 pandurske 307 i jedna interventna.... malo nize pandur na motoru i cini mi se jos jedna 307... Izgleda da jure nekoga, nikada ih nije bilo ovoliko.

fantom !  Smile Smile

F40 vs. 430 Scuderia
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
bem te,trebao si da im platis tih 500dingera,pa nek se je*u...sad sam razgovarao sa kevom,ona je radi kao zapisnik u gradskom sudu,kaze da su ti male verovatnoce da prodjes nekaznjen,jedino ako se ne pojavi pandur pa ti obustavi zapisnik,mada su verovatnoce 1:10000  da se on ne pojavi...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 210 211 213 214 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.059 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.