Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 475016 puta)
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 9126
Zastava Srem
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.64
mob
Samsung i5700 + D880
'98 god? Dobro,to je pochetna serija ali fino izgleda, uredno i ochuvano bar na slikama. Mada nema neku opremu jel? Koji ti je paket opreme? Comfort?

Uglavnom super autic, nego ove gume na njemu deluju kao zimske kako li izgledaju te druge...  Smile

Menjaj samo ove zute zmigavce...  Smile Smile

Paket opreme je Club, mada nemam pojma ni sta je to... iznutra je ni lepa ni ruzna, izgleda sasvim obicno. Ima neki Kenwood mp3 cd i to mi je dosta. I dzabe vam sve "menjaj ovo, menjaj ono"... meni je ovo prvi auto i nabavili smo ga po sistemu "povuci, a malo mi ga i potegni" Smile tako da nece biti skoro nikakvih ulaganja duze vreme, pogotovo sto je ujak koji ga je doterao iz Svajcarske usput uradio veliki servis o svom trosku... iskreno, dovoljno je da ide 50 u gradu i mozda 120-130 na autoputu a sve ostalo je nebitno. Jos samo plin da smanjim troskove na minimum i mojoj sreci nema kraja Smile
IP sačuvana
social share

I sta sad mi nindze da radimo?
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Vracarac-Vazi,malo je zeznuto dok se nezalepi prvih 10cm kako valja,ali posle je lako  Smile uostalom videces  Smile

Falzone-"Jos samo plin da smanjim troskove na minimum i mojoj sreci nema kraja"

Mislis tvojim mukama nikad kraja...Imam ja plin i svaki dan sebe proklinjem sto ga imam...Na kadetu i moram imati)dok god je ovaj motor),ali na Vectru ga nikada ne bih ugradio pa makar mi auto stajao na parkingu...Cekam dan kada ce u kadeta leci novi motor i plincuga leteti iz njega,uhhh zivim za taj dan!!!!!  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Vracarac-Vazi,malo je zeznuto dok se nezalepi prvih 10cm kako valja,ali posle je lako  Smile uostalom videces  Smile

Falzone-"Jos samo plin da smanjim troskove na minimum i mojoj sreci nema kraja"

Mislis tvojim mukama nikad kraja...Imam ja plin i svaki dan sebe proklinjem sto ga imam...Na kadetu i moram imati)dok god je ovaj motor),ali na Vectru ga nikada ne bih ugradio pa makar mi auto stajao na parkingu...Cekam dan kada ce u kadeta leci novi motor i plincuga leteti iz njega,uhhh zivim za taj dan!!!!!  Smile
Šta fali plinu,jedino ako nemaš neki krš uređaj pa imaš problema,inače,plin je keva,jeftiniji je i od nafte za vožnju i da imam benzinca obavezno bi stavio na auto. Smile

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Jedino ako je plin sekvent!!!!!Ali i tada ima jebade oko plina...Veruj mi,malo malo pa treba da se steluje,a i nas plin na pumpama je krsina...Da vidis koja je razlika kod mog ujaka kad sipa plin kod nas i u bosni,nebo i zemlja!!!Inace u svakom slucaju isplativije jeste,ali samo po dzep a ne i po zivce...
p.s.Pricam ne samo iz mog iskustva nego iz iskustva drugara koji imaju plin  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Jedino ako je plin sekvent!!!!!Ali i tada ima jebade oko plina...Veruj mi,malo malo pa treba da se steluje,a i nas plin na pumpama je krsina...Da vidis koja je razlika kod mog ujaka kad sipa plin kod nas i u bosni,nebo i zemlja!!!Inace u svakom slucaju isplativije jeste,ali samo po dzep a ne i po zivce...
p.s.Pricam ne samo iz mog iskustva nego iz iskustva drugara koji imaju plin  Smile
Druže,vozio sam ja na plin i prešao sam preko 100.000 na plin i to na običan uređaj,i za to vreme sam jednom naštelovao plin i jednom čistio sito i to je sve,još sam ja vozio u vreme kad nije bilo toliko servisa ui pumpi u gradu,sad je to dosta modernije i tek sad nema problema sa ugradnjom i uređajuma a i sa pumpama,tad nisi imao izbor,sipaš gde moraš,pa se dešavalo par puta da plin bude krš,ali ništa strašno.

Što se mene tiče,svakom bi ppreporučio plin,jer na samoj razlici u ceni održavaš auto i još ti ostane.A što se tiče ubrzanja,pa većina njih na plin ionako vozi automobile sa 50-100 ks,tako da i na benzin ne idu ništa posebno.Tako da im je u principu isto. Smile

Svakome ko prelazi kilometražu plin je spas,a ko prelazi par hiljada godišnje,njemu plin i ne treba,mada,njemu ni auto ne treba,jeftinije mu da to pređe taksijem.

IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Znam X primera ljudi koji su presli po mnogo kilometara i nisu zadovoljni plinom...Konkretno drugar sa Vectrom B Sport 1.8 16v,imao je obican plin i muke je mucio sa njim,onda je izbacio njega i ubacio sekvent,on se mnogo bolje pokazao,ali ga je i on jedno vreme zezao...Sekvent onaj koji iole valja necemu nije ispod 800e sigurno,tako da je i tu trosak veliki...Onda drugar sa astrom gsi 16v kupio auto sa vec ugradjenim plinom,i nije proslo mesec dana odma ga iscupao jer auto nije mogao da se sastavi...U sustini plin zahteva perfektan auto a pogotovo struju,tako da noviji automobili imaju manje muke sa istim,ali opet tu je posle svakog servisa obavezno stelovanje itd...
A sto se tice toga da se isplati,sa tim se slazem sa tobom,jer ne bih i ja vozio na plin da se ne isplati...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.10
mob
HTC Tattoo
Ma nešto je do njihovih automobila,ili do uređaja koji imaju,a treća je verijanta nestručan majstor koji je ugrađivao,ako sve odradiš kako treba,nema šta da te zeza,nije plin složen a auto slabije ide zbog manje energetske vrednosti plina u odnosu na benzin,i tu nema neke tajne.

Meni je samo otišao regulator lera zbog plina,ali to sam jednom popravio,kad je ponovo crkao nisam više ni popravljao,na plinu je radio perfektno,a na benzinu je imao oscilacije na leru.

IP sačuvana
social share

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Znam da je sekvent za vectru placen oko soma eura,ali neznam koje je marke...Inace plin kao plin nevalja za motor jer je suv,benzin sam po sebi ima bar neku masnocu,tako da plin vremenom i ostecuje motor,doduse to je toliko mizarno ali ipak je tako...U sustini plin se isplati ali je licno ga nevolim i imam mnogo loseg iskustva sa njima.
Imam jedan primer nevezan za plin ali shcvaticete sta je pisac hteo reci  Smile
Registrovao se neki lik na jedan forum gde sam i ja reg,i predstavio svoju vectru b automatik i covek napisao sve hvale i odusevljanje tog menjaca,kao i da ga nikada nebi menjao...I onda dodjem ja i napisem mu da mi se kvario menjac i da mi popravke nisu vredele,nego sam na kraju stavio ceo nov menjac...Isti auto isti motor isti menjac...

Tebi je sigurno zapao neki dobar benzinac sa extra ustelovanim plinom  Smile  Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
Ljudi,danas sam odvozao zadnja dva casa voznje,u ponedeljak imam testove,pa kako Bog da  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Srecno!!!  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 200 201 203 204 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.096 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.