Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 493078 puta)
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Citat: Nuccio
Iskreno,auto mi se na slikama uopste ne svidja,ali zato uzivo  Smile  Smile
Ovo sto vidite na slikama je recimo 70 posto od onoga kako uzivo izgleda...ovde izgleda kao da je obicna bela,ali nije...auto je uzivo mnogo mnogo lepsi,videcete i sami  :lool:

Citirao sam drugara jer je ovo stvarno istinito.

usb to su slike koje imam,nemam vecih...

Auto ide kao sumanut,ebes ti bertone ako nije turbo,o's se ebes a da ti neudje  Smile Kad smo putovali za Vrbas sa njom,veruj mi da je uzivancija.Tempomat na 220  Smile  Smile i samo gledamo kako skala za gorivo opada  Smile  Smile
Ako bas oces uzmi neku 1.8 ili 2.0 ali nemoj slabije od toga...
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung i8510 innov8
Verujem ti ja na rech da mami osmeh ali to je previshe za moj dzep, a ne nameravam da kupim auto po svaku cenu pa da ne mogu posle da ga odrzavam.

Meni je sasvim dosta taj 1.8  Smile 1.6 je verovatno neshto slabiji, i nije bash za tu karoseriju al' dobro, ne bih se bunio ni za jedan od ta 2 motora.  Smile
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Nemoj majke ti 1.6 a i u nju je onda isao motor sa 16v (x16xe) koji je poznat po potrosnji ulja,i to fabricki.Mislim svaki ekotek mora da potrosi malo,ali bas taj trosi malo vise nego standardni motori.Opet ako uzmem x18xe to ti je super,naravno manuelni.U vectri imam taj motor i prezadovoljan sam,voleo bih samo da je manuelni menjac i puna kapa,mada meni sad trosi oko 12l po gradu,ali to je zbog menjaca...
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
Corsa OPC  (2008g 9500 km 18,500 EUR)  Test vozilo

« Poslednja izmena: 09. Feb 2009, 04:08:31 od Roksab »
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8869
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Sony Xperia Neo L
Citat
Avangardni dizajn nove Opelove limuzine krije hi-tech tehniku koja će predstavljati uzor kompletnoj konkurenciji u D segmentu. Kupci će moći da biraju između tri karoserije, a paleta motora je izuzetno bogata, i ona se kreće u intervalu od 115 do čak 260 KS (Insignia 2.8 Sport – 34.500€).

Osnovna verzija sa baznim paketom opreme Essentia, i agregatom od 1,6 litara i 115 KS, košta samo 20.900€, što je odlična vest za kupce, i strahovito loša vest za konkurenciju koja neće imati odgovor na ovako dobru ponudu nemačkog brenda.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Roksab-Uh kako sam je slatko provozao...Pa mora da kosta toliko posle moje voznje  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
To znaci da joj pada cena  Smile Smile
Rekao si da je bila 19600e ili 19300e... Smile

Provozaj se jos koji put, na 15k uzimam Smile
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
Dogovoreno!!!  Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.6
mob
Samsung i8510 innov8
Bugatti prodat za 4,4 miliona dolara

Redak primerak Bugatti Atalante Type 57S iz 1937. godine je pronađen u garaži izvesnog dr. Harolda Carra. Ubrzo se automobil našao na aukciji kuće Bonhams u Parizu, gde je prodat za 4,4 miliona dolara. Mada je bio zapušten, Bugattiju Atalante to nije smetalo da se proda za izuzetno veliku sumu.

Izvor: Vrele gume
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

cappo di tutti cappi

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 6498
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Samsung s3
a sta je bilo sa onim placem i onim vozilima sto su dosta bila zapustena???
Znate ne sta mislim...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 68 69 71 72 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.056 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.