Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

TotalCar: Pocetna | Vesti | Specijal | Video | Foto | Test | Akcije | Saveti | Moto
Idi dole
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: AutoMoto blablaonica - Volume 2  (Pročitano 492592 puta)
Poznata licnost

Burn the tire, not your soul...

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4377
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.11;
mob
Nokia N73 Music
daj bre, vracarac, Superb je vrh!
odusevio me je jos  u It kad sam ga provozao, a vozio sam se i pre neki dan sa caletovim kolegom... mnogo je dobar... al i dalje ga ne bih kupio...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zvezda je zivot, ostalo su sitnice!

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 6629
Zastava Kruševac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.62
mob
Nokia N900,N97mini,N95
ccc, ova danashnja mladez  Smile
IP sačuvana
social share
Mercedes 190D 2.0 75ks 1990 god.
Mitsubishi Eclipse 2.0 147hp 1996 god.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
nove skode su bruka gotivne...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

OPCS

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 4430
Zastava Beograd-Vozdovac
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia X6 16gb
ccc, ova danashnja mladez  Smile

Uh jos da je zadnja vuca... Smile  Smile  Smile  Smile
IP sačuvana
social share

...prosto kratko jasno to je German style...
Pogledaj profil WWW Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 5719
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
 Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung i8510 innov8
Trejler za film Beogradski Fantom

IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8705
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
HTC Tattoo
Trejler za film Beogradski Fantom

Hoće li napokon izaći,snimili su ga pre nekoliko godina. Smile

Nema više videa.

A inače,ja sam čitao o fantomu i lik je krao iz zezanja,istu tu noć kad je ukrao taj porše,ukrao je još jedan pre toga,ali mu nešto nije odgovarao,pa je taj ostavio i ukrao je ovaj.Inače,on je najavljivao kada će da prođe Slavijom i ljudi su se skupljali da ga gledaju,tu je bio i jedan fotograf koji je u to vreme imao pro opremu za slikanje i jedini je uspeo da ga slika u automobilu,tj.uspeo je da mu slika lice dok je vozio.A jednom prilikom ga je i narod spasao,kad su mu panduri na Slaviji postavili blokadu,postavili su trole i on se slupao i narod se odmah skupio oko automobila i ovaj se izvukao,ali su a posle uhapsili na gajbi.

Odležao je za to i kad je izašao posle nekog vremena poginuo je kada je u pezejcu slupao. Smile

Ne mogu da se setim kako se zvao lik,davno sam čitao o tome,ustvari u tom članku je govorio i taj fotograf i bila je i ta slika gde mu je ovaj slikao lice.

Inače,veoma interesantna priča,samo se nadam da je reditelj to lepo odradio. Smile
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 14:50:45 od diletant »
IP sačuvana
social share
"Bogu hvala vek i po proživeh u zdravlju i radu,slutim da mi je vreme umirati,te ove reči govorim u pero
prijatelju advokatu Miliću,jer u vas deco sve zajedno nemam ni malo poverenja.Žao mi je što ste moji
a ne deca nekog mog neprijatelja.Ko je vas poznavao,ni pakao mu neće teško pasti.
Što se tiče moje imovine,aaa to vas najviše zanima,mogu vam saopštiti sledeće:Sve što imam ostavljam samom sebi."

PANTELIJA
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3162
OS
Windows Vista
Browser
Opera 9.63
mob
Apple Iphone 3G 8GB
 Smile Smile

Extra izgleda, jel se zna kada izlazi?
IP sačuvana
social share
Edit by Belgrade: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8559
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung i8510 innov8
Kako nema video? Meni radi?  Smile

Da, da...Fantom se zvao Vlada Vasiljević koliko se secam, fotografiju nikada nisam video ali za prichu znam, prichali su mi ljudi koji su ga gledali na Slaviji.

A Porsche je krio pod nekom ceradom, zato nisu mogli da ga nadju, kad zavrshi show na Slaviji parkira ga, prekrije ga i nikom nije palo na pamet da je tu...

Chak je i pobegao jednom iz zatvora valjda samo da bi se provozao da dokaze pandurima da ga nisu pobedili tako neshto...

EDIT: Evo nekih citata sa drugih sajtova.

Citat
Tokom kasnog proleća 1980. godine zabavljao Beograd ludačkim noćnim jurnjavama po centru grada u različitim ukradenim Poršeima. Čudna verzija Robina Huda: otimao kola od bogatih kako bi zabavljao običan svet. Bio je zvezda čitavih nedelju dana koliko je njegov šou trajao. Ljudi su donosili stolice pored njegove noćne trase (Autokomanda, Slavija etc.) čekajući da se pojavi nakon ponoći u samom centru grada. Legenda kaže da je jednom, kad je policija naglo isprečila dva autobusa ispred njega, podigao Porše na dva točka i pobedio na ulici kao i uvek. Kao i Džek Trbosek (mada skroz bezopasan i sa totalno drugačijom misijom) pojavljivao se uvek u isto vreme i na istom mestu ali nikada nije uhvaćen na delu. Uhapsili su ga tek pošto ga je neko otcinkario. Kasnije, tokom lekarskih ispitivanja, utvrđeno je da mu, pri pokazivanju različitih fotografija, puls skače isključivo na slike moćnih automobila.

Citat
Fantom - Duh koji vozi. Princ beogradskih podvoznjaka i jednosmernih ulica, koji je svake ponoci otkidao po jednu crvenu ruzu iz zardinjere na beogradskoj “Slaviji” i odnosio je u noc svojoj Brunhildi, uz zaglusujucu skripu guma i ovacije okupljenog naroda. Vest da neko krade ruze iz gradske zardinjere ubrzo je stigla do Staneta Dolanca koji je naredio da se otvori istraga. Milicja j epostavila zasedu, ali Fantmomu je svaki put polazilo za rukom da dune milicajcima za vrat, tako da bi ovi zaspali teskim snom, a on Fantom bi nestao u oblaku benzinskog dima. I svaki put je Dolanc karao milicajce do zore. Fantom je pak postao slavniji od Emersona Fitipaldija, Nikija Laude i Aertona Sene zajedno, pa se zbog toga uobrazio, postao neoprezan i jednom je zaboravio da dune. Policajci su ga tako savladali i bacili u tamnicu. Tu mu se gubi svaki trag, mada neki tvrde da su ga posle vidjali u Kolarcu. Pio je pivo i pricao bajke.
« Poslednja izmena: 01. Feb 2009, 15:26:26 od vracarac »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 57 58 60 61 ... 469
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.