Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Protest letu - na +40 u zimskoj jakni na Adi  (Pročitano 969 puta)
22. Jul 2015, 14:40:46
Moderator
Capo di tutti capi

I reject your reality and substitute my own!

Zodijak Pisces
Pol Žena
Poruke Odustao od brojanja
Zastava Unutrasnja strana vetra
Browser
Safari 600.7.12
mob
Apple 15
ZIMSKA JAKNA NA +40 On je momak koji je šetajući u zimskoj odeći "zaledio" kupače na Adi

D. R.   | 21. 07. 2015. - 21:36h  izmena vesti 09:41h | Foto: Facebook   |
- Sve je tog dana bilo kao i obično. Nismo više imali snage da gledamo ljude kako se sunčaju smoreni pa smo rešili da ih nekako zabavimo i nasmejemo - priča za "Blic" Nikola Ostojić (16) koji je glavni junak videa u kome po Adi Ciganliji na +40 stepeni šeta u zimskoj odeći.

Ovako je Nikola Ostojić izgledao pre dva dana na Adi Ciganliji
Nikola je sa svojim drugom uz pomoć, čak, tri kamere, snimio video koji se ubrzo proširio društvenim mrežama.

- Sedeli smo u kafiću na Adi i zaključili da je ljudima baš dosadno. Dogovorili smo se da naprvimo fazon koji će ih nasmejati a ujedno smo hteli da vidimo i reakcije. Plan je bio da se obučem u skafander, međutim, kako ga nisam našao kod kuće, obukao sam dva para trenerki i nepromočivu jaknu. Šal, kapa i rukavice su takođe bile obavezne - objašnjava Nikola Ostojić.

Po vrelom danu i visokoj temperaturi, dok su se kupači rashlađivali u jezeru, on je pod "punom zimskom opremom" šetao Adom punih sat vremena. Simulirao je i klizanje "kliskom" na plaži, a grudve je pravio od peska i kamenčića.

- Nije mi uopšte bilo vruće iako sam bio u zimskoj garderobi. Jakna kako ne propušta kišu izgleda štiti i od sunca. Kad sam se posle sat vremena skinuo, tek tad sam prokuvao - priznaje Nikola i dodaje da se ipak i on tog dana osvežio u vodi, makar na kratko.

Reakcije ljudi su bile onakve kakve su očekivali i zbog toga Beograđanima obećavaju još iznenađenja.

- Znamo da Amerikanci prave eksperimente ovog tipa. Proveravaju šta bi ljudi uradili u nesvakidašnjim situacijama i snimaju njihove rakcije. Zato uskoro obećavamo još dobre zabave na Beogradskim ulicama. A ako komentari građana budu, kao i ovog puta u rangu sa "Bravo kralju!", mi ćemo biti prezadovoljni - kaže srednjoškolac Nikola Ostojić.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
“Pronašli smo se
na zlatnoj visoravni
daleko u nama.”
- Vasko Popa
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Zodijak Libra
Pol
Poruke 166
OS
Windows 7
Browser
Opera 12.17
Kao što moj otac jednom reče:
"Lako ti je poznati budalu, zimi šešir a leti šubara".

Izgleda da je samo njima bilo dosadno, a ne ostalima.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

ja ko ja....

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32096
Zastava pandorina kutija
OS
Windows XP
Browser
Opera 12.11
jos jedan mali...kolumbo...koji je propustio mnogo bitnih casova u osnovnoi skoli... Smile
IP sačuvana
social share
odmorit ces oci od moga pogleda na svijet...od svih stvari s kojim zivis ..koje  ne vidis ...a vidis ih sve....
cmokaaaaaaaaaaaa    Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Svedok stvaranja istorije

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19906
Zastava Šabac , Srbija
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.107
mob
Sony 
Budala  Smiley 1
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.289 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.