Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Pravila foruma: Predlozite ~ Pitajte ~ Prijavite gresku

Napomena: Ovaj forum sluzi za pitanja vezana za koriscenje foruma, probleme u radu, probleme sa scriptom, greske ili nesto slicno. Ovaj forum ne sluzi da u njemu postavite pitanje o temi koja nije vezana za funkcionisanje foruma poput pitanja u vezi problema sa racunarom, mobilnim telefonom, gde naci ovo ili ono. Za svako od takvih pitanja postoji prikladno mesto i nacin da se pitanje postavi. Pregledajte index foruma i, ako zaista niste sigurni, gde da postavite pitanje, uradite to u forumu [Buvljak ~ Opsta blebetanja ~ Svastara] , a mi cemo zatim temu premestiti gde joj je mesto.

Idi dole
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Auto na vodu - diskusija neprimerena originalnoj temi  (Pročitano 5944 puta)
13. Jul 2010, 23:57:41
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Off obrisan

Nesuglasice, molio bih, resavajte na PP.  Smile
Cenjeni g. Lightsoft,

Vi vrlo dobro znate ko je i kakav je Vaš korisnik čiji je nick "Bf-(neki broj koli liči na naziv Messerschmitt Bf 109 aviona-lovca iz drugog svetskog rata)". Sledstveno tome, jasno Vam je da nije reč ni o kakvim nesuglasicama, već o bezobrazluku istog, koji treba da sankcionišu moderatori. Razlog što ga i dalje tolerišete je poznat samo Vama. Iskreno Vam savetujem da se ugledate na Vaše kolege, moderatore na ozbiljnim inostranim forumima, kako ne biste doživeli da Vam ceo projekat propadne zbog jednog troll-a. Sapienti sat.

<hr />
Obavestenje: Poruka je preseljena od strane moderatora lightsoft (Vreme: 14. Jul 2010, 15:01:30)
« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 15:02:58 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Sony xperia
Dragi moj Coolidge,

Poznato mi je mnogo vise nego kakav je jedan korisnik. Kao sto mi je i poznato, da svugde ima peckanja, sitnijih provociranja, i da opet od Vas zavisi na koji nivo znacaja cete to u sebi uzdici. Taj isti Bf zna gde je granica, i kada se treba povuci. Ako neko vec "padne" na neku njegovu zajedljivu izjavu, to je onda problem tog sto je tako odreagovao.

Verujem da ste navikli da ste u "visokom" drustvu, gde se navodno, namerno kazem navodno, uvazavaju drugi. Nemojte misliti da se i ovde ljudi ne uvazavaju. Samo sto je portrebno steci to uvazavanje. Ukoliko se u necijim diskusijama sa teme predje na licnost, tipa:
Citat
U pitanju je krajnji primitivac zbog kakvih, kada stranci dođu u našu zemlju, najpre nauče psovke i steknu utisak da ovde žive uglavnom vrlo zaostali i neobrazovani ljudi sa kompleksom više vrednosti u odnosu na komšije, a istovremeno kompleksom niže vrednosti u odnosu na Zapadnjake.
onda hajdemo oceniti tako skoro celokupnu populaciju u nasoj zemlji. Jer velika vecina ljudi se tako moze nazvati. I meni nije sve jedno kada cujem psovku, i pitam se koliko puta da li je to tim ljudima nesto toliko uzviseno, da se moraju njome sluziti. Da li je i ko je kriv sto nasi ljudi nemaju veci fond reci , od mozda nekih 1000 reci ? Zar nemamo u nase jeziku reci koje mogu opisati neki osecaj bez psovki ?

Da li cemo sada krenuti o tome, ko je kriv za tako nesto ? Porodicno vaspitanje, skolstvo, okolina, ulica, ministarstava, drzava ili neko ili nesto sasvim deseto ?

Da li Vi mislite da se ovde vodi edukacija ljudi i svako primorava vukuci za usi da nesto nauci ili je svakome ostavljena sloboda izbora ?

Koliko bih Vam jos pitanja mogao postaviti oko te tematike, oko samih kulturoloskih implikacija u porodici i drustvu ?

Vi mozete misliti u zavisnosti od okruzenja u kome se krecete i na koje ste navikli, bilo sta o ovom forumu, i podnistavati bilo sta ucinjeno na njemu. Samo treba da Vam je jasno da time pljujete na sve one koji doprinose njegovom radu. A samim time, mozete se koristiti izgovorom, opravdanjem, da samo zelite atmosferu kuturnog dijaloga. Verujte i mi je zelimo. Dovoljno je bilo za trenutak baciti pogled na temu:
http://forum.burek.com/korisnici-kojima-je-onemogucen-pristup-forumu-t372442.html
pa da Vam je bar deo nekih stvari jasan.

Ljudima, posebno mnostvu ljudi kada su na jednom mestu, ne moze se svima zasebno ugoditi. Moderatori su uvek krivi i ostace krivi, od strane korisnika, za bilo sta ucinjeno ili neucinjeno. Ali da nije tih istih moderatora, ne bi ni bilo ovako kako je sada.
Uvek postoji mesto za bolje, ali uvek postoji neko ili nesto sto ce uciniti gorim.

Ako Vi mislite da je ovo neozbiljan forum, onda zaista ne razumete razliku uskospecijalizovanih foruma i foruma ovog tipa.

Verujem da ste i na tim ozbiljnim inostranim forumima, procitali pravilnik. Verovali ili ne, i ovaj forum ima pravilnik. A u njemu se kaze da se primedbe ovog tipa postavljaju na delu foruma predvidjenom za te stvari:
http://forum.burek.com/predlozite-pitajte-prijavite-gresku-b26/
Vec sam obrisao postove, kao sto je vas zadnji, a opet se pojavljuje slican. Zar to nije trolovanje i nepostovanje a samim time i umanjivanje ozbiljnosti, na koju se pozivate ?

O kakvoj onda aroganciji pricamo:
Citat
Rečeni nije nikakva "enciklopedija koja hoda" već pokretna izložba ljudske gluposti, arogancije i primitivizma.

Da li se na "visokom" nivou tako ljudi ophode, ocenjuju jedni druge, ili je sve ovo izreceno samo posledica zivljenja i umisljenosti "visokog" nivoa ?

Nas narod ima jednu izreku: "Pogledaj se niz nos".

« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 11:50:38 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Cenjeni g. Lightsoft,

Odgovoriću Vam u ovom thread-u jer je stvar ovde počela, a Vi, logično, možete (i za očekivati je) da off-topic raspravu premestite na, za to, odgovarajuće mesto. Samo me obavestite gde je, da bih mogao da nađem.

Verujem da ste navikli da ste u "visokom" drustvu, gde se navodno, namerno kazem navodno, uvazavaju drugi.
Moje društvo nije tako "visoko" kao što pretpostavljate, ali Vas uveravam da se u njemu i tek kako uvažavaju i drugi. Prilično me je iznenadio ton Vaše poruke, a posebno to što ste moje citate izdvojili i prikazali van konteksta. Vaše je ekskluzivno pravo, kao predstavnika vlasnika foruma, da i dalje branite i negujete korisnika poput imenovanog Bf-a, ili da ga ban-ujete. Vlasnik, naime, jedini ima to pravo i ja neću davati dalje sugestije u tom smislu. Ako Vam, međutim, smeta moja "umišljenost", pa Vi ban-ujte onda mene. Na to takođe imate pravo i to bez ikakvog obrazloženja. Rešeno. Međutim, morate shvatiti da ja nisam dužan da trpim uvrede od strane bilo koga, pa ni Vašeg branjenika -- verovatno Vam je poznato da se i internet-mediji smatraju javnim glasilima pa se ni tu ne može arbitrarno vređati, jer to podleže krivičnim sankcijama po čl. 170 Krivičnog Zakonika (Sl. Gl. br. 85/2005). Sa Vašim Pravilnikom sam se davno upoznao i trudim se da ga poštujem, pa povremeno i postavljam pitanja u vezi toga da li imam pravo da postujem određene sadržaje i sl.

Verovatno je jedina tačka suštinskog nerazumevanja u tome što Vaš štićenik smatra da, ako uspe da spusti nekoga na svoj nivo, postiže ekvivalentan rezultat kao da je i svoj nivo "podigao". U tome, naravno, greši. Nadam se da ne delite takvo njegovo shvatanje.

Sve najbolje Vam želim  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Sony xperia
Dragi moj Coolidge,

Vidite, da ste procitali, sto verujem da jeste, ali sa malo vise paznje, uvideli bi ste da Vam je vec odgovoreno.

Meni iskreno, nije zao sto ne mogu podilaziti niti lagati. Takav sam. Mozete smatrati da izvuceno iz konteksta, mozete smatrati sta god zelite. Nikada nisam niti tu ikada nekoga podceniti. Jer ne znam za to. To je meni strano, kao i ljubomora, neke niske strasti kod ljudi ...

Ton Vas moze iznenaditi, mene ne. Dosta toga sam video i prosao, da me vise nista ne iznenadjuje. Vec probavam sticati sto vise znanja, a samim time i razumeti mnoge pobude drugih i razloge njihovog odredjenog ponasanja.

U svemu sto sam rekao nema ni trunke lazi sa moje strane. I uvek gledam sebi prvo "niz nos", da ja kojim slucajem nisam uzrok necemu, necijoj reakciji ...
Citat
Verovatno je jedina tačka suštinskog nerazumevanja u tome što Vaš štićenik smatra da, ako uspe da spusti nekoga na svoj nivo, postiže ekvivalentan rezultat kao da je i svoj nivo "podigao". U tome, naravno, greši. Nadam se da ne delite takvo njegovo shvatanje.
Koliko je u mogucnosti se trudim bar kod sebe da to ne radim. Drugima govorim da isto ne rade. Ali, ljudi su to ... svako sa necim svojim u glavi.

Znate sigurno ko je bio Vestinghaus, znate i za Teslu. Jedan je uzivao u novcu, u imucstvu, drugi mu je vratio bogatstvo i umro u siromastvu. Danas svi znamo dobro ko je bio veci covek.

O tom kontekstu Vam sve vreme pricam.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 15:58:46 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 225
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.5.7
Cenjeni g. Lightsoft,

Kada sam pomenuo da su moji citati "izvučeni iz konteksta" mislio sam na činjenicu da ste propustili da tome priključite poruke koje su me isprovocirale da na takav način sudim o predmetu naše diskusije. Verujte da nemam a priori loše mišljenje ni o forumu, ni o Vama, pa Vas nikada ne bih optužio za "podilaženje ili laganje". Prosto rečeno, nije mi jasno zašto stajete u zaštitu čoveka(?) koji nema drugi cilj do da proizvodi šum i maltretira ljude, i to kako sam čuo, prevashodno one koji imaju šta da doprinesu Vašim forumima. Pri tome ne mislim na sebe (mada priznajem da mi laska što me je napao, obzirom na to kako bira ciljeve). Lično verujem da taj jedan može da napravi više štete nego što stotine nas ostalih može da popravi, pa mi je tim pre neshvatljiva tolerancija moderatora koji, sa pozicije autoriteta, u ime "slobode", sve to dopuštaju. Tomas Man je lepo rekao: "Tolerancija postaje prestup kada se primeni na zlo". U tom kontekstu sam pomenuo i naš odnos sa strancima i tome kako nas vide. Razni Bf-ovi će, ako nastavimo da ih tolerišemo, zauvek ovde vladati. Ja nemam nameru da ih tolerišem. Štaviše, istrebio bih ih iz svoje zemlje, foruma, kuće, dvorišta, čega god hoćete ... jer korov u mom dvorištu je slika moje nebrige. I na tome ću raditi kada god mi se ukaže prilika.

Možda Vam način mog obraćanja deluje izveštačeno ili cinično, pa ste tako interpretirali moju poruku. Nije uvek sve onako kako izgleda, znate, ja volim ovako da pišem Smile  Verujem kad kažete da ste videli dosta ljudi i upoznali dosta ćudi, pa ne bi trebalo da Vas iznenadi ni moj nastup. Rečenica iz moje izvorne poruke, "Iskreno Vam savetujem da se ugledate na Vaše kolege, moderatore na ozbiljnim inostranim forumima, kako ne biste doživeli da Vam ceo projekat propadne zbog jednog troll-a." nije slučajno počela rečju "iskreno". Lepo ste rekli da "taj isti Bf zna gde je granica" ali tu granicu postavljate Vi! On samo "igra" po Vašim pravilima. Imajući u vidu dosadašnje posledice njegovog, da tako kažem, "delovanja" ovde kod Vas, da li ste sigurni da ste tu granicu postavili na pravi način?

Sve najbolje!  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 5.0.375.99
koja gomila sranja u samo cetiri poruke Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Izgledas mi kao lutkica iz Trsta ;)

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 15222
Zastava Puerto Pollo
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
HTC Wildfire S
koji nema drugi cilj do da proizvodi šum i maltretira ljude, i to kako sam čuo, prevashodno one koji imaju šta da doprinesu Vašim forumima.

Izvor: RaznosacPica.  Smile
« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 19:29:46 od WhiteGoa »
IP sačuvana
social share

You sharpen the human appetite to the point where it can split atoms with its desire; you build egos the size of cathedrals; fiber-optically connect the world to every eager impulse; grease even the dullest dreams with these dollar-green, gold-plated fantasies, until every human becomes an aspiring emperor, becomes his own God...
...and where can you go from there? 

OPERATION: Smile
12 MAR 2012 | 16 MAR 2012
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Sony xperia
Dragi moj Coolidge,

Meni je zaista zao, sto je net takav kakav je, pa lako moze dovesti i do nerazumevanja. Odgovor na postavljeno:
Citat
Lepo ste rekli da "taj isti Bf zna gde je granica" ali tu granicu postavljate Vi! On samo "igra" po Vašim pravilima.
Je ujedno i na veci deo posta.
Da je kojim slucajem granica postavljena sa strozijim kriterijumima, verujte morao bih isprazniti forum. Toliko sitnih carki i prebacivanja, prepucavanja itd. ima, da bi bilo neminovno "praznjenje" foruma. Vec sam rekao da je ovo drugaciji tip foruma u odnosu na uskospecijalizovane.
Ovde su ljudi vecinom da se zezaju, nasale, glupiraju, izgube vreme ... ali ima i onih koji bi da nesto nauce i daju svoj glas i doprinos nekoj od ozbiljnijih tema.

A tu vec dolaze do izrazaja oni koje pominjete:
Citat
prevashodno one koji imaju šta da doprinesu Vašim forumima
Takve ni po koju cenu ne zelimo odvratiti, iskreno u tu grupu racunam i Vas. To sto deluje da se staje u njegovu zastitu, verujte samo tako izgleda.
Vama je on uputio jednu nesuvislu i zaista neprimerenu izjavu, za koju je bio opomenut od moderatora tog dela foruma. Kada se pretera, naravno da snose posledicu iskljucivanja sa foruma u nekom vremenskom trajanju ili trajno.
Mnogo vise psovki i vredjanja ima na drugim delovima foruma. Na tim delovima se i pomalo liberalnije gleda, jer opet kazem, ljudi su to. Raznih kulturoloskih, socijalnih, religijskih i ko zna sve kakvih predubedjenja i ubedjenja.
Koliko toliko se na delovima foruma, ozbiljnijeg karaktera, odrzava sto je moguce zategnutiji stav prema takvim ispadima.
Tako da zaista nema zasticenih iz te skupine koji bi i koji se tako ponasaju.
Sama granica zla, se ne moze striktno postaviti. Zato je i ne postavljamo sem za ocigledne prestupe. Manovu izjavu mozemo koristiti u homogenizovanoj sredini. U sredini gde je za nekoga kulturoloski da se bavi nudizmom, nesto sasvim normalno, za drugog je jeres.

Ja, licno,  sa moje strane Vam mogu pozeleti ugodan boravak na forumu. A Vas zamoljavam, da slobodno za nesto sto prevazilazi neke granice pristojnosti na tom delu foruma, iskoristite dugme prijavi moderatoru.

Nije moje da sudim o nikome, vec da obebedim u sadejstvu s kolegama prijatan boravak. Da izorem njivu, kako bi uspesno nesto moglo rasti. Naravno da ce biti i korova, samo ne zaboravite da i taj korov u prirodi ima neku svrhu.

Polaganim navikavanjem na sredinu, bice drugacije. I Vama i nama.

Ostajte mi u zdravlju.  Smile

Edit:
Imate se prilike uveriti o ovome o cemu sam upravo pricao.  Smile

« Poslednja izmena: 14. Jul 2010, 20:03:55 od lightsoft »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8856
Zastava Cyber Space
OS
Windows 7
Browser
Opera 10.53
mob
Samsung Galaxy SII
@Coolidge
Ne razumem zasto moras da raspravljas sa osobama tipa BF. Iskuliraj brate  Smile
A ako se budes pozivao na zakon, bices jos veca meta zezanja. Ako mozes sa nekim da vodis civilizovanu raspravu, vodi je, a ako vidis nekog kome to nista ne znaci - znaces da sa njim ne mozes da pricas i iskuliraj.

Primer
--> sto ne znaci da ne mozes da kvalitetno pricas sa nekim drugim.

Citat
I meni nije sve jedno kada cujem psovku, i pitam se koliko puta da li je to tim ljudima nesto toliko uzviseno, da se moraju njome sluziti.
Light-e samo te cekam da opsujes sledeci put  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 36621
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.6
mob
Sony xperia
Kada sam opsovao ? Ako ponekad napisem skracenicu i to veoma retko, zasigurno je postojao neki razlog na toj temi. Sve sta sam rekao, stojim iza toga. I na chatu mnogi koji tek udju prvi put, prvo sta pitaju, jel' sme ovde da se psuje. Kod nekih se vidi da pitaju iz sasvim drugog razloga. Ali vecina njih je razocarana kada napisem da ne sme.

Zaista bih voleo da mi neko objasni na nekoj temi, sta je to toliko u psovci ? Ili u opisivanju nekog osecaja raznoraznim izrazima. Sve to me podseca na neke ispred neke stracare u nekakvoj zabiti, koji sedeci na gajbama ili kamenju, i udarajuci cajpere jedni drugima, misle da je to nesto uzviseno ili bogom dano. Jasno je meni ta kulturoloska i obrazovna razlika u tim sredinama. Ali zaista, cemu nesto takvo u sredini koja vrca skolama, fakultetima ...

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
2 3  Sve
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: vodu auto

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.052 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.