Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.
Napomena: Govor mržnje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Аустрија за 20 година: Турци,Арапи,Курди,Срби и Хрвати  (Pročitano 25153 puta)
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 276
OS
Windows 2000
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6270
Bf , niko ti nije rekao da žene koje ne žele decu su uspešnije, ali imati desetoro dece i vijati karijeru je nemoguće.
Ekonomska situacija, može biti bitna, ali zar nema više para mladi bračni par u Evropi nego u Iranu. Nije sve to tako jednostavno kao što ti pokušavaš da prikažeš. Znam da su jednostavne teorije primamljive, ali nisu uvek i tačne. I dalje tvrdim da tvoja razmišljanja vrve od nacističkih parola. Smile
A to da su Muslimanke baš sve sretne što tako žive okači mačku o rep.

Bes zbog razmisljanja da je nemoguce vijati karijeru i imati decu nam se i desava da nam se smanjuje broj u sopstvenoj zemlji. To je glupost, uzmimo npr. da zena rodi troje dece u periodu izmedju svoje 27 i 32 godine. Znaci imala je vremena da zavrsi fakultet i sigurno ima vremena da izgradi karijeru do svoje 40-42 godine. Samim tim nece biti isfrustrirana matorka sa karijerom, vec neko ko je obavio onu duznost zbog koje je i sam rodjen. Sve je u nacinu razmisljanja, a narod je stoka posta previse sebican, ubice nas zapadni materijalizam...
IP sačuvana
social share
Srbija je Majka, cuvajmo je braco!!!
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Sreća je kada ti smrt zakuca na vrata a ti nisi tu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15304
Zastava Сремска Митровица
OS
Windows Vista
Browser
Safari 4.0.4
mob
Alcatel 
Care, sve je to lepo , ali mali broj žena može sve to da obavi u tom roku koji si ti zadao. Na kraju krajeva mnoge to i neće. Kod Muslimana nemaju izbor, moraju da rašaju.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Јер, Они нису Ми.

Zodijak Cancer
Pol Muškarac
Poruke 16344
Zastava Sirte
OS
Windows XP
Browser
Safari 4.1.249.1045
mob
Nokia 
Austrijska „majka“ ne voli strance

Barbara Rozenkranc sumnje u postojanje gasnih komora u vreme nacionalsocijalizma smatra slobodom izražavanja mišljenja
U Austriji sa naslovnih stranica ne silazi Barbara Rozenkranc iz Slobodnjačke Partije Austrije. protiv kandidatkinja predsednika socijaldemokrata Hajnsa Fišera na predsedničkim izborima koji se održavaju 25. aprila.

Svakih šest godina Austrijanci direktno biraju predsednika, što njemu daje veći autoritet od onoga koji ima predsednik u Nemačkoj. Na izborima 2004. godine  pobedio je socijaldemokrata Hajnc Fišer, ali njegov reizbor krajem aprila  nalazim se pod znakom pitanja. Protiv kandidatkinja  iz ekstremne desnice, Barbara Rozenkranc, kandidovala se bez namere da pobedi, ali se zato nada da će privući pažnju javnosti. Prema rečima šefa njene stranke Hajnca Kristijana Štrahea, Austriji je potrebna alternativa kao protivteža levici. A Rozenkrancova  kaže: „Zbog toga je neophodno da naša partija igra veliku ulogu u zemlji i igraće je, važno je da ta mogućnost postoji i ja se radujem što je ja nudim.“

Aktivna majka desetoro dece

Predsednik Austrije Hajnc Fišer favorit je za reizbor na predstojechim izborima

Rozenkrancova je već 17 godina politički aktivna. Istovremeno je domaćica i majka desetoro dece. To je asocijacija na domaćinstvo sa puno dece. Sva deca imaju nemačka imena kao Heda, Alvine, Hildrun. I njen suprug Horst zastupa izrazito nacionalističke stavove. Devedesetih godina pokušao je da uđe u parlament sa sloganom „Ne-imigrantskoj poplavi“. Ipak, austrijsko pravosuđe u tome je videlo povredu zabrane nacističke propagande. Nije ni čudo što Rozenkrancova želi da promeni zakon: „Mislim da taj  zakon otvara prostor za zloupotrebu i da  nije u skladu sa našim Ustavom koji garantuje slobodno izražavanje mišljenja.“

Barbara Rozenkranc je već imala spektakularan nastup u maju 2005. godine kada je prilikom glasanja za evropski Ustav  u austrijskom parlamentu jedina rekla „Ne“. Za jedan deo EU-skeptika ona je ikona. Protivljenje EU i oštra politika prema useljenicima – to su njene omiljene teme.  Barbara kaže:

„Mislim da je broj imigranata odavno prešao granicu koja je podnošljiva za našu zemlju.“

Autori: J. Pas/T. Milunović
Odg. urednica: Ž. Bašić-Savić

Пренето са...
IP sačuvana
social share
Вуковар је коштао хиљаде српских живота – добрим делом управо оних наочитих момака који су 10. марта 1991. у колонама пристигли на Теразијску чесму са Звездаре, Карабурме, Чубуре, Чукарице, и из разних приграђа.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Јер, све до слома „Шездесет осме“ у Београду би се и пролазници на улици умешали у тучу, јачему вичући: „Шта си навалио на слабијега!“
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Superstar foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 50150
Zastava Босна
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.19
mob
Samsung Galaxy S24

Гледам са прозора на улицу. Барикаде још нису склоњене, запаљене су и пуше се на сред улице. Јуче су млади из Србије и Хрватске у нашој улици имали уличне борбе, или су то били Турци и Курди. Овај пут нам нису полупали прозоре.

Bosanska verzija ove priče:

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Ucesnik diskusija

Computer nerd

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 51
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung S3370
Jadni austrijanci.. Smile
IP sačuvana
social share
Don't drink and drive.
Take a joint and fly!
-------------------------------
JANTE
1. Ne misli da si neko i nesto.
2. Ne misli da si isto velik kao sto smo mi
3. Ne misli da si pametniji od nas
4. Nemoj da si uvrtis u glavu da si bolji od nas
5. Ne misli da znas vise od nas
6. Ne misli da si vise od nas
7. Ne misli da tezis necemu
8. Ne smej nam se
9. Ne misli da je nekoga briga za tebe
10. Ne misli da mozes necemu da nas naucis
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Све за Српство

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 7454
Zastava Добој, Република Српска, Србија
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Када неко серенда о некаквом куратом русу згади ми се колико нема појма о животу који га
окружује.

Како Џафер из БиХ говори о Аустрији и о муслиманима.

Po zadnjem popisu stanovnistava u Austriji 2001, broj muslimana se u odnosu na popis iz 1991. povecao sa 2% na 4,2% , i iznosi 339.000. S ovim brojem je Austrija na drugom mjestu u EU po broju muslimana, odmah iza Francuske.

Mali pregled odakle nas sve ima:

1. Turska 123.000
2. na drugom mjestu su “austrijski muslimani” ( pocetkom 90-ih godina je 48.000 Turaka i 12.400 Bosanaca primilo drzavljanstvo)
- Malo vise od 95.000 muslimana se rodilo u Austriji
3. BiH 64.628
4. Jugoslavija 21.594
5.Makedonija 10.969
6.Iran 3.774
7…..
Arapski muslimani : Egipat 3.541
Tunezija 1.065
Vise od 1/3 muslimana zivi u Becu, sto cini 7,8%, s cime je Islam vec na drugom mjestu.

Сада их има за око 200.000 више него 2001 те је тако цифра око 550.000 муслимана од чега 45% ни
под којим условима није спремно да се адаптира у аустријско друштво. Smile

Нема  босанци или арапи већ све су њихови муслимани и могу рећи да ми је драго што
ће аустријанци доживјети тоталну пушангију када број муслимана буде већи од хришћана.
IP sačuvana
social share
Edit by yetyou: Maksimalno dozvoljeno koristenje potpisa je uredjeno od trenutnog "raspolozenja"  MOD-eratora.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Jadni austrijanci.. Smile
neka,neka.Evro-govnari su godinama nama i drugima trpali svakakav sljam,i tolerisali okot muslimana,i Siptara da bi mogli lakse da kontrolisu region.i to nisu samo nama radili,vec i ostatku sveta.
sada ce i oni da osete kako to izgleda.
NATO je vec na ivici razlaza,jer sada kad su govnari shvatili u sta su se uvalili posto su se igrali vatrom,sada se oni protive americkoj strategiji,koja ima za cilj dalje potpomaganje Siptara,muslimana,vehabija,i slicnih dileja.
jer,amere,naravno,boli patka,oni u svojoj zemlji imaju sve i svasta,ali,muslimana jako malo,a i to sto imaju,paze,tako da njih bas briga za Evropu i okot muslimana tamo.a ovi sada to polako pocinju da shvataju.trebalo im je samo par decenija,al,dobro,poceli su da shvataju,ii to je napredak.
doduse,iako nas je Austrija kinjila i mucila pre 100 godina,znaci-nisu ni oni nevinasca,meni je krivo sto su ovi i tamo poceli da se kote,jer sam ja imao planove za posao tamo,ali,dobro,ima jos drugih zemalja,a i kao sto rekoh-da i oni malo osete kako je to.
doduse,oni su kolko-tolko jos i u dobroj situaciji,jer kod njih njihovi drzavljani,ali,pripadnici drugih naroda,imaju sva prava,i sve to,ali,ne ulaze nikada u poslove drzave.to je nesto sto smo i mi odavno trebali da uradimo,al,sad je vec kasno.
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 11:50:49 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2137
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
SonyEricsson 
Citat
iako nas je Austrija kinjila i mucila pre 100 godina,znaci-nisu ni oni nevinasca,meni je krivo sto su ovi i tamo poceli da se kote,jer sam ja imao planove za posao tamo
he-he...ne volim zapad, ne volim eu, ne volim austriju što me nas mučila, ali ipak sam "imao planove za posao tamo".

veliki srbi neka ostanu u zemlji...zapad je samo za izdajnike...
IP sačuvana
social share
If electricity comes from electrons, does morality come from morons?
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Sertifikovani hejter i negativac

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32361
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
Citat
iako nas je Austrija kinjila i mucila pre 100 godina,znaci-nisu ni oni nevinasca,meni je krivo sto su ovi i tamo poceli da se kote,jer sam ja imao planove za posao tamo
he-he...ne volim zapad, ne volim eu, ne volim austriju što me nas mučila, ali ipak sam "imao planove za posao tamo".
bas tako. Smiley
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 13:25:26 od hkj »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Sors aspera monstrat amicum

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 3520
Zastava Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.6.3
mob
Samsung Galaxy II
cista paranoja. Kad su bili svi gazde, onda su im bili dobro dosli Srbi, Hrvati i Turci da im ciste klozete. Sad kad je polako stasala nova generacija koja je skolovana, ima njihovo drzavljanstvo, ali i vole svoje poreklo onda je sad to problem. Ocigledno se smatralo da ce gastarbajteri generacijama, generacijama i generacijama samo cistiti klozete, jaruge i kanale, a kad dodje smrtni cas da ce se vratiti u pradomovinu na umru na groblju slonova  Smile
« Poslednja izmena: 15. Apr 2010, 14:24:12 od wayman »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 19 20 22 23 ... 27
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.053 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.