2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2020  (Pročitano 111826 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Ајде ово чудо и некако, али зна се шта Новаку мора бити циљ ове године - освојити ОИ и узети испишати се по српској сиротињи. На ОИ пратим Новака, остало ђене-ђене, тучу за медаљу неке наше теквондисткиње свакако нећу гледати. А кад Новак оде у пензију, тенис и ја раскидамо за сва времена. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49611
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Ноле
1К: Штруф
2К: Ито / квалификант
3К: Ђере / Еванс
4К: Лајовић / Шварцман
ЧФ: Циципас
ПФ: Федерер
 Ф: Медведев / Надал

Циципас
1К: Карузо
2К: Колшрајбер / Гирон
3К: Раонић
4К: Чилић / Агут
ЧФ: Ђоковић
ПФ: Федерер

Рођа
1К: Џонсон
2К: Крајиновић
3К: Хуркач
4К: Шаповалов / Димитров
ЧФ: Беретини / Ћорић / Пеља / Фоњини
ПФ: Ђоковић

Рафа
1К: Дељијен
2К: Делбонис / Соуса
3К: Карењо Буста
4К: Кирјос / Хачанов
ЧФ: Тим
ПФ: Медведев
 Ф: Ђоковић / Федерер
« Poslednja izmena: 17. Jan 2020, 13:21:20 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
kad i ona zavrsi i Novak se penzionise mislim da kod nas niko vise nece da gleda tenis
Ljudi ionako zapanjujuće malo poznaju ovaj sport iako prate Novaka, i onda se neko čudi kad RTS "prenosi Novakka", ljude uopšte ne interesuje tenis, a Australijan Open je spektakl, ove godine je sve u znaku katastrofalnih požara, igrali su i revijalni meč, tim Vilijams, tim Voznjacki, naravno bili su tu i dvojica najvećih Rafa i Novak, bili su tu i vatrogasci koji su gasili požare, skupljeno preko 5 miliona australijskih dolara za pomoć ugroženim....

Što se tiče žreba odmah kreće fantastično Medvedev ide na ovog Tiafoa koji je prošle godine igrao ono neverovatno četvrtfinala sa Rafom gde ga niko nije očekivao, Novak kreće sa Štrufom pa projektovano četvrtfinale sa Cicipasom i možda taj sudar titana u polufinalu sa Federerom 13 titula imaju njih dvojica ukupno na AO. Nadal takodje pakleno, četvrtfinale Tim, pa polufinale Medvedev ako bude po planu...
« Poslednja izmena: 17. Jan 2020, 19:18:45 od sergio ramos »
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Citat
kad i ona zavrsi i Novak se penzionise mislim da kod nas niko vise nece da gleda tenis

Pa evo ja prvi. Tenisa sam se zasitio prosto. A gledao sam i Agasija i Samprasa kao klinac, doduse ne bas svaki turnir i mec ali pratio sam, bilo je na eurosportu uvek. Pogledacu po neko finale i to je to.

Doduse zenski tenis ne gledam odavno Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
Тенис није спорт за Србе. Исувише је буржујски да би га Срби волели. Свака част свима који се баве тенисом, који су и постигли неке резултате, али једноставно то није то, српска публика не готиви превише тенис. Можда и ја лупам за буржује, можда је ипак више досада и једноличност у питању. Једном је и гробар овде написао да је гледао уживо када смо играли Дејвис куп и жешће се сморио.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

А у к*ц

Zodijak
Pol
Poruke 34619
Zastava
mob
LG Frizider
Ja volim kosarku i pratio sam je uzivo vise nego bilo koji sport. Fudbal naravno volim, ali ga uzivo nisam pratio ni izbliza kao kosarku. Pratio sam evroviziju jebenu kad je Serifovicka trijumfovala kao fudbalsku utakmicu. Gledali svi Sakramento ko klinci, meni suza krenula kad je Ana osvija RG a nasa himna.........Mi moramo da imamo vrhunske rezultate da bi neko nesto pratio od ovih ostalih sportova. Nije to mnogo drugacije od ostalih zemalja...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49611
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Новак на АО никада није изгубио меч након што би стигао до полуфинала... тако да би Циципас могао да му буде најтежи противник на турниру. Помаже чињеница да му најјачи потенцијални противник у полуфиналу има 39 година и да су Медведев, Зверев, Вавринка и Тим у Рафиној половини.    
« Poslednja izmena: 18. Jan 2020, 01:12:36 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Prijatelj foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 11709
Zastava Okolina "Venerinichinih brezuljaka"-najcesce !
mob
I-mate il` nemate
 Smile

https://www.kurir.rs/sport/tenis/3395739/sou-u-teretani-u-melburnu-pogledajte-sta-radi-rafael-nadal-dok-se-zgodna-crnogorka-isteze-ispred-njega-video

"ŠOU U TERETANI U MELBURNU:
 Pogledajte šta radi Rafael Nadal dok se zgodna Crnogorka isteže ispred njega (VIDEO)"...
IP sačuvana
social share
Jedem da bih ziveo , a zivim da bih - jeVao...Pa sta ?
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Jao evo ga provalio sportske teme
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49611
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Мршав старт наших.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 3 4 ... 7
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Open Australian

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.