2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ko osvaja ?
Federer
62.5%  (5)
Vavrinka
25%  (2)
Nadal
12.5%  (1)
Dimitrov
0%  (0)
Ukupno glasova: 8
Idi dole
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2017  (Pročitano 33914 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 7
Ako finala budu Federer-Nadal i Venus-Serena, lepo svi sa ATP i WTA tura da kolektivno objave kraj karijere i tenis da postane isključivo sport za amatere i rekreativce.

Kad se penzionise velika cetvorka, mislim da ce gledanost tenisa dooooosta opasti... jedino ce najveci zagrizenici tenisa i pravi ljubitelji tenisa kao sporta i igre ostati da gledaju iz ljubavi prema sportu... A tesko da ce tenis vise ikada biti show kao sto je poslednjih 10ak godina  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Када су сви мислили да нема снаге да зада тај финални ударац и узме још један сет, он их је све демантовао и показао да ће и у гробу бити институција за ове папкаре. Браво легендо, браво докторе, најтежи могући посао тек следи у финалу.
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Token's life matters.

Zodijak
Pol
Poruke 2947
Imao ga je debeli u petom, ali popustili živci kad je propustio brejk lopte. Zaslužio je Fed da prođe, jbt nije igrao nekoliko meseci i sad igra k'o preporođen. Sad lagano osvaja ovo.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
mob
Apple iPhone 7
Tokom meca dvoumio sam se da li ce mi biti sladje da ga Vavrinka okrene od 0-2 ili da ga Nadal jebe u finalu.
Biram ovo drugo  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
Za mene je AO završen, Vavrinka je ispao  Smile
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
mob
Samsung Galaxy Note 4
Браво Фед мајсторе ове игре. Биће и у финалу тешко, али због брзе подлоге мислим да има шта да тражи против Надала.
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
Ako bude imao ovakav mentalni kolaps kao danas dobice ga bilo ko u finalu, Sten je imao bas tonu sansi ali je svaku usrao. Nerealno je koliko ce veliko ostvarenje da bude ako uspe da uzme #18 ovde u Australiji.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

valar dohaeris

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 51282
Zastava
Medicinski tajm aut? Smile
IP sačuvana
social share
Soy un hombre muy honrado
Que me gusta lo mejor
Las mujeres no me faltan, ni el dinero, ni el amor
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Црвене сијају звезде, само једној гаси се сјај...

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 42971
Zastava Краљево
Federer: Mnogi su sumnjali u mene

Rodžer Federer vratio se u vrh svetskog tenisa, igraće finale Australija opena, prvo na nekom Gren slemu od 2012. godine.

Federer je u polufinalu nadigrao zemljaka iz Švajcarske Stanislasa Vavrinku u pet setova, a sada čeka rasplet duela između Rafaela Nadala i Grigora Dimitrova.

"Čini mi se da sam od samog početka bio u meču i da sam igrao vrlo dobro. U trećem i četvrtom setu nisam dobro servirao, dok je Stan bio opušten i dobro pogađao. Ipak, u odlučujućim trenucima sam preuzeo inicijativu, što mi je na kraju donelo dobar rezultat. Malo ko je verovao da mogu doći do finala, ali evo tu sam i imam priliku da osvojim titulu", rekao je Federer.

Njegov duel sa Vavrinkom obeležio je i medicinski tajm-aut koji je Federer tražio u petom setu, iako često kritikuje rivale kada to čine. Vavrinka je u tom trenutku bio u naletu, ali je posle osmominutne pauze Federer preuzeo inicijativu.

"Imao sam problem sa nogom tokom nedelje. Osetio sam bol od drugog gema u meču. Nikada ne uzimam tajm-aute, ali Stan je već iskoristio to. Njegov fizio ima izgleda magične ruke. To što sam izašao sa terena znači da je tretman bio u gornjem delu noge, ali i dalje govorimo o nozi", rekao je Federer.

Švajcarac će 28. put igrati u finalu nekog GS, a ima 17 titula.

Izvor: SportKlub
IP sačuvana
social share
Како ти се звао отац? -Хусеин. Његов отац? -Кемал. Чији је Кемал? -Шефкин. Даље? -Шефик Ибров, Ибро Рушидов, Рушид Екрем, Муслија, Адем и Алија! Даље? -Нема даље! -Нема даље, последњи је Алија! Ко је родио Алију? -Одкуд знам, опет неки Хусеин, Кемал! -Није. -Него ко? -Њега су родили Цвјета и Спасоје Југовић. А ако кренеш назад сретаћеш само оваква имена: Вељко, Милош, Душан, Видак, Војак...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49719
Zastava Босна
mob
Samsung Galaxy S24
Мирјана Лучић-Барони. 35. година, прво полуфинале слема ван Вимблдона

Венус Вилијамс, 37. година, друго АО финале

Роџер Федерер, 36., прво АО финале након 2010.

Сви резултате каријера постизали на Вимблдону.
« Poslednja izmena: 26. Jan 2017, 16:45:56 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 13 14 16 17 ... 29
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Australian Open

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.