2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Glasanje
Pitanje: Ко осваја ?
Ђоковић
36.8%  (7)
Ђоковић
10.5%  (2)
Ђоковић
36.8%  (7)
Ђоковић
15.8%  (3)
Ukupno glasova: 19
Idi dole
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2016  (Pročitano 29418 puta)
Jet set burekdzija

James Bond 007 MI6

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 7630
Zastava Београд
OS
Windows
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy Note 4
Долази он у 34 до полуфинала и финала. Свака му част. Али не можеш рачунати Хјуита, Сафина и Родика као Вавринку, Надала (на догама иначе), Мареја
IP sačuvana
social share
"Човјека ћете најбоље упознати ако га проматрате како се понаша кад се нешто дијели бесплатно"- Иво Андрић
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Tadasnji Nadal > sadasnji Nadal, Vavrinka mi je omiljeni teniser al nije dovoljno konstantan da bude pretnja bilo gde osim na AO i RG...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15462
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
mob
Apple iPhone 7
Па Федерер боље игра сад него у том периоду, само то нико од његових навијача неће да прихвати јер онда та прича о слабој ери тениса постаје истинита.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Kvantitet nije isto što i kvalitet. Ja na primer 47 puta više volim da gledam premijer ligu nego primeru, i dugo sam branio stav da je premijer kvalitetnija jer je teže Čelziju da pobedi Vest Hem, nego što je Barseloni da pobedi Malagu. A to ustvari nema pojma. Istina je da u premijer ligi ima dosta ujednačenih ekipa i da je ona verovatno zanimljivija za gledanje, al je isto tako istina da bi Real i Barsa u toj premijer ligi verovatno isto dominirali k'o što rade u primeri. To se prosto vidi kad dođu evropski mečevi između engleskih i španskih top ekipa.

E sad, kakve to veze ima sa tenisom. Pa ima veze tako što to što se zna ko će da igra u polufinalu i finalu nema nikakve veze sa manjkom konkurencije, nego sa tim što su ovi na vrhu tol'ko dobri, da su svi ostali nebitni kad se priča o najvećim titulama. Jel na početku 2000. bila veća konkurencija kad su se smenjivali svake nedelje na prvom mestu. Jeste. Al je isto tako bio nedostatak kvaliteta koji je uzrokov'o da se to dešava.

Onda je doš'o Federer i konkurencija je prestala da bude bitna, a njegov kvalitet je bio nedostižan za sve ostale. Pa je onda doš'o još jedan vanserijski kvalitet u vidu Nadala, i onda Federer više nije bio nedodirljiv, a ostali i dalje nisu bili bitni u kontekstu gren slemova i mastersa. Pa je onda doš'o Novak, malo se mučio, e a onda je skapir'o fintu, pobudalio 2011. i to još uvek traje.

Tu još imaš Mareja, koji bi im'o bar 5 gren slemova da je igr'o u nekoj drugoj eri tenisa. Imaš Vavrinku, koji sa najboljim tenisom može da pobedi i najboljeg Đokovića, što je po meni apsolutno krajnji nivo tenisa. Znači ono, preš'o si igricu na insane, a smeš da igraš samo jednom rukom, ili si uz'o Brejntri na menadžeru i u trećoj sezoni si osvojio ligu šampiona, a nisi ponavlj'o utakmice. Pa imaš Congu koji ima najbolji skor na gren slemovima u istoriji od svih tenisera koji nisu osvojili nijedan. Im'o si/imaš Del Potra koji je osvojio gren slem preko Nadala i Federera, i koji je u formi top 5 igrač bez problema.

To što su Berdih, Ferer, Conga, pa i Vavrinka i Marej, bili nemoćni da igraju egal mečeve sa ovom trojicom i da pobeđuju, nije znak da su oni loši igrači i da predstavljaju bednu konkurenciju, nego je to znak da su Novak, Federer i Nadal tri najbolja tenisera u istoriji sporta. Isto tako je činjenica da je Federer u 34 godine drugi na svetu odraz toga što je on najbolji igrač u istoriji tenisa, a ne toga da su ostali ispod njega rekreativci koje bi šamarali Dominik Hrbati i Fabris Santoro.
« Poslednja izmena: 19. Jan 2016, 22:47:24 od dzejson »
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Gotivim ja Federera ali nisam njegov navijac, navijam za Vavrinku godinama, jos dok je bio skroz prosecan igrac. Bilo bi mi gotivno da uzme jos neki gs, ali nece tesko da mi padne i da ostane na 17.

Ne pricam ja o situaciji u prethodnih par godina, kad je igrao Delpo, kad je Nadal igrao odlican tenis, ja pricam o situaciji u tenisu danas gde su najveca konkurencija Novaku Federer od 34 godine koji ne moze da odigra mec na visokom nivou u 5 setova u finalu gren slema, usrani Skot koji igra najruzniji tenis ikad, i Vavrinka koji moze da bude pretnja na AO i RG.

Ne kazem ja da je 2004-07 era bila jaka, daleko od toga, 2008-13 se igrao mnogo bolji tenis, na mnogo visem nivou, sa ogromnom konkurencijom, ali da mogu da biram pre bih gledao Nalbandijana, Safina, Rodika, Hjuita, Davidenka nego Mareja, Berdiha, Congu i Ferera...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.111
Ok, voleo bi više da gledaš Safina, Hjuita, Nalbandijana. To je tvoja lična preferencija i to je skroz u redu. Al ako misliš da bi se oni bolje proveli u borbi za gren slemove i masterse od ovih aktuelnih, e to je onda čista zabluda i zavaravanje.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
Ne bi se proveli bolje sigurno, Novak bi opet uzimao vecinu, kao sto je Federer tada uzimao, ali to ne menja cinjenicu da je danasnja konkurencija u tenisu jako losa, al jbg, igralo se par godina mnogo jako, navikao sam da se uvek njih par krlja za titulu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol
Poruke 8957
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
A 2011. kakva je bila konkurencija?  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49712
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 43.0
mob
Samsung Galaxy S24
Испао Дуци. Бољи био Баутиста Агут 4:6, 6:2, 4:6, 6:2, 6:1.

Ноле почиње меч за неких пола сата.
« Poslednja izmena: 20. Jan 2016, 10:31:09 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

Zodijak Gemini
Pol Muškarac
Poruke 791
OS
Windows 7
Browser
Chrome 47.0.2526.106
A 2011. kakva je bila konkurencija?  Smile

Prilicno jaka, do 2013. se igrao jak tenis...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 6 7 9 10 ... 41
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Oznake: Australian Open

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.064 sec za 15 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.