2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2014 (Grand Slam)  (Pročitano 16476 puta)
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 1677
OS
Windows XP
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Nažalost zato što sam pre pojave Novaka navijao za Federera, i mnogo bi mi bilo draže da Federer bude najbolji svih vremena kad Novak evidentno neće to da ostvari. Nadal će to da bude sasvim zasluženo ipak, jednostavno čovek ima najveću želju za pobedom u sportu, mentalno je najjači, Federera bije kako stigne jer mu leži njegov stil igre (a Federer je svih ovih godina bio previše egoističan i tvrdoglav da bi pokušao da promeni svoj stil igre i tako možda parira Nadalu) i to je to.

Ok za ovo "nazalost", nisam znao da je subjektivan razlog u pitanju  Smile
Ja necu da predvidjam da li ce biti, ili ne. Shvatio sam vremenom da je predvidjanje u sportu najnezahvalnija stvar (kako rece Ajnstajn:"Sve je prolazno, sem tiketa na kladionici"  Smile), ali ima veliku sansu!
Sto se tice Federera... Ne menja se stil igre sa 26, 27 godina, kada se pojavio Nadal opasan ne samo na sljaci... Kasno je... Pogotovo za nekoga kao sto je Federer, koji je sve ostvario sa svojim stilom igre... Ne moze on da menja bekhend, jednorucni je nezahvalan po tom pitanju(lakse je iz dvorucnog u jednorucni, znam iz iskustva), stari da bi nabijao snagu u udarce... Njemu jedino preostaje da nastavi sa agresivnom igrom, jos vecom S&V igrom i vidi na kraju godine da li mi rezultati govore da se povuce, ili se blago promeni situacija da i dalje moze da gura u top10 (sto je fenomenalan rezultat za coveka od 33 godine, makar to bio i Federer, jer je on uvek potencijalni favorit na GS-a, bez obzira na sve, a i neko rece da se uglavnom samo oni pamte, mada ce u Federerovom slucaju ipak biti upamcen broj od preko 300 nedelja na 1. mestu... Mislim da se to ne zaboravlja).
IP sačuvana
social share
... Ja kapiram da neko gotivi Maradonu,Tajsona,Rodmana,Kanidju,Mekinroa,Kantonu jer su ljudi nenadjebivi i na terenu i van njega i stvarno imaju originalan način pristupa životu...
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
Prvo ako Nadal postane najbolji teniser svih vremena nek postane,problem je sto je covek svojom pojavom i ukupnom karijerom toliko NEposeban da ce kad je zavrsi bojim se biti samo tamo neka statistika.Drugo,prvo skoci pa reci hop,ajmo da vidimo sta ce ovaj Vavrinka pokazati.Trece nemojmo sad idealizovati Nadalov AO,nista tu posebno nije bilo sem pobede nad Federerom,a i Federer je u godinama kad udara dok moze i dok prolazi,cim ne moze,nema fajta,nema promene ritma,tone se u poraz,ostali igraci koje je dobio nista posebno,plus dva igraca koja bi mogla da mu naprave problem u bilo kom trenutku Marej i Djokovic su ispali,sve se lepo otvorilo,simple as that...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49862
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Честитке Ли На на другој ГС титули. Заслужила је. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Prvo ako Nadal postane najbolji teniser svih vremena nek postane,problem je sto je covek svojom pojavom i ukupnom karijerom toliko NEposeban da ce kad je zavrsi bojim se biti samo tamo neka statistika.

Ovo i meni zapada za oko. Jednostavno je kao celokupna ličnost Federer mnogo veći sportista od Nadala. Pride je već sad javna tajna da se ovaj dopingovao. To mu je velika ljaga.

Za mene lično nema dileme trileme ko je najveći.
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 32.0.1700.76
Trece nemojmo sad idealizovati Nadalov AO,nista tu posebno nije bilo sem pobede nad Federerom,a i Federer je u godinama kad udara dok moze i dok prolazi,cim ne moze,nema fajta,nema promene ritma,tone se u poraz,ostali igraci koje je dobio nista posebno,plus dva igraca koja bi mogla da mu naprave problem u bilo kom trenutku Marej i Djokovic su ispali,sve se lepo otvorilo,simple as that...

I toga niko neće da se seća za koju godinu, ostaće samo titula pored njegovog imena (ako je osvoji).
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49862
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Prvo ako Nadal postane najbolji teniser svih vremena nek postane,problem je sto je covek svojom pojavom i ukupnom karijerom toliko NEposeban da ce kad je zavrsi bojim se biti samo tamo neka statistika.

Ovo i meni zapada za oko. Jednostavno je kao celokupna ličnost Federer mnogo veći sportista od Nadala. Pride je već sad javna tajna da se ovaj dopingovao. To mu je velika ljaga.

Za mene lično nema dileme trileme ko je najveći.

Smile

Можемо писати шта хоћемо. За мене је Федерер препотентни, сујетни педер. Никада не поштује противника. Сједа на туђе столице. итд. Љепота стила - ствар укуса. Не навијам за Надала и потпуно ми је свједно ко ће бити највећи свих времена (кад већ Новак неће). Пошто су по осталим резултатима изједначени и обојица имају неке своје рекорде... ко освоји више слемова тај је легенда над легендама. Објективни резултати су оно што се памти. Може он бити не знам какав манекен, чаробњак, балетан,... али 23-10, 22-17, 13-5 и могућност да Х2Х са Федом буде 30-10 говоре ко је господар тениса.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2014, 14:33:04 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
Pa dobro, niko tebe ne pokušava da ubedi da Federer nije prepotentni, sujetni peder.

« Poslednja izmena: 25. Jan 2014, 14:36:25 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49862
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Све то што смо писали је субјективно. ГС титуле су једино што ће се памтити када више нико не буде знао какв се тенис у Федал ери играо.
« Poslednja izmena: 25. Jan 2014, 14:38:05 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Chrome 27.0.1453.110
I još nešto. Za mene će uvek biti veći sportista recimo Milenko Tepić od Lensa Amrstronga. Tako je isto i recimo Patrik Rafter veći sportista od Nadala. I isto tako je Darko Šarović veći sportista od Dvejna Čembersa.
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49862
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 26.0
mob
Samsung Galaxy S24
Мислите да ће неко за 100 година кад види да је (лупам примјера ради) Надал освојио 20ГС-а, 40 мастерса, имао Х2Х са Федерером 35-10,итд. Федерера и даље гледати као неку икону? Као чудо? Привиђење? 'Оће ку*рац.  
« Poslednja izmena: 25. Jan 2014, 14:49:54 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 25 26 28 29 ... 39
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.048 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.