2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2009  (Pročitano 33746 puta)
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Serena i Safina za titulu i prvo mesto na WTA listi

Ruska teniserka Dinara Safina i Serena Vilijams iz SAD plasirale su se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije u kome će se boriti za titulu na grend slemu u Melburnu, ali i prvo mesto na svetskoj WTA rang listi.

Vilijamsova je do četvrtog nastupa u finalu Australijan Opena stigla zahvaljujući pobedi nad četvrtim nosiocem Elenom Dementijevom iz Rusije od 2:0 (6:3, 6:4).
Safina je pobedila zemljakinju Veru Zvonarjovu (7) sa 6:3, 7:6 (7:4), a to će joj biti drugi finale u karijeri, budući da ga je prošle godine igrala na „Rolan Garosu”, gde je izgubila od Ane Ivanović.
Vilijamsova se bori za desetu titulu s četiri najveća turnira, a u Melburnu nikada nije poražena u finalu (2003, 2005, 2007).
Vilijamsova, koja će u subotnjem finalu pokušati da se domogne 10. grend slem titule u singlu, a četvrte u Melburnu, posle pobede nad Dementijevom, ipak, nije bila sasvim zadovoljna.
"Ove godine se nisam dovoljno odmarala i sada se borim. Uložila sam mnogo vremena, ali se jednostavno nešto nije uklopilo", rekla je Vilijamsova, koja je na početku meča gubila sa 0:3.
Vilijamsova je priznala i da će u finalnom duelu sa Safinom morati da pruži najbolju partiju u Melburnu u kome je do sada imala velike probleme sa vrućinom.
"Očigledno je da je Safina izuzetno spremna, ali je moj cilj da pobedim. Prvo mesto na WTA listi me i ne zanima", ocenila je Vilijamsova, koja je Safinu pobedila u polufinalu prošlogodišnjeg Otvorenog prvenstva SAD na kome je potom i pobedila.
Safinoj je, sa druge strane, WTA lista itekako bitna, iako će u Melburnu imati priliku da prvi put osvoji titulu sa jednog od četiri najveća teniska turnira.
"Još kao devojčica sam sanjala o prvom mestu. Biće neverovatno samo izaći na teren i sa Serenom Vilijams se boriti za to", istakla je treća teniserka sveta.
Safina bi pobedom ponovila uspeh starijeg brata Marata, koji je Australijan Open osvojio 2005. godine.
"Gledala sam ga kako osvaja ovaj turnir. I sada kada gledam te snimke suze mi idu. On je i dalje moj idol... Pre dva dana mu je bio rođendan. Dobro je što sam ovde zaradila neke pare, pa ću moću da mu kupim poklon", našalila se Safina.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Amerikanci kritikuju Novaka

Najžešće kritike Novaka Đokovića po tradiciji dolaze iz SAD. Na sajtu www.tennis-x.com , kolumnista Šon Rendal, doveo je u pitanju učestale predaje srpskog tenisera ironično zaključivši da će Novak u Njujorku ove godine igrati za „Gren slem povlačenja“, jer se samo još na US Openu nije povukao iz zdravstvenih razloga.

- Razumem teške uslove, ali je morao da završi meč. Možda se Rodik povredi, ili senka krova zasenči deo terena. Ko zna? Ti si branilac titule i ponašaj se tako. I ako ne doživiš povredu kao Gi Ženg ili se onesvestiš kao Azarenka, onda bar završi meč. Ali još jednom, Novak to nije mogao, i umesto da sebe gurne do krajnjih granica, izabrao je lakši izlaz. Čak je i Bartoli završila meč - samo je deo oštrog komentara iz pera Šona Rendala.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol
Poruke 10766
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
I treba da ga kritikuju, zasluzio je...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Leo
Pol Žena
Poruke 4206
Zastava Bosna i Hercegovina
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung 
Voljela bih da Safina osvoji titulu, ali ipak mislim da je tome bliža Serena. Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Pocetnik

Zodijak
Pol
Poruke 10
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
Победиће сигурно Сафина Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 32981
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5

Nadal: Neizdrživo, noge mi gore i razumem Đokovića
Prvi teniser sveta Španac Rafael Nadal požalio se na ekstremne vrućine na Otvorenom prvenstvu Australije i izjavio 'da mu se patike lepe za podlogu čim izadje na teren'

On kaže da su vremenski uslovi neizdrživi i da je skoro nemoguće podneti temperature koje na terenu dostižu i 60 stepeni Celzijusa. Nadal je u dnevniku koji objavljuje u londonskom "Tajmsu" opisao svoj meč četvrtfinala.

- Čim sam izašao na teren, noge su počele da me peku od vrućine. Stopala su mi bukvalno gorela. Ne verujem da bih izdržao ceo meč da organizatori nisu odlučili da zatvore krov. Zaista nije lepo pustiti igrače da izlaze na teren pod ovakvim uslovima - izjavio je Nadal.

Srpski teniser i branilac titule Novak Djoković upravo je zbog iscrpljenosti predao meč 1/4 finala Amerikancu Endiju Rodiku.

- Nisam gledao taj meč i zato ne mogu da komentarišem. Ali verujem da je Novak predao meč jer stvarno nije mogao da izdrži. Razumem to i žao mi ga je - dodao je Nadal koji će sutra u polufinalu igrati protiv zemljaka Fernanda Verdasko.

Igrači se konstantno, svake godine, žale na velike vrućine u Melburnu. Organizatori su zbog toga promenili standardnu polugumenu podlogu i zamenili je novom, koja je većinom betonska struktura.

Srbija Sport - 13:45 29/01/200
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Clan u razvoju

Zodijak Scorpio
Pol
Poruke 37
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.1b2
To Rafa, ne moze Federer da da kako je Djokovic morao da izdrzi kada je ove nedelje oba puta igrao nocu...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Sestre Vilijams pobednice AO u dublu

Amerikanke Serena i Venus Vilijams pobednice su Otvorenog prvenstva Australije u tenisu pošto su jutros u finalu savladale slovačko-japanski dubl Danijela Hantuhova / Ai Sugijama sa 6-3, 6-3.

Sestrama Vilijams to je osma titula u dublu na Gren slem turnirima, a treća u Australiji. U Melburnu njih dve prethodno su pobeđivale 2001. i 2003. godine.
Sereni se, pritom, pruža prilika da drugi put u Australiji osvoji "duplu krunu", s obzirom da sutra ujutro igra finalni meč i u pojedinačnoj konkurenciji protiv Ruskinje Dinare Safine.
Prvu "duplu krunu" u Melburnu Serena Vilijams je osvojila 2003. godine.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
AO: Krunićeva u finalu dubla!

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u finale juniorskog Australian Opena u konkurenciji ženskih dublova.

Petnaestogodišnja teniserka, koja je rođena u Moskvi ali je izabrala da igra za Srbiju, zajedno je sa Poljakinjom Sandrom Zanjevskom savladala druge nositeljke Beatris Gumulju (Indonezija) i Nopavan Lerčivakarn (Tajland) sa 6:2, 7:6 (7:2). Protivnice srpsko-poljskom dublu u finalu biće Amerikanka Kristina MekHejl i Hrvatica Ajla Tomljanović.

Meč je trajao sat vremena i pet minuta, a prvi set Srpkinja i Poljakinja dobile su za samo 23 minuta igre.

Drugi set doneo je nešto više uzbuđenja, pošto je pitanje pobednika rešeno tek u taj-brejku. Krunićeva i Zanjevska bolje su koristile prvi servis (73% poena osvojeno na prvi servis, naspram 57% Gumulje i Lerčivakarnove), a obe strane su realizovale po dve od četiri brejk prilike. Taj-brejk je ubedljivo pripao Krunićevoj i Zanjevskoj sa 7:2.

U drugom polufinalu, šeste nositeljke Amerikanka Kristina MekHejl i Ajla Tomljanović iz Hrvatske savladale su Australijanke Izabelu Holand i Seli Pirs sa 6:4, 4:6, (10:Smile.

Finale ženskog juniorskog dubla trebalo je da se igra u petak uveče po lokalnom vremenu, ali će termin biti promenjen.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Mitsubishi Pajero
Какав меч Надал-Вердаско  Smile Smile Smile Smile Smile
Почиње пети сет Smile Фантастична игра Вердаска  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 21 22 24 25 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.073 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.