2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Australian Open 2009  (Pročitano 33615 puta)
Moderator
Legenda foruma

Iščeznuće problema kroz poricanje stvarnosti.

Zodijak Taurus
Pol Žena
Poruke 30885
Zastava Tatooine
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
A pratim malo, znam neke osnovne stvari.  Smile

edit: moj deckov  Smile je fan mnooogobrojnih sportova, pa uz njega tu i tamo nesto pokupim, i o tenisu, fudbalu (pre neki dan me ''naterao'' da gledamo film o Maradoni - odusevila sam se Smile ), o Tour de France-u...). Tako da znam o svemu po malo, a konkretno nista.  Smile

Sorry na off-u, evo nestajem.  Smile
« Poslednja izmena: 30. Jan 2009, 21:53:32 od B@mbin@ »
IP sačuvana
social share
"I find your lack of faith disturbing". Darth Vader
Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Krunićeva u finalu juniorskog dubla na AO

Srpska teniserka Aleksandra Krunić i Poljakinja Sandra Zanijevska plasirale su se u finale juniorskog dubla na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu, pošto su danas pobedile druge nosioce Indonežanku Beatris Gumulju i Tajlanđanku Nopavan Lertcevakarn sa 2:0 po setovima (6:2, 7:6).

Krunićeva i Zanijevska će u finalu igrati protiv šestih nosilaca Hrvatice Alje Tomljanović i teniserke SAD Kristine Mekhejl.
One su u polufinalu bile bolje od Austrijanki Izabele Holand i Sali Pers sa 2:1 po setovima (6:4, 4:6, 10:Smile.
Krunićeva, koja ima 15 godina, u juniorskom singlu u Melburnu poražena je od drugog nosioca Rumunke Ane Bogdan.

Izvor: Blic
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Serena Vilijams: Ja sam opsesivno kompulzivna

Teniserka SAD Serena Vilijams izjavila je danas da je opsesivno kompulzivna i dodala da joj to pomaže u karijeri.

Vilijams, koja će sutra igrati protiv Dinare Safine u finalu za svoju 10. Grend Slem titulu u singlu, rekla je da je opsesivno kompulzivna, ali i da misli da joj je to pomoglo na terenu.
"Nekada se naljutim i perfekcionista sam. Ja sam blagi slučaj opsesivno kompulzivne osobe. Sama sam postavila sebi tu dijagnozu, ali mislim da mogu da 'preživim'...", rekla je Vilijams nakon što je osvojila osmu titulu u dublu sa sestrom Venus.
Ona je dodala da to za nju ne predstavlja problem, već da taj poremećaj pozitivno utiče na nejnu tenisku karijeru.
"Mislim da je dobro što sam takva. Morate da živite po uspostavljenom redu, a ja volim red. Nisam najurednija osoba na svetu, ali volim da uspostavim svoj red. Takođe, opsednuta sam i svojim noktima. Volim da ih lakiram svaki dan. To je još jedna stvar...", rekla je Vilijams

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Дадоше те, питао нас нико није!

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 4626
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.20
mob
Nokia E71
Serena razbija Safinu...
IP sačuvana
social share

"Srce heroja zauvek zivi ne mogu da ga ubiju
Srce heroja kuca vecno samo za Srbiju!"
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Serena oduvala Safinu u finalu AO!

Fantastična Serena Vilijams je od danas ponovo šampionka Australijan opena, a od ponedeljka će ponovo biti prva teniserka sveta nakon što je u finalu oduvala nervoznu Dinaru Safinu rezultatom 6:0, 6:3 za nešto manje od sat vremena igre!

Ruskinja je očekivano mnogo stegnutije ušla u poslednji meč u ženskoj konkurenciji, pa joj dve dobre razmene udaraca nisu bile ni izbliza dovoljne da se oslobodi i na bilo koji način pripreti rivalki u uvodnom setu. Tri dvostruke greške u prvom servis gemu poslužile su Sereni da odmah upiše brejk i pokaže koliko će biti nemilosrdna do samog kraja. Uz izuzetno lošu igru Safine, na drugoj strani Vilijamsova je odigrala perfektno, pa je publika na "Rod Lejver areni" odgledala apsolutno jednostranih 22 minuta, koliko je trajao prvi set - 6:0! Safina je za to vreme uspela da upiše samo osam poena, šest na svoj veoma loš servis, ni jedan na drugi.

Izvor: Krstarica
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6260 Slide
AO: Titula u dublu za braću Brajan

Amerikanci Bob i Majk Brajan osvojili su titulu na Australijen openu u dublu pobedom nad Indijcem Mahešom Bupatijem i Markom Noulsom sa Bahama – 2:6, 7:5, 6:0.

To je braći Brajan treća titula u Melburn parku. Oni su od poslednjih šest finala u Australiji igrali u pet. Pored toga, američkim blizancima ovo je sedma titula na gren slemu, a bolji od njih su samo legendarni Australijanci Tod Vudbridž i Mark Vudford koji su u periodu od 1992. do 200. osvojili 11 najznačajnijih trofeja.

Brajanovi su igrali u 14 gren slem finala, samo jednom manje nego Vudbridž i Vudford. Takođe, braća Brajan su jedan od sedam dublova svih vremena koji su barem jednom osvajali sva četiri gren slema.

Ipak, početkom finalnog meča nije izgledalo kao da će se Amerikanci radovati. Bob Brajan je u tom periodu dva puta gubio servis, ibupati i Nouls su posle 27 minuta vodili 1:0.

Drugi set je bio mnogo izjednačeniji, a jedini brejk viđen je u 12. gemu kada su amerikanci iskoristili loše serviranje Noulsa i izjednačili na 1:1.

U odlučujućem setu braća Brajan su dominirala, i na kraju su pobedili posle 98 minuta igre.

Maheš Bupati će ipak dobiti priliku da iz Melburna ode sa trifejom, pošto u nedelju, u finalu miksa zajedno sa Saniom Mirzom igra protiv Francuskinje Natali Deši i Endija Rama iz Izraela.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Veteran foruma
Superstar foruma

Life iz simple, make choices and don't look back

Zodijak
Pol
Poruke 50236
Zastava
OS
Windows Vista
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.19
Safina: Ja sam samo skupljala lopte

Serena Vilijams je ubedljivim trijumfom u finalu Australian opena, protiv Dinare Safine 6:0, 6:3, osvojila desetu gren slem titulu.

Takvo dostignuće pre nje ostvarilo je samo šest teniserki.

"Činjenica da ste u grupi tako velikih teniserki je super-kul", kazala je mlađa sestra Vilijams.

Pobeda u Melburnu će joj doneti i povratak na prvo mesto WTA liste. Izrazila je nadu da će se na njemu dugo zadržati.

"Bilo bi sjajno kada bi se ponovio 'Serena slem", podsetila je na to da je osvajala četiri uzastopna gren slem turnira, kada je 2002. godine osvojila tri (sve sem Australian opena), da bi na početku 2003. pokorila i Melburn.

"Znam da će, zbog načina na koji igraju Dinara i sve ostale devojke biti veoma teško, ali sam spremna za izazov", dodala je Vilijamsova, koja je u Melburnu četiri puta pobeđivala.

Na Otvorenom prvenstvu SAD je bila najbolja tri puta, a osojila je i dve titule na Vimbldonu i jednu na Rolan Garosu.

Najuspešnija teniserka svih vremena je, ipak, daleko. Australijanka Margaret Kort je tokom sedme i osme decenije prošlog veka osvojila čak 24 gren slem titule, ali Vilijamsovoj to ne smeta.

Safina: Ja sam samo skupljala lopte

"Toliko sam uzbuđena da bih mogla da pričam u nedogled", rekla je još dok nije otišla sa terena Rod Lejver arene.

Safina je drugi put u karijeri igrala u finalu gren slema, pošto se prošle godine borila i za titulu na Rolan Garosu, ali je izgubila od Ane Ivanović.

Ruskinja je, takođe, propustila priliku da se domogne i prvog mesta na WTA listi, pa će od ponedeljka biti druga na svetu, pošto će preteći Jelenu Janković.

Nastup u finalu Melburna, međutim, nije bio ohrabrujući za Safinu.

"Nisam izdržala nijedan sat... Moja uloga je bila da skupljam loptice po terenu", kazala je mlađa sestra šampiona Australian opena iz 2005. godine, Marata Safina.

"Serena je igrala baš kako je trebalo. Bila je mnogo agresivnija od mene. Nisam sumnjala u sebe, ali Serena te jednostavno gura u greške, jer znaš da će ona da ide na sve ili ništa. Ili će da pogodi ili će da promaši, a uglavnom pogodi... Nije mi dopustila da se vratim u meč", ocenila je Safina.

Vilijamsova je uzvratila komplimentima.

"Dinara igra neverovatno. Na svakom turniru ili pobeđuje ili igra finale... Sada sam shvatila da sve ide zaista brzo i trudila sam se samo da ostanem koncentrisana", navela je Vilijamsova, koja je prvi set dobila za 22 minuta, prepustivši protivnici svega osam poena.

Serena, koja je bila najbolja i na prethodnom gren slemu, Otvorenom prvenstvu SAD, u Melburnu je osvojila i trofej u ženskom dublu u kome je nastupala u tandemu sa starijom sestrom Venus.

Izvor: MTS-Mondo
IP sačuvana
social share
Od kada su fenicani izmislili novac pitanje zahvalnosti je za mene reseno
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Hronicar svakodnevice

This is an automated message, please ignore.

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 687
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Samsung Galaxy S5
Vau, zalim masu koja je zapravo platila da gleda zensko finale..  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 31625
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.63
mob
Nokia 6120
Meč od milion dolara

Rodžer Federer 14. ili Rafael Nadal šesti put, neko će svojoj kolekciji grend slem trofeja danas pridodati zvezdicu sa Australijen opena. Dva najbolja svetska tenisera igraju veliko finale od 9.30 i samo oni znaju šta su spremni da prirede ljubiteljima tenisa koji željno iščekuju njihov 19. veliki obračun.

Fantastični Španac vodi sa 12:6, ali Federer, čini se, odavno nije bio tako spreman kao sada da izjednači rekord Pita Samprasa po broju pehara sa najveća četiri turnira. Kako su oba tenisera igrala na Australijen openu, treba očekivati još jedan čudesan meč, možda poput onog koji su letos odigrali u finalu Vimbldona.
Rafael Nadal
Datum rođenja: 3.6.1986.
Mesto rođenja:
Manakor, Španija
Pozicija na listi: 1.
Ukupna zarada:
20,81 milion dolara
Ukupno titula: 31
Grend slem titule: 5

Rodžer Federer
Datum rođenja: 8.8.1981.
Mesto rođenja:
Bazel, Švajcarska
Pozicija na listi: 2.
Ukupna zarada:
44,64 miliona dolara
Ukupno titula: 57
Grend slem titule: 13

Federer je Melburn osvajao tri puta, Nadal nijednom. Španac je taj koji je okončano vladavinu Švajcarca na ATP listi dugu 237 nedelja, i to je razlog što teniser iz Bazela želi da mu se revanšira.
– Ovo je neverovatna prilika za mene da, kada više nisam broj jedan, pobedim prvog na svetu i osvojim 14. grend slem koji toliko želim. Melburn je grad u kojem sam osvojio pehar 2004. i to mi je donelo uspon na čelo ATP liste. Zato imam poseban odnos prema ovom turniru. Sve je spremno za veliki meč i mislim da možemo da priuštimo ljudima zadovoljstvo kao prošle godine na Vimbldonu. Nadam se da mogu da izjednačim rekord Pita Samprasa – izjavio je Federer.
Švajcarac je pet godina stariji, ali u današnjem finalu nećemo videti samo razliku u godinama, nego i u stilu igre. To je sudar dve filozofije tenisa. Ovo im je sedmi okršaj u grend slem finalima i tako su izjednačili rekord Bila Tildena i Vilijama Džonstona s početka 20. veka.
– Rafa je igrao dug meč u polufinalu, ali ne mislim da će to imati uticaja na njegovu igru u finalu. Imao je lagan put do završnice. Njemu ne smeta da ponekad odigra duži meč, jer mu treba vremena da uđe u udarac – smatra Švajcarac.
Nadal ima priliku da postane prvi španski teniser sa peharom sa Australijen opena. U polufinalu protiv sunarodnika Fernanda Verdaska, pokazao je zbog čega je broj jedan i Federer će morati da izvuče najbolje iz sebe ako želi pobedu.
– Uvek je nešto posebno kada igrate protiv Rodžera. Još je uzbudljivije što se radi o grend slem finalu. Svakako bih voleo da imam lakšeg protivnika, ali ono što sport čine velikim jesu upravo ovakvi dueli. Ne znam kako će biti u finalu. Činim sve da se oporavim u pauzi između dva meča. Osećam još težinu u nogama – smatra teniser sa Majorke.
Pobedniku će pripasti nešto manje od milion evra, a poraženom dvostruko manja suma. Bez obzira na ishod, Nadal će ostati na čelu ATP liste.

Titula u dublu za braću Brajen
Amerikanci Bob i Majk Brajen osvojili su još jednu grend slem titulu. Oni su u finalu dubla bili bolji od Maheša Bupatija iz Indije i Marka Noulsa sa Bahama, 2:6, 7:5, 6:0. Amerikancima je ovo sedma grend slem titula u karijeri.

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Zvezda u usponu

Javier Zanetti

Zodijak Leo
Pol Muškarac
Poruke 1223
Zastava Buenos Aires
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.5
mob
Mitsubishi Pajero
Надал добија 100 %  Smile  Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 24 25 27 28 ... 30
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  
Upozorenje:ova tema je zaključana!
Samo administratori i moderatori mogu odgovoriti.
web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.067 sec za 12 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.