2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: АТП и ИТФ турнири  (Pročitano 402732 puta)
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple iPhone 7
jebes sinsinati daj juesopen
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung 
Opet je Federer koristio jednorucni bekhend, to je koliko ja znam zabranjeno!? Znam da su to igrali nekad oni igraci sa drvenim reketom ali ne moze on sa ovim nabudzenim to da igra. Valjda ce neko iz ATP da se pozabavi ovom tematikom.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
Baš očekivano. Federeru fale Rim i Monte Karlo, gubio je po 4 puta u finalima na oba ta turnira. Nadal je 4 puta gubio finale Majamija.

Novak je baš lošu formu pokaz'o na ova dva turnira. Ritern užasan, servis prosek, agresivnost nula. U Njujorku to sve mora da bude mnogo bolje, jer su i Federer i Marej u ozbiljnom naletu. Valja ih tamo išamarati, po mogućstvu obojicu, čisto da bude jasno ko je najbolji na svetu.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Е мој Ђоковићу. Пичко једна. Џаба је он најбољи убедљиво, џаба је један од најбољих свих времена, муда...
Н-Е-М-А.

Колико је ово значајна победа за Федерера. Не само да са 34 године показује да је још увек и даље ту него на заласку каријере осваја седми Синсинати и директно спречава Ђоковића да освоји тај један што му фали у преводу, спортска метафора ,,Ја сам најбољи свих времена и показао сам ти да си пичкица пичко"

Живео краљ.

Druze sta mislis o Vimbldonu finala 2014, 2015  Smile Smile Smile

Baš očekivano. Federeru fale Rim i Monte Karlo, gubio je po 4 puta u finalima na oba ta turnira. Nadal je 4 puta gubio finale Majamija.

Novak je baš lošu formu pokaz'o na ova dva turnira. Ritern užasan, servis prosek, agresivnost nula. U Njujorku to sve mora da bude mnogo bolje, jer su i Federer i Marej u ozbiljnom naletu. Valja ih tamo išamarati, po mogućstvu obojicu, čisto da bude jasno ko je najbolji na svetu.

svaka Ti cast,delimo isto misljenje,CAR si... Smile Smile Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2015, 21:07:12 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157
mob
Apple iPhone 7
novak je bio crko kolko sam ja vido. jebem i njega i njegovog glupog trenera, nije trebo da igra montreal... aj to nego sto je i dubl igrao tamo... kad je glup ko kurac

sad ce verovatno da ga ispusi i na us openu
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
novak je bio crko kolko sam ja vido. jebem i njega i njegovog glupog trenera, nije trebo da igra montreal... aj to nego sto je i dubl igrao tamo... kad je glup ko kurac

Fali mu agresivnost,sreca...moze trening Smile

p.s. Federe napada i grize + je MNOGO pametan,ima 34god. a trci i cima se...svaka mu cast.Mladi da se posvete kao On kidali bi...

p.s. 2 cini mi se kao da su Nole i Beker u svadji... Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2015, 21:59:02 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.157

Fali mu agresivnost,sreca...moze trening Smile

p.s. Federe napada i grize + je MNOGO pametan,ima 34god. a trci i cima se...svaka mu cast.Mladi da se posvete kao On kidali bi...

Smile Smile Smile

Ко би кидо друже? Да ли си ти свестан колико фактора ту имају утицај? Томи Хас, човек који је могао да буде права, али права конкуренција Федереру пре Ђоковића и Надала, невероватан таленат, човек има све као и Федерер. Живот га није мазио и повреде у великој мери исто.

Димитров, Раонић, Нишикори и остали да не набрајам знамо их све, једноставно су лимитирани играчи и свима фали нешто или више нечега у игри. Ретки су играчи који имају оно што је потребно да би на основу тога ,,гризли" , џаба посвећивање ако немаш то.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol
Poruke 2051
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
 Previše je nabijen ATP kalendar , dva spojena mastersa + grand slam , kad na sve to dodamo koliko je tenis stvarno zanimljiv za gledanje mislim da me totalno zabole za današnji rezultat.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Tomi Hasa su sprecile povrede,borio se i bio uporan...Dimitrov da je takav kidao bi,Raoonic mi je los,ima samo visinu i servis,Nikosirii je mali...mislio sam na Gulbisa,Kokanidisa i Soka...u pravu si da je veliki broj faktora u pitanju...
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Superstar foruma

Americki patriota

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 75692
Zastava
OS
Mac OS X v: 10.10.4
Browser
Safari 600.7.12
mob
I-mate 30 Pro
Ima neka magija definitivno...
IP sačuvana
social share
ni bog ne prasta sve...

celavi oces cokoladicu...
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 212 213 215 216 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.065 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.