2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: АТП и ИТФ турнири  (Pročitano 402831 puta)
Prijatelj foruma
Zvezda u usponu

Bivši učenik osnovne škole

Zodijak Libra
Pol Muškarac
Poruke 2344
Zastava Budimpešta
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Nokia 6610
I meni se sinoć više dopao Zverev od Ćorića, iako je izgubio. Imao je par tako lijepo plasiranih udaraca, vidi se da nije klasični krljator, da ima kefalo, da mu nije sva igra u opaljivanju. Volio bih da dogura daleko, jedan od rijetkih mlađih igrača koje bih rado gledao.

Za Ćorića ne znam šta da mislim, nisam ga nešto previše gledao, ali ovo što sam gledao mi ne ulijeva povjerenje da bi mogao da bude mega giga klasa, mada, ako vi što to pratite više, te mladce, kažete da konkurencija i nije neka (a i meni se čini) onda ima mjesta i za Ćorića u nekom užem vrhu.
IP sačuvana
social share
Ako želiš pobijediti, ne smiješ izgubiti...

Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Zvezda u usponu

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 1358
Zastava Skoplje, MK
OS
Windows 7
Browser
Mozilla 11.0
Jedno pitanje za one koji se razumeju u tenis...

da li su podloge US opena i Australije iste ili se ipak malo razlikuju, oduvek me to interesovalo...  Smile hvala
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svedok stvaranja istorije

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 7
razlikuju se. svaka betonska podloga se razlikuje. neke manje, neke vise. takodje i sljaka. jedino za travu ne znam
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Why are you wearing that stupid man suit?

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Podloga na US openu je brža i odskok loptice nije tako veliki kao u Australiji. Servis je za nijansu veći faktor, a brža podloga bolje neutrališe spin.
IP sačuvana
social share
"And onward goes this thing of ours."
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Колко је луд Пер. Исто један од најталентованијих играча те генерације Чилића и Нишикорија који је будалетина
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Po Novakovim partijama prošle nedelje, i ovoj sad, ne deluje da će da skine Sinsinati sa spiska ni ove godine.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
mob
HTC Sensation
Pa eto, 200 puta 10 godina = 2 miliona. Plus na porez između 500 hiljada i milion, i njemu je ostalo za 10 godina 2 miliona dolara/evra čisto, a to je 200 soma godišnje od tenisa po ovom grubom računanju. Mislim da nema potrebe da pričamo kakve sve budaletine zarađuju te pare u fudbalu, pa i košarci.

Zamislite da 40. najbolji košarkaš na svetu, recimo neki Pol Milsap ili Majk Konli, zarađuju 200 soma godišnje. Normalno, NBA je mnogo popularniji od tenisa, ali 40. najplaćeniji košarkaš zarađuje 13 miliona dolara godišnje. Novak je prošle godine od turnira zaradio 14.

Sve to ok,ali zaboravljas jednu bitnu stvar,a to ti je marketing. Znas kako nekim bitnim firmama za prodaju satova/odece/parfema,donjeg vesa/vibratora i sportske opreme seva paja da ponude ugovor da ih reklamira Pol Milsap,ali eto top 40 teniser je vise nego ok marketinska prica. Tako da na tih 5 Sardijevih milki ide jos bar 2-3 od reklama...

Bas mi je Janko svojevremeno pricao da u principu kad udjes medj 100 da si se obezbedio. Recimo,njemu je samo ugovor sa Diadorom bio u to vreme dovoljan da ne razmislja o godisnjim troskovima.

(al to je bilo pa,bar jedno pre ‚12-13 god  Smile )
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Krajnje beznadezan

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 12586
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Pa ne znam kol'ko su ti sponzorski ugovori van nekih top 20 igrača unosni. Opet kažem, sigurno da su to generalno ozbiljne pare, i možda im eto ti ugovori pokriju godišnje troškove, al opet su to male pare za nekog ko je 40. najbolji u nečemu na svetu, a što je prilično popularno i profitabilno.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Доктор Иво изгубио у 3 тајбрејка уз 35 асова и дуплу грешку за крај  Smile Напустио терен за 4 секунде, камера га покаже баш кад је рекао: ,,ПУШИ КУРАЦ" , окрено се, и показао палац горе Вавринци који је претходно на ту дуплу и меч лопту кренуо да се пали и пали масу као клинац тако да ме не би чудило с обзиром да је опет с њим ситуација у питању да медији напумпају причу и испадне да је Иво њега напушио, ал чини ми се да није
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 15464
Zastava Dorcol
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
mob
Apple iPhone 7
рокајте на гофана у лајву. тренутно је квота 2. ја сам уватио док је била 6. моја теорија колико год некоме смешна била је да се овај наш српски син новак ђоковић уплашио потенцијалног дуела са вавринком у следећем колу. чим је видео да је иво изгубио одма као фазон спорије се креће избацује на силу у аут. сервиси на нивоу ларе робсон. баш пичкасто....
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 207 208 210 211 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.068 sec za 13 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.