2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 0 gostiju pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: АТП и ИТФ турнири  (Pročitano 397354 puta)
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung 500
Данас играју и Типса и Виктор!!! Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Krajnje beznadezan

Zivot je ringispil i kola na sudaranje

Zodijak Scorpio
Pol Muškarac
Poruke 10745
Zastava Sheffield
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Ericsson t10
Toricki da igra samo celendzere ove godine pitanje je da li bi mogao dalje od drugog kola Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
ATP Monpelje: Posle Viktora i Janko bez četvrtfinala

Srbija je ostala i bez drugog predstavnika na ATP turniru u Monpeljeu. Prvo je Viktor Troicki predao meč osmine finala Čehu Janu Hajeku, a nešto kasnije eliminisan je Janko Tipsarević. Hajek je prvi set dobio sa 6:0, dok je u drugom vodio sa 4:2 u gemovima u trenutku kada mu je Troicki predao.

Od Janka Tipsarevića koji je postavljen za drugog nosioca bolji je bio Mikel Lodra. Posle 85 minuta igre Francuz je slavio sa 2:0 (6:3, 7:6). U četvrtfinalu turnira serije 250 čiji je nagradni fond 410.200 evra sastaće se upravo Hajek i Lodra.
IP sačuvana
social share
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam

Pogledaj profil WWW Twitter

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung 500
Ови наши су ван форме, појављују се рада ради или због неке обавезе, вуку се по терену као да је то најтежи посао на свету--- нема бодова, нема пара, жали боже што су путовали по овој зими... Smile
IP sačuvana
social share
Edit by chelavi1: Maksimalna dozvoljena velicina slika u potpisu je visina: 60pix, sirina: 468pix i velicina 20KB
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49832
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Ni Monako nije sav svoj. Izgubio prvi meč na turniru koji brani, a hoće da se vrati u top10.  Smiley 1
« Poslednja izmena: 08. Feb 2013, 12:25:57 od Magic Master »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
Chrome 24.0.1312.57
Kavčiču oduzet laptop zbog sumnji u nameštanje!

Slovenačkom teniseru Blažu Kavčiču čelnici ATP tura oduzeli su laptop zbog sumnji da je umešan u klađenje, prenose hrvatski mediji! Tenis potresa skandal oko nameštanja mečeva, a spominju se turniri u Zagrebu, Zagreb Indors, i Rijeci, gde je na Čelenedžeru 2011. godine bilo nekoliko sumnjivih mečeva.

Međutim, postoje ljudi koji ne veruju da je Blaž Kavčič umešan u bilo kakvo nameštanje rezultata.

- Secite mi ruku ako je on u bilo šta nelegalno umešan. Mislim da ATP ponekad preteruje i da preuveličava neke priče. Reaguju na svakakve smešne prijave, a ne umeju da očite slučajeve nameštanja otkriju - rekao je jedan od sudija Zagreb Indorsa, koji je ostao anoniman.

Izvor: Sportal
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Sukob oko novca potresa "beli sport"

Čelnici prvog Mastersa u sezoni Indijan Velsa su najavili da će smanjiti nagradni fond ovogodišnjeg izdanja i vratiti ga na nivo iz 2011. godine (4.5 miliona dolara), ukoliko im Upravni odbor Asocijacije teniskih profesionalaca ne odobri planirano povećanje za predstojeći turnir, koji počinje 4. marta.

Naime, čelnici turnira su krajem prošle godine tražili dozvolu za povećanje nagradnog fonda za najmanje 1,6 miliona dolara, uz 800.000 namenjenih ženskom delu turnira, dok bi novac bio podeljen uglavnom igračima koji takmičenje završe pre trećeg kola.

Tada je ishod glasanja bio nerešen. Izvršni direktor turnira Rejmond Mur je istakao da su obe Asocijacije igrača prihvatile predlog. Protiv su bili članovi Upravnog odbora Asocijacije teniskih profesionalaca Mark Vebster, Čarls Smit i Gevin Forbs, koji, kako kaže Mur, ne žele da udovolje zahtevima igrača kada se radi o većim nagradnim fondovima.

Inače, prošle sezone je nagradni fond turnira u Kaliforniji iznosio 5,5 miliona dolara, a planirali su povećanje od 29 odsto, što je 20 odsto više od propisanog minimuma.

- Zatečeni smo. Njihova odluka je čisto politička. Evropski turniri ne žele da mi napredujemo, što nije u takmičarskom duhu. Sve što govore nema smisla – rekao je Mur i dodao da postoji sukob između igrača i predstavnika turnira.

- Teniseri konstantno traže više novca. Vebster mi je rekao da razgovaraju sa teniserima oko nagradnih fondova, da se trude da ne popuste pred zahtevima, dok im mi sada nudimo više novca. Smatra da igrače mogu da drže pod kontrolom. Radi se o stalnoj borbi između igrača i predstavnika turnira, jer čelnici turnira ne žele da idu iznad propisanog minimuma kada se radi o povećanju zarada – rekao je Mur i dodao:

- Nisam optimista. Poštovaćemo svaku odluku. Ako nas odbiju teniseri će najgore proći, pobednik će umesto milion dobiti 760.000 dolara, dok će plasman u prvo kolo iznositi samo 8.000 dolara.

Inače, Indijan Vesl ima najveći nagradni fond od svih Masters turnira u Severnoj Americi, 700.000 više od Majamija, 1.8 miliona od Sinsinatija, a oko dva miliona od Rodžers kupa u Kanadi.

Izvor Sportal
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Legenda foruma

Чувајте Љубав !

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 49832
Zastava Босна
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 18.0
mob
Samsung Galaxy S24
Nadal laganice osvaja Vilja Del Mar. Nakon toga učesvuje na Sao Paulu i Akapulku. U Brazilu će mu najveći protivnik biti Almagro, dok u Meksiku titulu brani David Ferer. Biće tu dobrih mečeva.

Fajlovi prikačeni uz poruku (kliknite na slike za punu veličinu)

ATP turniri.jpg
(37.77 KB, 240x391)
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Fol Nić

Zodijak Taurus
Pol Muškarac
Poruke 5165
Zastava Beograd
OS
Windows XP
Browser
Chrome 24.0.1312.57
mob
Samsung 500
Чаролија аргентинца!

IP sačuvana
social share
Pogledaj profil Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Legenda foruma

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 42576
Zastava BG, Savski Venac
OS
Windows 7
Browser
MSIE9.0
Ipak je znači moguće da neko iznenadi Rafu  Smile Smile
IP sačuvana
social share

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 20 21 23 24 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.134 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.