2
Invalid argument supplied for foreach()
/srv/burek/vhosts/burek.com/subdomains/forum/httpdocs/Themes/default2/index.template.php: 578
Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Napomena: Govor mrznje, uvrede i svako drugo ponašanje za koje moderatori budu smatrali da narušava ugled i red na forumu - biće sankcionisano.
Idi dole
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: АТП и ИТФ турнири  (Pročitano 403409 puta)
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Немој ти мени да паметујеш молим те. Друга реченциа нема везе са првом што сам писао, знам ја шта значи луцидан. Јел пратиш меч? Јел си видео какве је поене освајао и какве потезе има, колка муда, хладнокрвност за невероватне и понекад не баш логичне потезе који су избацивали Ђоковића из такта?

Иначе то је то, сад вероватно пада кромпир у корист Ђоковића. Јеби га.

Није то луцидност бураз, јер да је луцидан играч он не би попасо кеца у завршном сету. То се зове растерећеност и он тако игра сваки меч. Други сервис му је као први рецимо, јебе му се дал ће погреши. Игра јако. Он је заправо један од глупљих играча, уз Јиржија и још по неке. Он је луд у главу и игра на све или ништа. Некад добије све, некад не добије ништа. Зато је и био у 20, зато је сад око 90, и зато може да добије све и да изгуби од свих. Таквих играча је гомила. Он има невероватан таленат, али за тенис ти треба и глава.

Ово је заправо врло занимљива тематика. Играч као што је Ернест Гулбис не може бити глуп. Он је јако интелигентан играч, проналази решења каква многи играчи немају и не знају. Тачно, с једне стране га боли курац и има муда да одигра неке невероватне поене у датим ситуацијама...Али, оно јуче, она прва два сета, ти можеш рећи шта хоћеш али мени је деловало као да се спремао баш за тај меч.

Ја сам у прва два сета видео једног интелигентног Гулбиса, који је свестан да мора много да ризикује да би добио једног Ђоковића. Одигравао је невероватне винере, у кључним моментима је излазио као победник поена (сетимо се оних дугих релија које је већину добио, најважније је све добио, па она 3 волеја са мреже Ђоковића што је стизао све). Био је растрчан, храбар, тачно је знао где хоће да одигра. Велика већина невероватних поена Гулбиса је била по принципу Роналдињовог легендарног слободњака Симану на светском 2002. Ту сам дискусију са једним другаром имао 100 пута. Он тврди да је Роналдињо то случајно дао. Ја не тврдим да је Роналдињо био убеђен да ће да да ту голчину, али са великим уверењем тврдим да је тачно знао шта је хтео односно да има ту моћ и машту у глави да је рекао себи ,,Хм, види јебени Симан где стоји марва, ај да пробам" Бум. Гол. То је управо оно што је радио Гулбис, знао је да само тако може против Ђоковића.

И онда није знао да заврши, прави Гулбис је испливао у трећем сету и одиграо га у свом стилу. То је то. Крај приче.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

FTP! - Zivot je bez veze ako si mrtav

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Gulbis je bio mnogo veći talenat od Novaka, al dobro poznata priča o njegovoj finansijskoj situaciji ga je sprečila da taj talenat iskoristi maksimalno. S druge strane, kapa njemu do poda što uopšte igra tenis i što je do određene mere posvetio život tome, iako kurcem nikad nije mor'o da mrdne da je tako hteo.

Veci talent jeste,ali ga nije dovoljno iskoristio i zalim ga...Bolje da se zezao i da se nije trenirao,jer ovako radi nesto ali ne dovoljno,ako radis nesto radi do kraja,ili samo zezanje ili samo tenis Smile

p.s. upravi si Џеј Џеј Окоча znanje nije sreca,ali je ne dovoljno Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 09:50:11 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 6837
OS
Windows 7
Browser
Chrome 44.0.2403.155
Зашто? Ја обожавам игрече као што су Гулбис јер нам показају да је у ери Ђоковића, Надала, Мареја, Федерера могло бити више таквих. Сафин, Хас, Гулбис па и Вердаско, Багдатис. Можда не за сам врх, али су сигурно могли више и Доналд Јанг, Долгополов, Монфис... а видећемо шта ће бити са Кирјосем, Тијемом, Јановицом који су сви изгледа одабрали сличан пут
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Ispada j****  a ne svrsis ....dzaba sve ako nema rezultat,meni to nema poentu.Ako imas nesto iskoristi ga...

p.s. meni je Bagdatis ekstra pravi borac,ali dzaba...ne znam da li se secas Giljema Kanjesa ja sam njega obozavao,on je npr. mogo sve da razvali ali nije to iskristio,koks mu bio zanimljiviji...

p.s 2. sad vidim da gresim jer da je tako svi bi bili naj ili bi ga zajebali...
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 10:20:27 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Život je polno prenosiva bolest

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 19322
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 39.0
mob
HTC Sensation
Gde bas Giljerma Kanjasa da nadjes?  Smile Bambus obican...

Inace,diskusija i argumenti dal je neko talentovanije od nekog drugog u profesionalnom tenisu pije vodu koliko ima uticaj i izvlacenje gaca iz bulje pre svakog Nadalovog servisa.

Talenat je mozda 30% kompletne price profesionalnog tenisera...da ne baratam ostalim procentima do 100 idu rad i glava. Talenat je mogao da prolazi pre nego sto je tenis postao gladijatorski sport,gde nisi imao Isnera koji ti odservira 100 asova,gde nisi imao fizicki dominantnog igraca kao Nadal itd...gde se ipak svodila igra na nadigravanje...na sport.

Sada,kada svi(ili veeelika vecina) do TOP 50 imaju savrsene i forhende i bekhende i servise i svi su do jaja i kad bi se samo nadigravali,niko ne bi bio prvi na listi duze od mesec dana. Ovako,kada mentalna snaga i priprema,sprovodjenje taktike,izvlacenje kojekakve statistike,procenata i svih ostalih sranja gde igrac kompjuterski mora da igra da bi ostvario rezultat,izdvoji se tako 4-5 igraca koji umesto mozga imaju tenk.

I zato je lista tih supertalentovanih a protracenih igarac sve duza...mada ako i govorimo o talentu,uvek ce mi biti veci talenat sposobnost savrsenog riterna nego odigravanje nekih spektakularnih lobova ili ne znam ja cega.
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Kad si u Rimu ponašaj se kao Rimljanin

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 20540
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 38.0
Samo mi nemojte Marata porediti ni sa kim,čovek je jednostavno neponovljiv...
IP sačuvana
social share
Da li i u političkoj sferi postoji kolonijalno potčinjavanje? Nekome se može i to pričiniti. Ali, kada Šreder ili Bler savetuju vladu, to nikako nije čin najcrnjeg ponižavanja nacije i ruganje žrtvama iz 1999. To nije ni tragična slika države koja je izgubila svako samopoštovanje. Ne, to je manifestacija mudrosti, dubokog političkog uvida i afirmacija realpolitike kakva nije viđena još od vremena kneza Miloša. Srbija je, nema sumnje, na pravom putu.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s
Gde bas Giljerma Kanjasa da nadjes?  Smile Bambus obican...

Meni je on ok,samo ga droga s jebala... Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 12:50:05 od Cvijac »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

Нема предаје повлачења ко хоће да га памте

Zodijak Sagittarius
Pol
Poruke 24714
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 40.0
Немој ти мени да паметујеш молим те. Друга реченциа нема везе са првом што сам писао, знам ја шта значи луцидан. Јел пратиш меч? Јел си видео какве је поене освајао и какве потезе има, колка муда, хладнокрвност за невероватне и понекад не баш логичне потезе који су избацивали Ђоковића из такта?

Иначе то је то, сад вероватно пада кромпир у корист Ђоковића. Јеби га.

Није то луцидност бураз, јер да је луцидан играч он не би попасо кеца у завршном сету. То се зове растерећеност и он тако игра сваки меч. Други сервис му је као први рецимо, јебе му се дал ће погреши. Игра јако. Он је заправо један од глупљих играча, уз Јиржија и још по неке. Он је луд у главу и игра на све или ништа. Некад добије све, некад не добије ништа. Зато је и био у 20, зато је сад око 90, и зато може да добије све и да изгуби од свих. Таквих играча је гомила. Он има невероватан таленат, али за тенис ти треба и глава.

Ово је заправо врло занимљива тематика. Играч као што је Ернест Гулбис не може бити глуп. Он је јако интелигентан играч, проналази решења каква многи играчи немају и не знају. Тачно, с једне стране га боли курац и има муда да одигра неке невероватне поене у датим ситуацијама...Али, оно јуче, она прва два сета, ти можеш рећи шта хоћеш али мени је деловало као да се спремао баш за тај меч.

Ја сам у прва два сета видео једног интелигентног Гулбиса, који је свестан да мора много да ризикује да би добио једног Ђоковића. Одигравао је невероватне винере, у кључним моментима је излазио као победник поена (сетимо се оних дугих релија које је већину добио, најважније је све добио, па она 3 волеја са мреже Ђоковића што је стизао све). Био је растрчан, храбар, тачно је знао где хоће да одигра. Велика већина невероватних поена Гулбиса је била по принципу Роналдињовог легендарног слободњака Симану на светском 2002. Ту сам дискусију са једним другаром имао 100 пута. Он тврди да је Роналдињо то случајно дао. Ја не тврдим да је Роналдињо био убеђен да ће да да ту голчину, али са великим уверењем тврдим да је тачно знао шта је хтео односно да има ту моћ и машту у глави да је рекао себи ,,Хм, види јебени Симан где стоји марва, ај да пробам" Бум. Гол. То је управо оно што је радио Гулбис, знао је да само тако може против Ђоковића.

И онда није знао да заврши, прави Гулбис је испливао у трећем сету и одиграо га у свом стилу. То је то. Крај приче.

Па то ти причам. Он је знао да против Ђоковића мора да игра нападачки и да ризикује. То је и радио. Има он муда, не кажем да нема. Чим је њему други сервис приближно јак као први све је јасно. Мало играча има оба сервиса иста. Мада у неким ситуацијама имање муда је заправо недостатак мозга. Врло често жури да заврши поен, што опет одговара његовом стилу, јер није толико брз и константан у ударцима.
Што се тиче памети, не мора да значи да је он паметан играч ако има неке луде поене. Гледо сам га против Тијема, он је у тајбрејку невероватним поеном спасао меч лопту и на крају окренуо на 2:1. Фоњини рецимо током једног меча накупи доста сјајних поена. Све су то занимљиви играчи. Али најбољи се издваја од просека баш по томе што је миран током целог меча. Јуче гледам Нишикорија. Надал у 2. сету врати брејк, публика 5 хиљада за Надала, он се буса у груди виче вамос вамос, а Нишикори ко шприцер. Плус је омашио неке лагане поене, али сабран скроз у глави.

Тако да Фоњинију, Гулбису и сличнима таленат не недостаје, али да би били у врху концентрација је кева. А они то немају.

Едит - мени се рецимо не свиђа његов стил форхенда. Много велики замах има. Не знам дал утиче то на игру, али делује као да ће да опали хоум ран сваког момента. Тако слично и Томић удара.

И још нешто. Он има један од најјачих сервиса на туру, а имајући то у виду, он себи дозвољава много изгубљених сервиса.

To što je izgubio 6:1 treći set nema veze sa tim dal igra pametno ili ne. Marej je ove sezone izgubio odlučujuće setove od Novaka 6:0 u Majamiju i 6:1 na Rolan Garosu, plus četvrti u Australiji 6:0. Federer 6:2 u Indijan Velsu, i 6:3 na Vimbldonu, po dva brejka mu pravio u oba ta meča. Kad Novak igra na svom nivou, niko to ne može da drži duže od nekih sat i po recimo, i zato ko god ga dobije, to je uglavnom u dva seta.

Gulbis je bio mnogo veći talenat od Novaka, al dobro poznata priča o njegovoj finansijskoj situaciji ga je sprečila da taj talenat iskoristi maksimalno. S druge strane, kapa njemu do poda što uopšte igra tenis i što je do određene mere posvetio život tome, iako kurcem nikad nije mor'o da mrdne da je tako hteo.

Опет ми се извлаче речи.
Рекао сам да је Гулбис луцидан играч Ђоковић га не би почистио очас посла у 3. сету. Капирам ја да је Ђоковић подигао ниво игре, имао је мотив после 2. сета и спашених меч лопти, али Гулбис је видно пао у игри за бар 40%. Ту се види дал си чист у глави или не. Није се он физички уморио сигурно, па да олако изгуби. Једноставно, глава му је екслодеирала јер је имао 2 меч лопте неискоришћене, једну на свој сервис.

Мени је иначе синоним за паметну игру када уз лоптицу пратиш и противниково кретање и према томе бираш потезе. А Гулбис током само једног гема толико погрешних удараца изабере...
Нишикори је рецимо један од паметнијих играча.

А воли тенис човек. Верујем да га више игра зато што га воли него због пара. А можда му је ћале рекао у фазону "ево ти кеша да започнеш каријеру, после се сам сналази јер од мене нема више".
Шта рећи за мене који трчим за џабе са упалом тетиве и истегнутим мишићем истовремено Smile
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 15:18:55 od Raća_5 »
IP sačuvana
social share

I have something more important than courage.
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Zodijak Pisces
Pol Muškarac
Poruke 2754
Zastava
OS
Windows 7
Browser
Mozilla Firefox 37.0
mob
Apple 5s

Шта рећи за мене који трчим за џабе са упалом тетиве и истегнутим мишићем истовремено Smile

Smile

Odmori!  Smile

Smile
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Jet set burekdzija

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 8154
OS
Windows XP
Browser
Chrome 43.0.2357.81
mob
Samsung 
Meni samo nije jasno kako vi to merite ,,talenat'' pa po vama ispada da je Gulbis mnogo talentovaniji od Djokovica. Evidentno da nije, covek je prosecan igrac i niko ga nece pamtiti sekundu posle penzionisanja.Svi jebeno mogu da odigraju svake prestupne godine po neki dobar mec kao ovaj Gulbis jer udju u mec opusteno nemajuci nista da izgube.Rezultati se pamte . Inace, Djokovic gubi u finalu.
« Poslednja izmena: 15. Avg 2015, 18:13:36 od stelexD »
IP sačuvana
social share
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 199 200 202 203 ... 275
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Sudski tumač Novi Beograd

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.071 sec za 14 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.