Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Prijavi me trajno:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:

ConQUIZtador
nazadnapred
Korisnici koji su trenutno na forumu 0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
Idi dole
Stranice:
1 ... 31 32 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
Tema: Atletika na Olimpijskim igrama 2008  (Pročitano 56161 puta)
Moderator
Svedok stvaranja istorije

Ne radi za novac, neka novac radi za tebe!

Zodijak Aquarius
Pol Muškarac
Poruke 22144
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.50
mob
Nokia 6260 Slide
Istorijski uspeh Bekelea

Etiopljanin Kenenisa Bekele osvojio je dugoprugašku duplu krunu na Olimpijskim igrama u Pekingu, pošto je posle pobede na 10,000 metara, trijumfovao i u finalu trke na 5,000 metara, što je prvo takvo dostignuće još od Igara u Moskvi 1980. godine.

Bekele je tako otišao korak dalje u odnosu na Igre u Atini, gde je na 10,000m bio prvi, a na 5.000m drugi i potvrdio poptunu dominaciju Etopije u dugoprugaškim disciplinama, pošto je identičan uspeh u Pekingu ostvarila i njegova zemljakinja Tiruneš Dibaba.

Bekele, svetski rekorder na 5,000 i 10,000 metara, koji je pre 4 godina na 5km završio iza Marokanca El Geruža, slavio je rezultatom od 12:57,82 minuta, ispred Kenijaca Eliuda Kipčogea (13:02,80) i Edvina Čerijota Soija (13:06,22).

Bekele je već posle prvog kruga preuzeo vođstvo, gde se smenjivao sa bratom Tarikuom, koji je na kraju završio na šestoj poziciji.

Pet krugova pre kraja Bekele je nametnuo žestok ritam i smanjio broj takmičara u vodećoj grupi, da bi u poslednjem krugu napravio vođstvo od čak 25 metara, pa je počeo da slavi daleko pre ulaska u cilj.

Izvor: B92
IP sačuvana
social share

Pogledaj profil Skype Twitter Facebook

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K510i
И ћорава нешто да убоде  Smile
Sta joj fali meni je bas simpaticna.
Ja još stavio da će srušit SR... Smile
Pa vi ste pravi stručnjaci hrv.sporta, kad god osvojimo medalju, sve za vas sama iznenađenja. Ne znam je li iznenađenje da doprvak Europe (Filip) u gimnastici (konj s hvataljkama i višeboj) osvoji medalju, ili aktualna prvakinja Europe (Sandra) koja ima još 50 odličja s velikih natjecanja i ukupno 2.favorit cijele olimpijade u teakwandou osvoji broncu isto kao i doprvakinja Europe (Martina).
Bravo stručnajci! Smile Smile
Dobro bre nemoj da slinis odmah. Ja sam to rekao u kontekstu da su svi oni i njihovi uspesi manje poznati u odnosu na Blanku. A i posteno receno to nisu bas sportovi koje ljudi tako pomno prate.
I ako nisi primetio, ja sam hvalio.  Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
sve cestitke blanki na srebrnoj medalji Smile Smile Smile

ipak je belgijanka mnogo bolja pa je srebro sasvim solidan uspeh Smile
IP sačuvana
social share
"Бицикл је за људе који не могу да приуште ауто."
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Svaka cast amerikancima i amerikankama za pobede u stafetama i za oboren OR. Smile Smile

A mislim da Blanka Vlasic nece moci ni da spava posle danasnjeg neuspeha,cak je nisam ni video da se raduje tom srebru i da nosi hrvatsku zastavu,mozda i je,ali ja nisam video.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1

Dobro bre nemoj da slinis odmah. Ja sam to rekao u kontekstu da su svi oni i njihovi uspesi manje poznati u odnosu na Blanku. A i posteno receno to nisu bas sportovi koje ljudi tako pomno prate.
I ako nisi primetio, ja sam hvalio.  Smile

Nisu popularni sportovi, ali i nisu i iznenađenja.... Smile

A mislim da Blanka Vlasic nece moci ni da spava posle danasnjeg neuspeha,cak je nisam ni video da se raduje tom srebru i da nosi hrvatsku zastavu,mozda i je,ali ja nisam video.
Pa neće valjda RTS prikazivat Blanku kako trči sa hrvatskom zastavom... Smile Smile Smile

Blanka Vlašić: Nisam strašno razočarana

"Nisam tako strašno razočarana jer mislim da nisam podbacila, skočila sam svoju standardnu visinu i uzela srebro", rekla je Blanka Vlašić nakon osvojenog srebra uvis na Olimpijskim igrama u Pekingu.

Blanka je sa velikim zakašnjenjem izašla pred hrvatske novinare jer su je putem doslovce hvatale ama baš sve televizijske ekipe koje prate atletiku. Kada je napokon došla, uspjela se i našaliti rekvši – 'Sad znam da se neću udavati do Olimpijskih igara u Londonu'.

"Pa ne mogu reći da sam razočarana, dostojanstveno sam uzela srebro i mislim da sa preskočenih 2.05 to svakako nije podbačaj. Znala sam da je Belgijanka opasna na velikim natjecanjima, to sam čak i rekla svom treneru Bojanu Marinoviću, iako me on upozoravao da su favoritkinje ruske skakačice. Priznajem da mi je sigurno malo žao upravo tamo zbog onog prvog skoka na 2.05 metara. Olimpijske igre nisu natjecanje poput svih drugih mitinga, ovdje skaču najbolje sa posebnim motivom i skaču sve jako, jako dugo. Utjeha mi je što se ove sezone evo pobjeđivala na svim mitinzima, mala smo zemlja i mislim da se ovo srebro mora proslaviti. Ja sigurno neću jer moram već u petak biti u Zurichu", rekla je Blanka Vlašić. (H)

sve cestitke blanki na srebrnoj medalji Smile Smile Smile

ipak je belgijanka mnogo bolja pa je srebro sasvim solidan uspeh Smile

Smile Smile Smile Na mitinzima zlatne lige (ove godine) nije ni preskočila nikad 2m.
Još je kemičarka po zanimanju, pitaj boga što li je sebi smućkala za danas  Smile
« Poslednja izmena: 23. Avg 2008, 19:09:28 od čokoladko »
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
Još je kemičarka po zanimanju, pitaj boga što li je sebi smućkala za danas

ma da...svetska zavera protiv hrvatske nacije Smile Smile Smile

belgijanka danas bila bolja....sta nije jasno u tome?
da je blanka bila bolja ona bi se slikala sa zlatnom medaljom,zar ne?
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

Ajmo, droga, petarde, ulosci na komad!!!

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 3545
Zastava Dry Valley Nis Srbija
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 2.0.0.16;
mob
SonyEricsson K510i
Još je kemičarka po zanimanju, pitaj boga što li je sebi smućkala za danas  Smile
Ma ti si to pomesao, ona je iz Belgije a ne iz SAD-a.  Smile
IP sačuvana
social share
Najzad sam pobedio u fantaziji!!!

Pogledaj profil Skype

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Poznata licnost

The_Punisher

Zodijak Sagittarius
Pol Muškarac
Poruke 4179
Zastava Novi Sad
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Gledo sam na ES,ne mogu da gledam ove debile na rts,a tamo se odmah prebacili na odbojku,zato i nisam ni video.
IP sačuvana
social share
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

Armin van Buuren
Pogledaj profil WWW

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Svakodnevni prolaznik

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 258
OS
Windows XP
Browser
Mozilla Firefox 3.0.1
Citat
Još je kemičarka po zanimanju, pitaj boga što li je sebi smućkala za danas

ma da...svetska zavera protiv hrvatske nacije Smile Smile Smile

belgijanka danas bila bolja....sta nije jasno u tome?
da je blanka bila bolja ona bi se slikala sa zlatnom medaljom,zar ne?
Nego šta, i to belosvetska

Obje su preskočile 205 cm,i ne mogu reći tko je bio bolji tj. Belgijka danas nije bila bolja od Blanke, a usput je rušila na manjim visinama. Danas je Belgijka bila više sretna neg što je i teška i visoka.

Ma ti si to pomesao, ona je iz Belgije a ne iz SAD-a.  Smile

Isti qrac. Dabogda joj se Belgija raspala pa Hrvatskoj prepisali zlato, il još bolje: da se ustanovi da je bila dopingirana Smile
IP sačuvana
social share
Jodilolej tara jodilodilej I jodilodilodilo looo

Aj ća, volin te
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Udaljen sa foruma
Legenda foruma

Zodijak
Pol Muškarac
Poruke 44343
Zastava
OS
Windows XP
Browser
Opera 9.51
Citat
ne mogu reći tko je bio bolji

ja mogu....belgijanka-zlatna medalja
               blanka-srebrna medalja

uprostio sam najvise sto mogu da bi razumeo Smile

ne znam da li da ti pricam o tome kako je belgijanka preskocila 205 iz prvog pokusaja pa je zato osvojila zlato....ne znam da li ces razumeti Smile
IP sačuvana
social share
                                               Џереми Кларксон

Smile
Pogledaj profil

Prijava na forum:
Ime:
Lozinka:
Zelim biti prijavljen:
Trajanje:
Registruj nalog:
Ime:
Lozinka:
Ponovi Lozinku:
E-mail:
Idi gore
Stranice:
1 ... 31 32 34 35
Počni novu temu Nova anketa Odgovor Štampaj Dodaj temu u favorite Pogledajte svoje poruke u temi
nazadnapred
Prebaci se na:  

Poslednji odgovor u temi napisan je pre više od 6 meseci.  

Temu ne bi trebalo "iskopavati" osim u slučaju da imate nešto važno da dodate. Ako ipak želite napisati komentar, kliknite na dugme "Odgovori" u meniju iznad ove poruke. Postoje teme kod kojih su odgovori dobrodošli bez obzira na to koliko je vremena od prošlog prošlo. Npr. teme o određenom piscu, knjizi, muzičaru, glumcu i sl. Nemojte da vas ovaj spisak ograničava, ali nemojte ni pisati na teme koje su završena priča.

web design

Forum Info: Banneri Foruma :: Burek Toolbar :: Burek Prodavnica :: Burek Quiz :: Najcesca pitanja :: Tim Foruma :: Prijava zloupotrebe

Izvori vesti: Blic :: Wikipedia :: Mondo :: Press :: Naša mreža :: Sportska Centrala :: Glas Javnosti :: Kurir :: Mikro :: B92 Sport :: RTS :: Danas

Prijatelji foruma: Triviador :: Nova godina Beograd :: nova godina restorani :: FTW.rs :: MojaPijaca :: Pojacalo :: 011info :: Burgos :: Alfaprevod

Pravne Informacije: Pravilnik Foruma :: Politika privatnosti :: Uslovi koriscenja :: O nama :: Marketing :: Kontakt :: Sitemap

All content on this website is property of "Burek.com" and, as such, they may not be used on other websites without written permission.

Copyright © 2002- "Burek.com", all rights reserved. Performance: 0.072 sec za 17 q. Powered by: SMF. © 2005, Simple Machines LLC.